Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Semih Öztürk

selam arkadaşlar,
    bir civic bakmaya gittim ( 1.6 ies ) aracın kapıları çok ağır. zor açılıyor. sanki açarken arkadan birisi tutuyor kapıyı. diyorki bütün civicler böyle. bu durum sizde de böylemi. bana araç kazalı da kasılmış gibi geldi ama araçta düzgün duruyordu. sorun ne anlamadım

semih bey ;
    bildiğim kadarıyla standart bir ağırlığı var yani kapıyı kapattığınızda tok bi ses çıkıyor basit araç değildir. ama arkadan biri çekiyor gibi olağanüstü bi ağırlığı yok. ağırlık tüm kapılarda aynıysa sorun yok bence ama bir iki kapıysa oynama vardır muhakkak... birde bu ağırlığı hangi araçlarla kıyasladığınıza bağlı reno-tofaş deildir umarım saygılar

• quote:

selamlar arkadaşlar,
    istanbul ve çevresi : kocaeli, bursa, ankara illerinden
    1998-2001 arası çok temiz civic arıyorum, 1.6 ies, beyaz veya kırmızı renk dışında,
    değişensiz, orjinal, boya varsa bile düzgün yapılmış 1-2 lokal boya olabilir, komple boyalı olmayacak
    iç döşemeleri tavanı tertemiz, sağında solunda sigara izi olmayan
    abs klima, havayastıklı donanımı olanlardan
    bir araç arıyorum. eğer satmayı düşünen arkadaşlar varsa :

thevillain_@hotmail.com
    e-mail yoluyla bilgilerini yollarsa memnun olurum

iyi forumlar

üstad komple boyadan neden korkuyorsunuz bu araçların yürüründe motorunda sıkıntı yoksa taş gibi araba. benim arabada komple boyalı değişeni var ama maşallahı var. ki aradığın yaş aralığında komple boyanmamış arabayı da bulmanız zor..

• quote:

Orijinalden alıntı: 34kafkef

quote:

selam arkadaşlar,
    bir civic bakmaya gittim ( 1.6 ies ) aracın kapıları çok ağır. zor açılıyor. sanki açarken arkadan birisi tutuyor kapıyı. diyorki bütün civicler böyle. bu durum sizde de böylemi. bana araç kazalı da kasılmış gibi geldi ama araçta düzgün duruyordu. sorun ne anlamadım

semih bey ;
    bildiğim kadarıyla standart bir ağırlığı var yani kapıyı kapattığınızda tok bi ses çıkıyor basit araç değildir. ama arkadan biri çekiyor gibi olağanüstü bi ağırlığı yok. ağırlık tüm kapılarda aynıysa sorun yok bence ama bir iki kapıysa oynama vardır muhakkak... birde bu ağırlığı hangi araçlarla kıyasladığınıza bağlı reno-tofaş deildir umarım saygılar

hocam 4 kapıda aynı şekilde zor açılıyor, tok kapanmayla bir sorun yok güzel vakumlu kapanıyor. az çok anlarım kapı diplerini kontrol ettim hepside orjinal. ama kafamı karıştıran bu kadar zor açılması. yağ sür geçer diyor, e sen niye sürmedin o kadar zamandır ahır kapısı gibi mi kullandın kapıyı diyorum.
    benim corollayı tek parmağımla açabilirdim mesela
    bütün civic'lerin böyledir diyor size sormak istedim

satarken komple boya çok sorun çıkarıyor, 1-2 parça boya olabilir de, orjinal tercihim ondandır

sorun fitillerde de olabilir herneyse güzel bir civciv aramaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 1 Temmuz 2010; 12:16:06 >

• arkadaşlar yeni 1996 euro civic sahibi oldum ve sizleri buldum. 1996 euro civic (1.4) lerde hava yastığı olduğunu nasıl anlarım.
  • 2005 model hatrchback Euro Cıvıc ler hakkında düşünceleri olan arkadaşlar paylaşabilir mi...

Alınırken nelerine dikkat etmek lazım
    Kronik problemleri nelerdir
    İyi yönleri nelerdir.
    Euro cıvıc olmasının işçilik kalitesi olarak bir farkı varmıdır ?
    Bu tiplerin Vtec olmadığını söylüyorlar doğrumudur..?

Aracı aldıktan sonra Teleflex Lpg taktırmayı düşünüyorum , malum yakıt tüketimi şehir içinde biraz fazla oluyor galiba cıvıclerin...

Bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
  • Kırmızı ile işaretli yerler varsa aracında hava yastığı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deltamm -- 17 Temmuz 2010; 2:00:27 >
  • Merhaba. Bende 97 model 1.4i euro civic aracın ilk sahibiyim.

13 senedir aracımı keyifle kullanmaktayım. Bugüne kadar da çok önemli bir problem çıkarmadı saolsun...

Benim 2 tane sorum var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

- Aracıma klima takılabiliyormu? ( 1.4i 90 beygir) takılıyorsa ankarada veya çevresinde bildiğiniz bir yer var mı, tahminen ne kadara mal olur;?

