Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle ilgin için teşekkür ederim. istanbulda yaşıyorum şeref ustaya nasıl ulaşırım?
  • Arkadaşlar arabamda sattırmaya getirecek kadar sıkıntılı bi problemim var! Lütfen acil yardım!

Aldığım günden beri sık sık sabahları çalışmama problemi yaşıyorum.

Akü, bujiler, marş dinamosu vs. herşey değişti. Fakat düzelmedi.

Araç çok çabuk boğuluyor sanki. 2. ve 3. basmadan sonra alacak gibi olup almıyor.

Artık akü bitene kadar çalışmıyor.

Aracım lpg li. Acaba problem nedir? Başka başına gelenn varmı?
  • euro civic lerde benzin deposundan ötürü az benzin olduğunda bayır aşagı çalıştırmak bir kabus bende bu problemle karşılatığımda çıldırcak gibi oldum tavsiyem çeyrek depo benzinin altında aracı tutma yada bayır yukarı park et ben şuan öyle yapıyorum ve birdaha hiç bu problemi yaşamadım. umarım problemin bu problemle aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODELZT

öncelikle ilgin için teşekkür ederim. istanbulda yaşıyorum şeref ustaya nasıl ulaşırım?

www.radaroto.com 212 579 25 21 seref usta
  • arkadaşlar herkese selamlar bende bugün bir honda alarak aranıza katılmaktan çok memnunum.97 model 1.6 ils 152000 km de aldım.aracı alana kadar forumu takip ettim,uzun araştırmalar sonunda nihayet hondama kavuştum.herkese kazasız günler dilerim.
  • hayırlı olsun kardeşim.kazasız keyifli sürüşler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thskt

Arkadaşlar arabamda sattırmaya getirecek kadar sıkıntılı bi problemim var! Lütfen acil yardım!

Aldığım günden beri sık sık sabahları çalışmama problemi yaşıyorum.

Akü, bujiler, marş dinamosu vs. herşey değişti. Fakat düzelmedi.

Araç çok çabuk boğuluyor sanki. 2. ve 3. basmadan sonra alacak gibi olup almıyor.

Artık akü bitene kadar çalışmıyor.

Aracım lpg li. Acaba problem nedir? Başka başına gelenn varmı?

-iyi bir ustaya ihtiyacın var bence.gerçi lpg durumu ne kadar etkiler bilmiyorum ama ben 200 bin km yi geçtim.bugüne kadar ne çalışmama ,ne tekleme ,ne yolda bırakma hiç sıkıntı yaşamadım.geçmiş olsun.yapabileceğimiz bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilkoy

quote:

Orijinalden alıntı: MODELZT

öncelikle ilgin için teşekkür ederim. istanbulda yaşıyorum şeref ustaya nasıl ulaşırım?

www.radaroto.com 212 579 25 21 seref usta

teşekkür ederim bi görüşeyim.
  • Arkadaşlar aracımı direk benzin düğmesine geçirip kontağı açıp 3 - 5 sn bekleyip basarsam hemen çalışıyor artık. Demekki lpg geçiş tarafında bir arıza var?. Birkaç gündür tek marşta çalışıyor. Korkumdan aracımı lpg ye geçiremiyorum. Benzinde biniyorum (performans süper).

Peki sorun lpg nin neresinde ?

Sırf bu arıza yüzünden akü, bujiler, marş dinamosu vs birçok parça değiştirdim. Hiçbiri çözüm olmadı. Şimdi nesini değiştirecem.

Lpg yeni takılmıştı. GArantisi devam ediyor. Tavsiyeleriniz.???
  • arkadaşlar forum çok yavaş ilerliyor galiba.
  • Arkadaşlar dün aracımın saat ve havalandırma düğmelerinin olduğu yerdeki ışıklanbdırmalar yanmıyordu.bende sabahtan başladım sökmeye saatte 1 tane,havalandırma düğmelerinin oradada 2,küllüktede 1 tane lamba yanmıyordu hepsini değiştirdim ve akşam baktım güzel görünüyordu.yalnız konsulu sökmek biraz zor oldu ama olsun sonu iyi bitti.bu konuda sorun yaşayanlar için belki yardımcı olmuşumdur.
  • Arkadaşlar bu forumun işi bitmiş bence .en son ben yazmıştım 3 gündür kimse yok bence boşuna burada yazmanın ,bilgi almanın bir anlamı yok.diğer forumlarada hareketlilik daha fazla ben artık oradayım.
  • forumun bu konusunda hareketlilik fazla yok diger konul marka bölümleri çok hareketli.Tabi birde aracın durumu var euro civicler herkezde yok malesef bir clio marea albea getz gibi degil.
  • Arkadaşlar bu euro civic ler (benimki 1996 1.4i ) tek nokta mı çok noktalı enjeksiyon lu mu oluyor bilgisi olan var mı??
  • çok noktalı kardeşim.
  • arkadaşlar euro civic almayı düşünüyorum 98-99 model 1.6. Ancak bazılarında 1.6 ils yazmıyor. yazmazsa ne anlama gelir?
  • selam arkadaşlar bende yaklaşık 5 aydır eurocivic 1,6 otm.kullanıcısıyım. otm.in hondanın rahatlığını yaşıyorum. ama arabam 96 model olduğu için ufak defek hatalar oluşmaya başlamış durumda. izmir de özel servis olarak honda servisi tavsiye edebilirmisiniz
  • Selamlar, geçen hafta birden bire arka kapılar içerden açılmaz hale geldi. Acaba benim bilmediğim bir çeşit kilit mi var yoksa ikisi birden bozuldumu?
    Fikri olan, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • çocuk kilitleri kapatılmıştır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurocv

çocuk kilitleri kapatılmıştır..

Aradım ama öyle birşey bulamadım, tam olarak yerini biliyor musunuz?

Bunun dışında arabaya yeni yeni alışmaya başlıyorum ve gördüm ki tırmanma performansı pek zayıf. Alırken 1.6 benzinli araçtan beklentim daha fazlaydı ama 3. viteste 40-50 ile girdiğim yokuştan(200-300 metre) gene 50 km civarı ancak çıkabiliyorum, gaza hiç tepki vermiyor, gelen geçen solluyor valla :) En son götürdüğüm usta sibop ayarı yaptım tork biraz düşer demişti ama pek bir durgunlaştı araba. Hani durgunlaşması ile tüketimi düşse anlıcam ama geçen depoyu fulleyip bir deniyim dedim. 200 km oldu çeyreğe indi nerdeyse. Ben pek birşey anlamadım bu işten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 26 Nisan 2010; 21:09:57 >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.