Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar benim aracımdada sorun varyardımcı olursanız sevinirim.sorunum araç giderken normal ancak direksiyonu hafif sağ yapmamla beraber ses geliyor,yani sağa dönüşlerde bariz şekilde sanki akis bilyası sesi gibi.ancak sola dönüşte o sesi yapmıyor.rotçuya götürdüm dediki sağ aks kafasını değiştir.bende tamirciye götürdüm onunla otobana çıktık onun demeside akis bilyalarını ve aks kafalarını komple değiştir ses kesilir .ama hesapladım 350 tl tutuyor.bende forumdaki arkadaşların önerisi ile radarhondaya gittim .şeref ustaya baktı araçla gezdi öyle öok sorun yok dedi değişime gerek olmadığını kontrollerde bakarız dedi.ama ben yolda sesin çok olduğunu ve rahatsız ettiğini söylememe rağmen aynısını tekrarladı.bende en azından ses kesilsin diye sağ aks kafasını değiştirdim ama ses aynı şekil devam ediyor ve çok moralim bozuldu sorun çözülmedi diye.böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşım varsa yardımcı olursa çok memnun olurum

• meraba tolun1903 dediğin gibi benimde arkadasımda 1995 civic_Sİ HB vardı (efsane) arabayı yeni aldığında yağı eksik bindi ve malum sonuç servisin birine basvurdugumuzda (isim vermeyeyim) 4 tane orijinal sekman ile bu işi çözeriz dedi ve 400tl gibi bir fiyata hallettik fakat bir ay sonra motoru tamamen rektefiye yapana kadar sürdü bu diyecegim o işe bakma

• herkese merhabalar. ben de 98 1.4is kullanıcısı olarak aranıza katılmaktan memnun olduğumu belirtmek isterim(istanbul).
    benim de sorunlarımdan bir tanesi arka taraftan gelen sesler (özellikle kasislerden sonra) ve küçük bir parça olan ama canımı sıkan
    sağ çamurluk sinyalini bulamadım? yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersev007 -- 29 Mayıs 2010; 10:38:18 >
  • arkadaşlar bi sorunum var dedim 6 gündür ses yok kimseden,
    yardım edecek kimse yok mu:(
  • Merhaba,

1997 Euro Civic 1.6i ES ariyorum. İlgilenen var ise bana PM yoluyla ulaşabilir.
  • arkadaşlar taemhondaturkey.com a gelin .
  • ersev007 dostum Allah kolaylık versin... daha önceki aynı başlık altında okuduğum forumdaki yazılardan bahsedersek bostancıda çıkmacı varmış bir araştır derim. adını ve tlf unu tam bilmiyorum bi geriye doğru 8-10 sayfaya bakman yeterli. geçenlerde az kalsın benimde elimde kalıyodu bahsettiğin parça zor yapıştırdım yerine tutmuyorda melet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.6ies -- 9 Haziran 2010; 0:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terranova

arkadaşlar taemhondaturkey.com a gelin .

tabi hondanın olduğu heryerdeyiz..
  • 1.6ies çok sağol birader yardımcı oldun, sonuca ulaşırım inşallah..
  • arkadaşlar burası yerimi bilmiyorum ama

honda euro civic 1996 model 1.4 ies var.lpg taktırmak istiyorum.fakat atiker ve brc arasında kararsızım.tanıdık birisi atikerler civiclerde problem çıkardığını söylemiş.bilgisi olan yada taktırıp kullanan birisi bana yardımcı olup bi fikir verebilir mi lütfen???
  • valla kardeşim bence brc taktır.bende yeni taktırdım ve çok araştırdım en sonunda kabiratörlülere takılan normal lpg sistemi taktırdım.yaklaşık 1 ay oluyor ve hiç sorun çıkarmadı.yakıt durumunu sorarsan şu anda 200 krş yakıyor ama daha düşer deiler tekrar ayara gidecem 2 depo bitince.sıralı taktıracaksan brc derim.atiker çok sorun çıkarıyor diyor kullananların çoğu.
  • aslında benim gönlümde brc den yana ancak tek problem fiyatı gibi gözüküyor.o konuda kendimi toparlayabilirsem brc düşünüyorum inş.birde ustanın öneminden bahsediliyo hep.acaba ne kadar etkisi olabilir ki bu işte????
  • bence brc.
    fiyat artısı olsun okadarda sonuçta dünyanın bir numarası diyebilirim tabi iyi ustanın elinden yapılırsa. bende atiker var memnun değilim ama aldığımda öyle yapılmış şahsen kendim yaptırsam brc yaptırırdım 500-600 tl gibi fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34kafkef -- 18 Haziran 2010; 0:00:41 >
  • arkadaşlar benim sis farı çalışmıyor lambalarda sorun düğmeye bastığımda tepki yok sanırım sigortası attı ama kullanma klavuzunda front fog light yazan sigortayı değişdirdim olmadı başka sigortamı acaba sigorta dememin amacı yanıkken söndü bir dahada yanmadı başka ne olabilirki fikri olan? varmı

