herkese merhabalar 97 euro civic sahibi oldun hasbel kader ama anamdan emdiğim süt burnumdan geldi 1 hafta problem yoktu ama ondan sonra araba sabahları çalışmamaya başladı tamirci tamirci gezdirdim ama kimse nedenini bulamadı her kafadan farklı bi ses çık tı kimi ateşlemede problem olduğunu söledi kimi benzin pompası gitmiş dedi kim panoda bilmemne var dedi kimi motorun üzerinde benzini basınç veren bi zımbırtı var onun diyaframı gitmiş dedi işin özü hala araçtaki problem çözülmedi onca para zaman kaybı heba oldu ya araçta bi gariplik var ya bende yada memlekette ustayız die geçinen kolpacılarda
quote:
Orijinalden alıntı: expalia
herkese merhabalar 97 euro civic sahibi oldun hasbel kader ama anamdan emdiğim süt burnumdan geldi 1 hafta problem yoktu ama ondan sonra araba sabahları çalışmamaya başladı tamirci tamirci gezdirdim ama kimse nedenini bulamadı her kafadan farklı bi ses çık tı kimi ateşlemede problem olduğunu söledi kimi benzin pompası gitmiş dedi kim panoda bilmemne var dedi kimi motorun üzerinde benzini basınç veren bi zımbırtı var onun diyaframı gitmiş dedi işin özü hala araçtaki problem çözülmedi onca para zaman kaybı heba oldu ya araçta bi gariplik var ya bende yada memlekette ustayız die geçinen kolpacılarda
Öncelikle hayırlı olsun. Yaşadıklarınıza üzüldüm. Ancak her sorunun çözümü mutlaka vardır. Siz belli ki iyi bir ustaya denk gelmemişsiniz. Eğer İstanbul'da iseniz size bu arabayı tamir edecek ve sorunsuz bir şekilde çalışan araç teslim edecek birisini tavsiye ediyorum: Maslaktaki Şeref Usta. Telefonu bende yok ama internette aratırsanız mutlaka bulursunuz. Keyifli sürüşler dilerim.
quote:
Orijinalden alıntı: notdream
Öncelikle hayırlı olsun. Yaşadıklarınıza üzüldüm. Ancak her sorunun çözümü mutlaka vardır. Siz belli ki iyi bir ustaya denk gelmemişsiniz. Eğer İstanbul'da iseniz size bu arabayı tamir edecek ve sorunsuz bir şekilde çalışan araç teslim edecek birisini tavsiye ediyorum: Maslaktaki Şeref Usta. Telefonu bende yok ama internette aratırsanız mutlaka bulursunuz. Keyifli sürüşler dilerim.
Teşekkür ederim ilginiz için ama afyon dayım malesef dün arabayı teslim aldım ama hala sorun giderilememiş durumda verdikleri cevap o kadar komikki ''depodaki benzini miktarını yarıdan düşürme'' sinirden gülemedim bile
quote:
Orijinalden alıntı: expalia
Teşekkür ederim ilginiz için ama afyon dayım malesef dün arabayı teslim aldım ama hala sorun giderilememiş durumda verdikleri cevap o kadar komikki ''depodaki benzini miktarını yarıdan düşürme'' sinirden gülemedim bile
O zaman siz yine de Şeref Ustaya bir telefon açıp konuşun şunları şunları yaptılar ve dediler diye anlatın bakalım o size ne diyecek en azından bilgi sahibi olursunuz. Size telefonda da olsa bir şeyler söyleyecektir. Hayırlı olur inşallah. Sevgiyle kalın.
expalia,çok geçmiş olsun.aracını alırken iyi baktırdın mı? 10 000 km. bakımları yapılmış mı? bunlar tamamsa eğer tek eksiğin iyi bir usta.yoksa bu araçlar bırak çalışmamayı asla yolda bırakmaz adamı.ben uzun zamandır kullanıyorum,bakımları dışında servise uğramadım.ne bir ses duydum,ne de bir ışık yandı.saat gibi çalışır bakımlı araba.
teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için araçtaki problem kendi kendine düzelmeye başladı. bi konuda daha sizden yardım isteyeceğim arkada amortisörlerimin değişmesi gerekiyor bu sorunu nasıl çözebilirim orjinal yenimi yan sanayi yenimi veya çıkma orjinalmi internett buldum çiftine 150 tl dediler. sizce nasıl alayımmı veya tavsiyeleriniz ne olacak.
2002 de çıkan yeni kasa euro civic otomatik şanzıman ve motor ile 2006-2007 modellerde sadece dış tasarımdamı farklılık var acaba? Şanzıman ve motor yönünden farklılık varmı?