-Bir de ön yolcu hava yastığı isteğe bağlı olarak kapatılabilir mi? sanırım yeni arabalarda bunun bi tuşu varmış ama bizim arabalarda öyle birşey yok.

teşekkür ederim.
  • öncelikle selamlar arkadaşlar. ben 98 model 1.6i ES Lpg otomatik şanzıman hatcback bir euro civic aldım. bir-iki yedek parçanın servisteki fiyatlarını yazayım;
    radyatör: 870 tl
    şamandıra:270 tl
    marş motoru: 1125 tl
    arıza lambası söndürme:50 tl
    radyatörü yan sanayi buldum. ancak şamandırayı bulamadım. bir arkadaş yukarıda bahsetmiş arka pandizotu değiştirmek istiyormuş bende değiştirmek istiyorum. elinde olan varsa uygun fiyat olursa bende alabilirim.
    aracımdaki bir diğer eksikte, kapılar açıldığında araç içi aydınlatmarı devreye sokan siviçler yok. bunlarıda bulamadım

aracımdaki eksikler:
    arka pandizot
    benzin şamandırası
    klima kompresörü

yukarıdaki eksikleri temin edebilecek arkadaşlar var ise lütfen irtibat kuralım.
    Not: yan sanayi ya da çıkma da olur.

tuelar@hotmail.com

şimdiden hepinize tşkler...

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-euro-civic-1-4-hb/detay

arkadaşlar bende euro civic almayı düşünüyorum bu araba nasıl. en son 11750 dedi. lpg işli değilmiş ruhsata. 170 kuruş yakıyormuş. sizce fiyatı nasıl. tamirciye göstericem sorunu yoksa alınır mı sizce?
  • sevgili nebigil25 kardeş bendede 97 modeli var.4 ay oldu gayet memnunum aracımdan.aracım temizdi ancak aks bilyalarını değiştirdim ses yaptığı için daha sonra çok yakıyor olmasından lpg taktırdım.geçen ay memlekete gittim 2000 km yol yaptım hiç problem çıkarmadı ve uzun yolda 0.145 krş yaktı şehir içindede 200 krş yakıyor .benim lpg sıralı değil ama yinede yakıtı güzel benim için.araç o fiyata normal çünkü bende satıyorum 12500 tl den aşağı vermem.aracı göster tamirciye değişenine özellikle şaselerine ve motoruna iyi baktır.bütün fonksiyonlarına bak hepsi çalışır durumda olsunlar.
  • BEN EURO CIVIC I YENİ ALDIM 96 MODEL 1.4 ALIRKEN AZ YAKACAĞINI DÜŞÜNMÜŞTÜM (LPG YOK) ANCAK YANILMIŞIM UZUN YOLDA BİLE 30KRŞ YAKTI. ACABA HEPSİ BÖYLEMİ YOKSA BENİMKİMİ BÖYLE ANLAYAMADIM. Bİ PROBLEMİ VARSA NE OLABİLİR? TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM. (DELTAMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM)
  • bujilerini ve kablolarını değiştir eskimişse. ben 94 civicim varken öyle yapmıştım. uzun yolda 220 yakıyordu yaptıktan sonra 120-130a düştü...

ama kimse benim verdiğim linkteki arabaya yorum yapmamış :(

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-euro-civic-1-4-hb/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackgry

Merhaba. Bende 97 model 1.4i euro civic aracın ilk sahibiyim.

13 senedir aracımı keyifle kullanmaktayım. Bugüne kadar da çok önemli bir problem çıkarmadı saolsun...

- Aracıma klima takılabiliyormu? ( 1.4i 90 beygir) takılıyorsa ankarada veya çevresinde bildiğiniz bir yer var mı, tahminen ne kadara mal olur;?

-Bir de ön yolcu hava yastığı isteğe bağlı olarak kapatılabilir mi? sanırım yeni arabalarda bunun bi tuşu varmış ama bizim arabalarda öyle birşey yok.

teşekkür ederim.

yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • MERHABA ARKADAŞLAR 2 HAFTA ÖNCESİNE KADAR BEN DE HONDA EUROCİVİC KULLANICISIYDIM. ANCAK ARABAYI TEST ETMİŞ OLDUM VE BEN ARKADAŞIMLA BERABER BURNUMUZ KANADI:) AMA ÇIKTIK SAPASAĞLAM. İŞTE FOTOLAR TOPLAYIM DİYORUM AMA SANIRIM GÜCÜM YETMEZ.AMA YİNE DE PARÇALARI ARIYORUM. ALLAH SİZLERE VE HİÇ KİMSEYE KAZA BELA VERMESİN.

FOTO YÜKLEYEMEDİM FAKAT SAHİBİNDEN.COM DA GÖRMEK VE BANA YARDIMCI OLMAK İSTEYEN OLUR İSE İLAN NO:28533961
  • NEBİGİL25 ben de yeni euro cıvıc aldım fiyatlarınıda baya araştırdım fiyatı fena değil, görüntüsüde iyi ama servise baktırmadan alma derim.
  • bana bujiler ve buji kablolarını değiştirmek kaça mal olur bilen varmı arkadaşlar?
  • quote:

quote:

Merhaba. Bende 97 model 1.4i euro civic aracın ilk sahibiyim.

teşekkür ederim.

yardımcı olabilecek kimse yok mu?

sadece sizin araç değil bütün araçlar için sonradan takılan klimalardan randıman alınamadığı biliyorum. ama tabi işin ehli değilim, bilene sormak gerek.

• Mrb forumda yazılarınızı okudum far ları satıyorsunuz sanırım hala geçerli midir acaba bilgi verirseniz sevinirim.
  • Mrb far elinizde duruyormu fiyatı ne kadardır acaba? Bilgi verirseniz sevinirim.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-emsalsiz-bir-arac-honda-2004-model-77000-km-de-1-6-civic-29795351/detay

Arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum, bu fiyata biraz da uygun geldi, ne gibi masraflar olabilir, parça fiyatları sedan modeliyle aynı mı hemen hemen, bir de 2nci elleri sedan modelleri gibi hızlı değil tavsiye eder misiniz bu aracı? Benim amacım uzun yıllar rutin bakımlar harici masraf çıkarmayacak bir araç alabilmek.

Diğer seçeneğim easytronic astra.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.