Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçenlerde 99 model otomatik vites aracıma atiker tüp taktırdım. Fakat istediğim tasarrufu henüz sağlayamadım. 20-25 kr arası gaz yakıyor kullanıma göre. Gazda kullanan arkadaşlar bu değerler normal midir sizce?

Bir de aracıma 42 lt simit tank taktırdım. Depo boşaldığında benzinciye depoyu doldurmasını söyledim,araç 30 lt gaz aldı. Bu kadar kayıp nasıl olur diye gaz taktırdığım ustaya sorduğumda %20 eksik alır dedi gazda depo. Sonra tekrar depo boşaldı ve aynı istasyona gittim bu sefer 36 lt gaz ile doldu depo. iyice kafam karıştı. gaz istasyonları gaz dolumunda da hile yapabilir mi yoksa bu tip durumlar normal midir sizce?

30 lt doldurduğum gaz ile 222 km yol yaptım çok düşük geldi bana.Selametle..
  • arkadaşlar ilk sahibinden aldığım ve çok çok memnun olduğum 98 Model 1.6İES Manuel Euro Civic aracımı Civic VTI almak için satıyorum, aracımdan çok memnunum, kesinlikle kazası değişeni yok, orjinal 121.000 km'de, çift airbag, abs, klima, elektrikli sunroof, hid. direksiyon, 4 cam oto. elekt. aynalar, 4 disk fren v.s... aracı bilenler biliyor zaten, aracın faturası, 3 adet anahtarı (fabrikanın vermiş olduğu kırmızı anahtar dahil) verilecektir, 100.000 km genel bakım faturası,110.000 ve 120.000 bakım faturaları (120Bin bakımı 14 Ekim 2009) hepsi mevcuttur, direksiyondan kumandalı orj. Sony Teybi ile verilecektir, aracın fotoğraflarını henüz çekemedim, sahibinden linkini akşam ekliyeceğim, 1 kuruş masraf yapmadan gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz emsalsiz temizliktedir. 4 adet Michelin Energy lastikleri 1 ay önce alınmıştır garanti ve faturası verilecektir. Araç Ankara'dadır. İlgilenenler 0555 820 24 18 nolu telden ulaşabilirler. Emre

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimalfreak -- 15 Kasım 2009; 0:17:02 >

• selam arkadaşlar allah hiç birinize kaza bela vermesin...
    bende bi araç alacagım 12 13 civarı bi param var ve sonrasında masraf edecek kadar bile yok daha alacağım aracı kafamda belirlemedim..sizce honda euro mu? accentmi? veya opel vectra felan mı sizlere iyi günler cevaplarınızı bekliyorum
  • eğer aracı alacağınız kadar ve sonrasında masraf yapamayacak kadar bütçeniz varsa ben honda tavsiye ederim, yıllardan beri süre gelen ''hondanın yedek parçası çok pahalı, bakımları çok pahalı '' gibi yanlış söylentiler var, Honda sizi asla yarıyolda bırakmaz ve kolay kolay sanayiye götürmez, eğer temiz ve bakımlı bir honda alırsanız sadece periyodik bakım (yağ, filtre v.s.) ile yıllarca benzinini koyup arkanıza bakmadan kullanabilirsiniz. Honda kemikli-mekanik ve çok sağlam bir japon harikasıdır, umarım dilediğiniz araca bi an önce kavuşursunuz..

Saygılar..
    quote:

Orijinalden alıntı: __seyyah__

selam arkadaşlar allah hiç birinize kaza bela vermesin...
    bende bi araç alacagım 12 13 civarı bi param var ve sonrasında masraf edecek kadar bile yok daha alacağım aracı kafamda belirlemedim..sizce honda euro mu? accentmi? veya opel vectra felan mı sizlere iyi günler cevaplarınızı bekliyorum

• Selam arkadaşlar mazda kullanıcısydım 3 ay oldu satalı çok güzel arabaydı gerçi aracı almadan önce forumlarda okuduklarımdan sonra az kalsın vazgececektim :)ama iyikide almısım benim gözüm hep hondada kalmıstır şimdi bu hayalımı gerceklestırmek üzereyim değerli fikirlerinizi almak istedim 96 model 150binde bi honda eurocivic var 8500 liraya kliması yok geri kalanı malum standart seyler dikkat etmem gereken yada özellikle baktırmam gereken bi şey varmı ayrıca fiyatı nasıl teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalfreak

arkadaşlar ilk sahibinden aldığım ve çok çok memnun olduğum 98 Model 1.6İES Manuel Euro Civic aracımı Civic VTI almak için satıyorum, aracımdan çok memnunum, kesinlikle kazası değişeni yok, orjinal 121.000 km'de, çift airbag, abs, klima, elektrikli sunroof, hid. direksiyon, 4 cam oto. elekt. aynalar, 4 disk fren v.s... aracı bilenler biliyor zaten, aracın faturası, 3 adet anahtarı (fabrikanın vermiş olduğu kırmızı anahtar dahil) verilecektir, 100.000 km genel bakım faturası,110.000 ve 120.000 bakım faturaları (120Bin bakımı 14 Ekim 2009) hepsi mevcuttur, direksiyondan kumandalı orj. Sony Teybi ile verilecektir, aracın fotoğraflarını henüz çekemedim, sahibinden linkini akşam ekliyeceğim, 1 kuruş masraf yapmadan gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz emsalsiz temizliktedir. 4 adet Michelin Energy lastikleri 1 ay önce alınmıştır garanti ve faturası verilecektir. Araç Ankara'dadır. İlgilenenler 0555 820 24 18 nolu telden ulaşabilirler. Emre

Saygılar...

aracın ilanına ulaşabilirsiniz..

saygılar...

