Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araclarımızı kullanma kitabı ben de mevcut ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzvız_zzz

araclarımızı kullanma kitabı ben de mevcut ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim selamlar

Tarayıcıdan geçirip bilgisayar ortamına alınsa ne iyi olur..Çoğu kişide yok..
  • selam arkadaşlar
    satılık euro civic arıyoruz klimalı ve otomatik

ilgilenenler
    05322604661
    efsanehido@hotmail.com
  • kimse satmak istemiyor heralde

umarım bulursunuz istediğiniz aracı

Saygılar
  • buyur arkadaşım

otomatik ve klimalı 1.6 motor, sıralı lpg'si işli aracımı satıyorum

buda linki

http://www.sahibinden.com/guzel_bir_euro_civic-46WQQaXQQ13522561WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powervtec -- 2 Ağustos 2009; 11:49:26 >
  • merhaba arkadaşlar 1997 model 1.6ils otomatik 128000 de yeni aldım 12.250 ye

iki arka amortisör monreo
    polen filtresi
    trigelseti
    ön iki rotil
    ön arka balata
    parça 450
    işcilik 200
    verdim nasıl? pahalımı

bide 130 km saatten sonra direksiyon çok hafifliyor neden bilen varmı?
  • ismailesen kardeşim güle güle kullan.fiyat ve servis ücreti gayet makul.direksiyonun hafiflemesi konusuna gelince sürat arttıkça yük azalır bu da normaldir.kazasız sürüşler dilerim.
  • ARKA AMORTİSÖRLERDEN MEMNUNMUSUN BEN DE DEĞİŞTİRCEM AMA CESARET EDEMİYORUM TAKTIKTAN SONRA AMORTİSÖR VURUNTUSU AZALDIMI.SADECE ARKA AMORTİSÖR FİYATINI BİLİYORMUSUN KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM ARACIN HAYIRLI OLSUN.
  • sanırım 120 civarında, pekte emin değilim usta gitti kendi aldı
  • ismail kardeşim amortisörleri taktıktan sonra vuruntu kesildimi memnunmusun kazasız belasız günler
  • VURUNTU KESİLDİ, KASİSLERİ HİSSETMİYORUM BİLE, LAMBALARI NİGTH BREAKER 60 55 TAKTIM GÜZEL OLDU, PRATİKERDE İKİSİ 29 TL
  • Arkadaşlar, sigortam netten kasko teklifi aldım 1997 ils için 2700 tl fiyat verdiler, merak ediyorum kaskosu olanlar nereden kaça yaptırdılar paylaşırsak faydaalanabiliriz.
  • 2700 TL kasko bana çok yüksek geldi, gerçi sigortaya dahil hizmetler, tazminat miktarları ve hasarsızlık falan çok değiştiriyor ama, ben 12-2008 de %60 hasarsızlıkla 487 TL ye yaptırmıştım, Başak sigortaya.. 97 model 1.6 ils otomatik.
  • slm arkadaşlar bende 96 euro civic 1.4İ aldım araçla ilgili fazla bilgim yok bikaç gündür bu forumdan bişiler öğrenmeye çalışıyorum benimde bi kaç sorum olcak birincisi hararet 2.si araç ısındıktan sonra zor çalışmaya başlıyo nası çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum
  • dkadir65 dostum senin conta yakma sorunun olabilir aman dikkak, benim anadolu sigorta %35 indirimli hasarsızlkık 670'e yaptırdım
  • arkadaşlar aradığım vti'ı bulduğum için aşağıda linkini verdiğim ve çok memnun olduğum Euro Civic aracımı üzülerek satıyorum.
    Saygılar

http://www.sahibinden.com/full_full_hatasiz_euro_civic-70WQQaXQQ16211887WQQpXQQdisplayitem

İlan No: 16211887
  • quote:

Orijinalden alıntı: makamcı SW

97 euro Niğde....

Euro Civic Kulübü

Euro Civic Kulübü

Euro Civic Kulübü

SEVGİLİ arkadaşlarım :Euro civicimi 13.500 tl ye sattım.. 1.6 ies a/t 99 - 2000 modeline bakıyorum...

• Arkadaşlar merhaba.
    Bende honda euro civic 1.4 is var 1996 model fren yapınca arka sağ kampanadan tık tık ses geliyor ustaya gösterdim daha önce torna yapılmış ama yamuk yapılmış dedi tekrar tornaya soktuk düzelmedi bana iki adet çıkma kampana lazım nerede nasıl ve kaç liraya bulurum.

Teşekkürler
  • Yav arkadaşlar yeni aranıza katılmak istiyorum banada bi euro civic bulalım 98 olabilir.Klima,ABS,sunroff ve renk beyaz olursa tercihimdir,12.500 tl paramız var tavsiyelerinizi beklerim mutlaka.Yasin Başaran 0 532 692 6501
  • Merhaba ev alacağım için severek bindiğim arabamı satıyorum.97 model sıralı sistem lpg li ABS-Sunroff-Klima-Çelik Cant var araba full ilgilenirsen 0555 668 99 39 dan ulaşabilirsin bana
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.