Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Freakk

quote:

Orijinalden alıntı: eurocv

çocuk kilitleri kapatılmıştır..

Aradım ama öyle birşey bulamadım, tam olarak yerini biliyor musunuz?

Bunun dışında arabaya yeni yeni alışmaya başlıyorum ve gördüm ki tırmanma performansı pek zayıf. Alırken 1.6 benzinli araçtan beklentim daha fazlaydı ama 3. viteste 40-50 ile girdiğim yokuştan(200-300 metre) gene 50 km civarı ancak çıkabiliyorum, gaza hiç tepki vermiyor, gelen geçen solluyor valla :) En son götürdüğüm usta sibop ayarı yaptım tork biraz düşer demişti ama pek bir durgunlaştı araba. Hani durgunlaşması ile tüketimi düşse anlıcam ama geçen depoyu fulleyip bir deniyim dedim. 200 km oldu çeyreğe indi nerdeyse. Ben pek birşey anlamadım bu işten...

cocuk kılıdı kapıyı actıgında acık kapının orada beyaz bır plastık olması lazım yukarı veya asagı bastıracaksın yokuslarda devırlı kullan arabayı dusuk devırlı kullanırsan toplaması uzun surer

• Teşekkür ederim bende şans eseri buldum bugün.
  • filtreler tıkanmış olması
  • Slm arkadaşlar benim 4 amortisör ve ön düzen takımı vs. arızalı olduğu için yaklaşık 700 - 800 tl bi masraf çıkarıyorlar. Burada para tutan amortisör dediler. Bende bi kaç yerde okudum amortisör tamiri oluyor diye. Yaptıran var mı. Varsa ses yapıyor mu ve güvenli mi?? Ayrıca 4 amortisör için fiyat nedir. Şuan ben kayserideyim. Acil Cvplarınızı bekliyorum ( Lütfen bilgisi olmayan yorum yapıp kafa karıştırmasın ! )
  • quote:

Orijinalden alıntı: thskt

Slm arkadaşlar benim 4 amortisör ve ön düzen takımı vs. arızalı olduğu için yaklaşık 700 - 800 tl bi masraf çıkarıyorlar. Burada para tutan amortisör dediler. Bende bi kaç yerde okudum amortisör tamiri oluyor diye. Yaptıran var mı. Varsa ses yapıyor mu ve güvenli mi?? Ayrıca 4 amortisör için fiyat nedir. Şuan ben kayserideyim. Acil Cvplarınızı bekliyorum ( Lütfen bilgisi olmayan yorum yapıp kafa karıştırmasın ! )

ben monreo arka amortisörleri 110 milyona almıştım yaklaşık 10 12 ay oldu.Çin malları vardı 70 80 milyon kimse önermedi bende almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thskt

Slm arkadaşlar benim 4 amortisör ve ön düzen takımı vs. arızalı olduğu için yaklaşık 700 - 800 tl bi masraf çıkarıyorlar. Burada para tutan amortisör dediler. Bende bi kaç yerde okudum amortisör tamiri oluyor diye. Yaptıran var mı. Varsa ses yapıyor mu ve güvenli mi?? Ayrıca 4 amortisör için fiyat nedir. Şuan ben kayserideyim. Acil Cvplarınızı bekliyorum ( Lütfen bilgisi olmayan yorum yapıp kafa karıştırmasın ! )

benim mazdam vardı. orjinal amortisörleri çifti 250 liraydı. 50 usta işçilik istemişti. ümraniye sanayide ikisini 80 liraya yaptırdım.15 lirada körük aldım parçacıdan. eskisi gibi oldu çok memnunum. üstelikte sökmesi takmasıda onlardan. yani 3 de 1 fiyatına geliyor. artık karar senin
  • Peki bu bizim euro civic lerinki yağlı olandan mı yoksa gazlı mı? Bunlara tamir oluyor mu? Kayseri de tavsiye edeceğiniz yer var mı?
  • Arkadaşlar ben de dün 97 Euro Civic aldım.

Yalnız konuştuğum bir arkadaş bana dedi ki, Civic normal mi Euro mu? Ben de dedim Euro. O zaman biraz bozuldu. Keşke düz olmuş olsaydı falan dedi.