http://www.sahibinden.com/hatasiz_2_sahibinden_121_000_km_de-75WQQaXQQ18721879WQQpXQQdisplayitem

İlan No: 18721879

• tornistat;97 model ils veya bütçen müsaitse 98 ies 1.6 almanı tavsiye ederim.hem donanım hem de daha çok tutulması açısından.
  • onların piyasası nedir bilmiyorum fakat bendeki para bununla sınırlı
  • Arkadaşlar bugun aracımı muayeneye götürdüm ve sok oldum. Adam bana demez mi senin araba beş kişilik dört değil ruhsatı düzelttir gel onay vereyim. Ben ne yapıcam şimdi dört kişilik arabayı beş kişilik saydı adam. Başına gelen var mı bu olayın aynısından? Tavsiyeniz nedir ? 96 model 1.6ils
  • Bugun yukarıda bahsettiğim problemi çözdüm. Eski ruhsatta sıkıntı olmuyor ama yeni ruhsatlarda sürücü dahil yazısı oldugu için aracımızın 5 kişi olduğunu belirtmesi gerekiyor yazan rakamın. Ek1 doldurup onayı aldım bugun. Ruhsatım değişecek bayram sonrası.
  • İyi geceler Euro'cular. Honda'mı sattığımdan beri buraya girmemiştim. Özledim vallahi aracımı. Sorunsuzdu neredeyse. Alacak varsı 1 dakikadan fazla düşünmesin derim bu aracı. Çok keyifli bir araç.
  • herkese hayırlı bayramlar,98 model euro cıvıc'imden çok memnunum fakat arabaya su girmeye başladı,şoför bölümünün paspasının altına bayağı bi su doluyor,daha önce aynı sorunu yaşayan varsa suyun giriş noktasını nasıl bulduğunu söyleyebilir mi...fitiller sağlam,ön camın alt kısmından girdiğinden şüpheleniyorum..
  • arkadaşlar

2004 kasa otm civic istanbul gibi şehirde bir depo kaç km götürüyor tabi sakin kullanımda
  • Asihan, senin de geçmiş bayramın mübarek olsun. Aynı şey benim de başıma gelmişti ve ön camım değişince düzelmişti. Seninkinde de aynı sorun mu var bilmiyorum. Yalnız sileceklerin aşağısın kaputla cam arasında bulunan bölümü de kontrol ettirmeni tavsiye ederim. Hondaların hemen hepsinde aynı yerde çürüme oluyor buradan da su giriyor olabilir.
  • merhaba. bende yaklaşık 10 gün önce 96 model otomatik vites bir euro civic aldım. sıralı sistem tüplü. çelik cantlı.araç gerçekten muadillerine göre çok konforlu ve rahat. 12600 tl ye aldım ama muaynesi satışı derken 13000 e maloldu. kilometresi 92000 de.Ama daha 1 saat oldu servisten geleli (izmit honda ali özel servisinden.) motor kapağı silindir contasını yakmışım. 1100 tl masraf açtı. daha önce de yine conta yakmış. diğer yazılardan da okumuştum. harbiden ali usta işinde süper.contasını değiştiririm değiştirmesine ama en fazla 1-1 buçuk aya tekrarlar dedi. motor üst ve alt kapağının tornaya girip düzeltilmesi gerek dedi. o yüzden motor inip reglefeye girdi. termostat, triger kayışı ve bi borusu kırılmış değişti hepsi. şanzıman yağı, motor yağı, antifiriz ve klima gazı da koyuldu. şimdi gelene kadar çekişi yol tutuşu çok hoşuma gitdi.inşallah başka sıkıntı çıkarmaz bana. o yüzden tüm arkadaşlara bu euro civiclerin özellikle hararetine dikkat etmelerini tavsiye ediyorum.ankaradan gelirken bi ara hararet sona dayandı. sanırım o ara yaktım contayı.

birde beni kilometre sensöründe problem var. bu parçayı çıkma bulabileceğim bir yer varmı ? araçla ilgili püf noktaları için bu formu bulduğuma çok sevindi. çok güzell bilgi paylaşımı oluyor.

herkeze kazasız, arızasız, belasız... sürüşler diliyorum. iyi akşamlar...!

• erdal bey,hayırlı olsun.çok da geçmiş olsun.
  • sağolun teşekkür ederim !
  • Arabalardan hiç anlamam.Bu euro civic avrupada filan mı üretiliıor..Sasf japon arabası olsun istiyorum..honda civic ama hangi modeli ona kaar veremedim..en fazla 12-13 bin arası bütçem var..
  • Erdal Bey hayırlı olsun ve hoşgeldiniz. Bu yaptığınız masraflar ne kadar tuttu acaba? Fiyatları bilmek açısından iyi örnek olurdu. Conta meselesi bu arabaların kronik sorunu. Ankaradan gelirken demişsiniz araçta yük fazla mıydı ya da yokuşlarda çok zorlamış mıydınız aracınızı hararetten önce? Keyifli sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon111

Arabalardan hiç anlamam.Bu euro civic avrupada filan mı üretiliıor..Sasf japon arabası olsun istiyorum..honda civic ama hangi modeli ona kaar veremedim..en fazla 12-13 bin arası bütçem var..

Merhaba. Bu Euro Civiclerin kasası İngiltere Rover fabrikasında yapılıyor motoru Hondadır.. Diğer yerli civicler gibi yan sanayi parçası bulamazsınız yoktur mutlaka sıfır ya da org çıkma olmalı bu yüzden yedek parça sıkıntısı var diyebiliriz ama dediğim gibi japon araçlarının da yedek parçaları pahalaı ama çıkması ve yan sanayisi de bol olduğundan daha az sıkıntı olur. Sevgiyle kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notdream -- 7 Aralık 2009; 10:21:02 >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.