Arkadaşlar forumu takip eden pek yok galiba :( Hondalarla ilgili endişelerim oluştu.Parçalarının çok pahalı oldugundan bahsediyolar.Bi kaza yapılsa altından kalkılmaz deniliyo.Yani sırf parçası ucuz diye palio yada clio gibi bi arabamı almak lazım?Yardımlarınızı bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: thskt
quote:
Orijinalden alıntı: yesilkoy
aracın kac km de hıc trıger degısmısmı ?
Aracım 135 binde ama triger değişmişmi bilmiyorum. Ne kadardır triger değiştirsek?
valla ben arkadas ıcın sordum trıger set olarak ıscılık dahıl 280 tl demıslerdı arkadasın aracı 2001 cıvıc ıdı
quote:
Orijinalden alıntı: osse06
Arkadaşlar araba yalan oldu devrik çıktı.Araç sahibi sadece 2,3 parcada boya var derken arac tavan dahıl boyalı ve muhtemelen devrık cıktı.Bu kadar basıt bı yalanı nasıl soyluyolar ya.Boya bu anlasılmıyacak bısey degılkı.Neyse baska bı araca bakcaz artık.
bende bu fıata nasıl verıyor dıyecektım elden cıkartmak ıcın fıat kırmıs dıkkat et dıyecektım :) benım arac 1996 1.4 euro cıvıc ve ben 10.000 tl ye bıle vermem kı senın baktıgın arac daha donanımlı ucuz ıse suphe duymakta fayda varkı sende kontrol ettırdıgınde meydana cıkmıs zaten hayırlısı kısmet baska araba ımıs gonlundekı arabayı bulmanı dılerım
quote:
Orijinalden alıntı: osse06
Arkadaşlar forumu takip eden pek yok galiba :( Hondalarla ilgili endişelerim oluştu.Parçalarının çok pahalı oldugundan bahsediyolar.Bi kaza yapılsa altından kalkılmaz deniliyo.Yani sırf parçası ucuz diye palio yada clio gibi bi arabamı almak lazım?Yardımlarınızı bekliyorum.
forum takıp edılıyordurda sorun fazla cıkmıyordur :)
Benim sesin kaynağını sanayidekiler bulamadı.Nisanda araba TÜV e girecek bakalım ordakiler bulabilecek mi..ses bu ara baya bi arttı.Baya baya bişeyler bişeyşere sürtüyo artık sanki..tabiri caizse ciyak ciyak ötmeye başladı..bişey daha merak ediyorum yeni gözüme çarptı.Direksiyon göğüs bağlatısının olduğu kısım sizin araçklarınızdada sola mı bakıyo..Anahtarın sokulduğu bölümün olduğu yer..?
çok söylemişler 1 ay evvel 50 lira triger 50 lira işçilkik verdim motor aksamları okadar pahalı değil sadece kaporta palio alcagıma motorsiklet alırım.
Arkadaşlar Euro Civic İçin Marş dişlisi fiyatlarını bilen varsa paylaşabilir mi? Burdan (kayseri) sordum 125 TL dediler doğrumu çok uçuk geldi bana. Tavsiyeleriniz?**
quote:
Orijinalden alıntı: dalgalar
çok söylemişler 1 ay evvel 50 lira triger 50 lira işçilkik verdim motor aksamları okadar pahalı değil sadece kaporta palio alcagıma motorsiklet alırım.
benım soyledıgım takım fıatı ıdı belırtmemısım fıatı yazarken
quote:
Orijinalden alıntı: thskt
Arkadaşlar Euro Civic İçin Marş dişlisi fiyatlarını bilen varsa paylaşabilir mi? Burdan (kayseri) sordum 125 TL dediler doğrumu çok uçuk geldi bana. Tavsiyeleriniz?**
Benim sesin kaynağını sanayidekiler bulamadı.Nisanda araba TÜV e girecek bakalım ordakiler bulabilecek mi..ses bu ara baya bi arttı.Baya baya bişeyler bişeyşere sürtüyo artık sanki..tabiri caizse ciyak ciyak ötmeye başladı..bişey daha merak ediyorum yeni gözüme çarptı.Direksiyon göğüs bağlatısının olduğu kısım sizin araçklarınızdada sola mı bakıyo..Anahtarın sokulduğu bölümün olduğu yer..?