Euro ile diğeri arasındaki fark nedir acaba ki bana öyle konuştu ?
  • gizemli kral,hayırlı olsun kardeşim.sen sağa sola bakıp moralini bozma.euro civic,normal civiclerden kat kat iyi arabadır.gerek kullanılan malzeme,işçilik,eskimeyen dış görünüm,deri ve maun kaplama kokpit,ful donanım yeterli olur galiba kıyaslama için.ayrıca lansman fiyatlarında %15 euro daha pahalıydı.normal civiclerin daha fazla tutulma sebebi,yerli olması,modifiye ve yan sanayi de daha geniş yelpaze sunması ve sedan olması(malum arkada tüp,mangal, bidon vs.bulundurmak için)sayılabilir.bana üstüne para verseler 98 1.6 euro mu bırakıp diğer civiclere binmem.sen arabanın keyfini çıkarmaya bak.
  • arkadşlar herkeze merhaba ben de honda ailesine yeni katıldım 96 cıvıc 1.4is aldım
    sizlere birşey danışmak isterim
    direksiyonu tam sağ ve sola kırdığımda istop ediyor nedenini bilen varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemis_55

arkadşlar herkeze merhaba ben de honda ailesine yeni katıldım 96 cıvıc 1.4is aldım
    sizlere birşey danışmak isterim
    direksiyonu tam sağ ve sola kırdığımda istop ediyor nedenini bilen varmı acaba

büyük ihtimalle rolanti düşüktür
  • arkadaşlar ankarada oturuyorum 2006 yılından beri 96 model otomatik euro civic arabam var ankarada gerçekten iyi bir usta arıyorum sürekli gidebileceğim ve güvenebileceğim eğer bildiğiniz biyer varsa paylaşabilirmisiniz.

özellikle hondaların kronik hastalıklarından iyi anlayan (hararet,frenler,klima vs.)
  • Mrb arkadaşlar.
    http://www.sahibinden.com/2004_model_81000_km_euro_civic_automatic-30WQQaXQQ25710980WQQpXQQdisplayitem
    Bu fiyat uygunmudur. Bir de bu arabada otomatik klimamı var yoksa analogmu. Sahibi dijitali işaretlemiş ama emin olamadım.
  • tam digital degilde yarı otm kliam olabilir kia veya coltda var olan.ben sahsen severim bu kasayı ama fiyatı yüksek bu fiyata 2004-2005 mazda 3 dynamic model alınabilir.sunroj digital klima esp xeon far yagmuır far sensörü vs.zevk meselesi tabi.mitsubishi yeni kasa lancerde olabilir alternatif japonlara veya subaru .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 23 Mayıs 2010; 14:55:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

tam digital degilde yarı otm kliam olabilir kia veya coltda var olan.ben sahsen severim bu kasayı ama fiyatı yüksek bu fiyata 2004-2005 mazda 3 dynamic model alınabilir.sunroj digital klima esp xeon far yagmuır far sensörü vs.zevk meselesi tabi.mitsubishi yeni kasa lancerde olabilir alternatif japonlara veya subaru .

peki bu 2004 euro civic ne kadar eder
  • Ankara honda servis

http://forum.donanimhaber.com/m_31176365/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: musacolak79

arkadaşlar ankarada oturuyorum 2006 yılından beri 96 model otomatik euro civic arabam var ankarada gerçekten iyi bir usta arıyorum sürekli gidebileceğim ve güvenebileceğim eğer bildiğiniz biyer varsa paylaşabilirmisiniz.

özellikle hondaların kronik hastalıklarından iyi anlayan (hararet,frenler,klima vs.)
  • herkezin malı degerli sonuçta ben su eder desem ayıp olur onun kararını siz vereceksiniz.Eger bu kasaya gönlünüz yatıyorsa makul bir fiyatta satıcı ile anlaşacaksınız.Fiyat parametresinde tekrar bir arama yaparsanız dedigim marka modellere bakarak fiyat konusunda kıyas yapabilirsiniz.

• Kardeş teşekkür ederim. Ben de arabamı yeni sattım. normalde honda civic vtec es alacaktım. almayı düşündüğüm araba satıltı. Muğlada pek fazla seçeneğimde yok ztn. Bu arabanın tipi ve donanımları hoşuma gitti. Normal piyasasının ne olduğunu bilmiyorum. Sahibiyle görüşüp pazarlık etmeden önce normal fiyatının ne olduğunu öğrenmek istedim.
  • bende hondayı çok severim ama araçları boş heleki LS serisi .Zevk meselesi ben 25 milyar vereceksem aracda bazı donanımları standartta isterim kimisi istemez honda yeter bana der.Şahsen 2003 civic otm ve 2000 accord alıp kullanmış biri olarak gerçekten harika araçtır eksigi bana göre ilave donanımdır.Yagmur far sensörü xeon far oda keyfiyata kalmış bir şey tabi Şu gerçek varki hondanın ön dashbord krem ve kahverengi harikadır ve çogu araçdan güseldir ferahdır içi.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.