3 ay önce ben de taktırdım lpg.uzun yolda 145 kuruşa kadar düşüyor tabi 3000-3500 deviri geçirmeden kullanmak şartı ile.motor 1.6.şeihriçi 180 i buluyor.kullanma karakteri ile ilgili ne kadar yakacağı.ama dediğim devir aralıklarında otomatik aracim şehirlerarası 50 liralik gazla 350 km yapiyor.
içinizde hiç 2002 ve 2004 de çıkan 2 farklı kasa euro civic kullanan varmı? 2004 deki civic için yakıt tüketimi biraz daha düşürülmüş ve egzos emisyonu daha düşmüş dediler.
Bu iki kasa otm vites ş.içi kaç km yaptıgını bana söyleyebilecek varmı?
2002 ve 2004 kasa.
son gelen zamnlarla dizel 3 lira oldu benzin zaten aldi basini gitti facebookta bir grup kurdum bu benzin zamnlarina tepki gostermek icin daha dogrusu grup yayginlasirsa toplu bir hareketle bu zamlara tepki gosterebiliriz diye dusundum...
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=251984388419&ref=ts grubun linki bu...ismide Dunyanin en pahali BENZININI kullanmak!!! sizde katilirsaniz arkadaslarinizi davet ederseniz cogunluk olursak cesitli eylemler yapabiliriz diye dusunuyorum artik bu zamlara sessiz kalmayalim sessiz kaldikca bindirdikce bindiriyorlar...koyun gibi gudulmekten vazgecelim...araci olmayanlar bana ne demesin benzine zam, ekmege sigaraya ickiye sekere zam demektir...forum kurallarina aykirimidir bilmiyorum boyle bir sey yapmak. oyleyse yoneticilerden ozur diliyorum ama artik bir sey yapmali....
mrb arkadaşlar 98-99 arası temiz darbesiz euro civic arıyorum mümkünse LPG li olmasını istiyorum satmak isteyen arkadaşlar için msn adresim: dtavuz@hotmail.com
onbaşı arkadaşım slmlar benim aracım 97 model istersen satabilirim sanaa bi bak arabaya incele kafana yatarsaa görüşelimm.. linkini yolluyorum aşağıda bakarsın
saygılar
selam değerli dostlarım..ben ali hakan..aranıza yeni katıldım..42 yaşındayım..ıspartadayım..1997 1.4 i euro civic sahibiyim..yeni aldım..arabayı 1997 de alındığı günden beri tanıyor biliyorum..nasip bu güneymiş..çok temiz ve değişmiş herhangi bir parça olmayışı temiz ve özenle kullanılması ayrıca benim için avantaj oldu..arkadaşım arabayı 100.000 km kadar servis bakımına sonrasın da yani son 30.000 km de ise özel servise götürdü..ben arabayı burada aldım ve antalya EYSA da cekup a soktum sonuç çok sevindiriciydi... tüp var 2008 de takılmış ve işlenmiş..sadece tavandaki bez sarkmasını ben hallettim..aracın yakıt durumu izne gittiğim de 450 km.şehir dışı 55 km.de şehir içi yaptım sadece tüp yani 37 lt. tüp ile 505 km. gittim..arabam da 4 yetişkin bir çocuk bir sürüde eşya vardı..ayrıca 110-120 km hız yaptım..bana durum iyi geldi..sadece kısalar bana yetmedi..uzun da yakmadım biraz far camlarımı sildireyim diyorum..güzel paylaşımlar dileği ile ..dostçakalın...
hayırlı olsun
teşekkürler BMW 528..aslında ben bu siteninm varlığını nette 1.4 euro civic lerin teknik özelliklerini arar iken keşvettim..amacım kullandığım araç hakkında detay bilgilere ulaşmak tı..ama bunu arar iken dost sahibi olmak ta güzel bişey..saygılar dostçakalın..
honda aracınız sayesinde burada bir sürü güsel dostluk kazanacaksınız .Euro civic gerçekten güsel bir tercih olmuş.
arkadaşlar merhaba bende bugün euro civic sahibi oldum imzamdaki araçla takasa girdik araç 1,4 is ördek başı yeşili 158 binde fakat gayet diri bi araç bakalım honda hayat onda
Merhabalar, bende bugün 98 euro civic sahibi oldum. Araba 68000 km ama tavan hariç boyalıymış, servisinde orjinal km. dediler ve 66000 de sağlam bir bakımdan geçmiş araba serviste. Güvendik aldık bakalım bizi üzecek mi...
Benim ilk arabam olduğu için acemilik çekiyorum biraz, komik olucak ama bir sorum olacak. Ben bu arabanın kısa farını yakamadım. Direksiyonun solunda 3 kademeli far ayarı var. İlk kademe zaten kapalı hali. İkinci kademede far çok hafif yanıyor(park farı sanırım). Üçüncü kademede ise uzunlar yanıyor ve hatta konsolda mavi bir ışık yanıyor onu gösteren.
Acaba ben mi birşey atladım yada teknik bir sorun mu var. Yardımcı olursanız sevinirm.
Freakk arkadaşım merhaba,
Üçüncü kademeye getirdiğinde kolu ileriye itersen farların normal kısa hüzmelere geçmiş olur ve de ekrandaki mavi ışık söner.