benımkı sagda eger dogru anladımsa anahtarın sokuldugu bolum
arkadaşlar benim bi sorum olcak bende 1996 euro civic var çeviriyorum kontağı çalıştırıyorum arabayı araç çalışırken ileri veya geri çevirmeden anahtarı çekip çıkarıyorum ama araç anahtarsız çalışmaya devam ediyo taki tekrar takıp normal stop edesiye kadar bu normalmidir kimse inanmıyoda
arkadaşlar benim bi sorum olcak bende 1996 euro civic var çeviriyorum kontağı çalıştırıyorum arabayı araç çalışırken ileri veya geri çevirmeden anahtarı çekip çıkarıyorum ama araç anahtarsız çalışmaya devam ediyo taki tekrar takıp normal stop edesiye kadar bu normalmidir kimse inanmıyoda
Arkadaşlar meraba:) Bende şu sıralar bi honda civic euro kullanıcısı olmak üzereyim:)
quote:
Orijinalden alıntı: sonerger
Doğrudur bende de aynı şekilde anahtarı çıkarınca çalışmaya devam ediyor. Diğer araçlarımda da öyleydi zaten.
arkadaşlar 97 euro civic sahibiyim cumartesi günü direksiyon hidroliği tamamen boşaldı eve kadar sürekli hidrolik takviyesi ile getirdim bir iki ustaya sordum direksiyon kutusunundan dediler tamir ettirirsen gene tekrarlar diyorlar. orjinal parca çok pahalıymış , zeten bulunmuyorda . başına gelen varmı yardım rica edeyorum.
Arkadaşlar aracımın önden ve arkadan en ufak bi tümsekte bile tıkırtılar geliyor. Galiba amortisörler patlak.
1 - başka problem ne olabilir. 2 - arka araftaki bagaj üstünü kapatan zımbırtı ses yapıyor mu sizde de 3 - hangi amortisör tavsiye edersiniz - marka ve fiyat
aracım 1.4 i 1996
ayrıca kayserideyim.
arkadaşım benim arabamın arka sağ tekerdende geliyodu o ses servise götrdm amatisör fişeğimi ne patlak demişti fazla değil 20 lira bişey dedi ama işçilik çokmuş hemde bayağı ondan o arkadaki zımbırtıdanda geliodu ses hiç kalkmasın bari dedim altına slikon sıktım kapattım yapıştı şimdi ses gelmio servisine sormuştum onu btün hondalarda war bu hastalık demişti değiştirsem nolcaktıki sende öle yap bence
ayrıca cvp için teşekkrler thskt öğrenmiş oldum krdşm
arkadaşlar 97 euro civic sahibiyim cumartesi günü direksiyon hidroliği tamamen boşaldı eve kadar sürekli hidrolik takviyesi ile getirdim bir iki ustaya sordum direksiyon kutusunundan dediler tamir ettirirsen gene tekrarlar diyorlar. orjinal parca çok pahalıymış , zeten bulunmuyorda . başına gelen varmı yardım rica edeyorum.
arkadaşlar 97 euro civic direksiyon sorunu ile ilgili acil yardım bakliyorum nasıl halledeceğiz bu meseleği
quote:
Orijinalden alıntı: MODELZT
selam oncelıkle gcmıs olsun araba dır parca eskır ama bır sekılde problem gıderılır ustalar usta olsa oncelıkle ne yapılaması gerektıgın konusunda sana bılgı vermelerı gerekırdı parca pahalı olabılır ama cıkma bakabılırsın daha oncekı mesajımda cıkma parca satan bır yerı yazmıstım oraya cıkmasını sorabılırsın eger ıstanbulda ısende radar honda seref usta ıle gorus derım en azından ne yapılması gerektıgını soyler
arkadaşlar 97 euro civic direksiyon sorunu ile ilgili acil yardım bakliyorum nasıl halledeceğiz bu meseleği