Buarada 4 sene önce BRC takdırdım 1998 ies 1.6 ilk takdırdığımda 160 dan sonra benzine geçiyordu.ayar yaptırdım sorun kalmadı şuana kadar bir sorun yaşamadım Arabamda lpg varmı yokmu anlaşılmıyorSorun yaşamama rağmen ben zavolli taktırın diyorum
  • slm arkadaşlar satılık 97 honda euro civic 114 000 de lastikler yeni lpg yeni 4 aylık ruhsata işli kaza vs yok boya etek altı parça boya var tavanda güneş yanığı var tek sorun budur.ilgilenenler 5058154579 telefon numaram.
    herkese kazasız-belasız keyifli sürüşler.
  • merhaba sevgili euro civic kullanıcıları... benim kafama takılan bi sorum olacak engin tecrübelerinizden istifade etmek istiyorum. aracımla gazla giderken gaza hafif yüklendiğimde devir saatinde iniş çıkışlar meydana geliyor kararsız kalıyor. özellikle aracın çalışmasından itibaren 10 dk içinde oluyor ama benzinde iken yapmıyor. atiker servisine gittiğimde sorun olmadığını söylediler. bu konuda tecrübesi olan arkadaş varmı? Aracım 99 1.6 euro civic. sırf bu atikerden aracı satışa çıkaracağım :) sayg....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34kafkef -- 22 Haziran 2010; 23:39:06 >
  • Arkadaşlar selam aranıza yeni katıldım. 98 euro civic 1,4 ies kullanıcısıyım.Aracımda bazı değiştirmem gereken parçalar var ama servise götürmek istemiyorum fiyatların buralarda fahiş olduğu malum.hatta belki modelden dolayı bile bulamama ihtimali var.

Değiştireceğim parçalar: arka bagajı açıncae tutan 2 AMORTİSÖR patladı.Arka bagaj kapağı açılınca kendiliğinden durmuyor havada bu yüzden.

ARKA PANZOT,ARKA 2 HOPARLÖR KAPAĞI VE ARKA CAM ORTASINDA YER ALAN STOP LAMBASI

Bu parçalardan elinde olan var mı? veya en uygun fiyata bunları temin edebileceğim bildiğiniz veya yönlendirebileceğiniz bir yer var mı?

Cevaplarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34kafkef

merhaba sevgili euro civic kullanıcıları... benim kafama takılan bi sorum olacak engin tecrübelerinizden istifade etmek istiyorum. aracımla gazla giderken gaza hafif yüklendiğimde devir saatinde iniş çıkışlar meydana geliyor kararsız kalıyor. özellikle aracın çalışmasından itibaren 10 dk içinde oluyor ama benzinde iken yapmıyor. atiker servisine gittiğimde sorun olmadığını söylediler. bu konuda tecrübesi olan arkadaş varmı? Aracım 99 1.6 euro civic. sırf bu atikerden aracı satışa çıkaracağım :) sayg....

sorun çözüldü meğersem buji kablolarında sorun varmış değiştirildi, şimdi saat gibi çalışıyor.
  • selamlar arkadaşlar,
    istanbul ve çevresi : kocaeli, bursa, ankara illerinden
    1998-2001 arası çok temiz civic arıyorum, 1.6 ies, beyaz veya kırmızı renk dışında,
    değişensiz, orjinal, boya varsa bile düzgün yapılmış 1-2 lokal boya olabilir, komple boyalı olmayacak
    iç döşemeleri tavanı tertemiz, sağında solunda sigara izi olmayan
    abs klima, havayastıklı donanımı olanlardan
    bir araç arıyorum. eğer satmayı düşünen arkadaşlar varsa :

thevillain_@hotmail.com
    e-mail yoluyla bilgilerini yollarsa memnun olurum

iyi forumlar
  • selam arkadaşlar,
    bir civic bakmaya gittim ( 1.6 ies ) aracın kapıları çok ağır. zor açılıyor. sanki açarken arkadan birisi tutuyor kapıyı. diyorki bütün civicler böyle. bu durum sizde de böylemi. bana araç kazalı da kasılmış gibi geldi ama araçta düzgün duruyordu. sorun ne anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.