Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

96 euro civic 16 ils beyaz , klimali - otomatik abs -srs , 4 cam otomatik , 4 disk fren ve bildiginiz tum ozellikleri olan arabami satmayi dusunuyorum arac rovserde periyodik bakimlidir, 96.000 km de , triger seti , ve tüm kayislar , devirdaim pompasi yeni degisti. amortiserler 1000 km once degisti. arac ta tampon duzeltmesi disinda kaza yoktur. resimleri mevcuttur.5 yilda 40.000 km yaptim cogunlukla ( 1,5 yil migros otoparkinda yatti :)) . dizel 2006 ve ustu kia rio hb ile takas edebilirim. isim geregi cok km yapacagimdan dolayi dizel bir araca gecmeye karar verdim . bu gune kadar degisik kasa ve model de 8 honda civic sahibi oldum. eurocivic hepsinden ayri. araci hususi kullanacak birisi alsin rahat etsin , is arabasi olarak yilda 100.000 km yapmasina gonlum razi olmuyor acikcasi. sahibinden de ilan vermek istemedim abuk subuk teklifler geliyor.
    bu arada kesinlikle parca sorunu yok aksaray da tum parcalar mevcut , amortisor 100 tl , rotil 15 lira , triger seti 60 lira devirdaim 45 lira ve tum parcalar japon mali. yani bu arabaya parca bulamazsin diyenlere inanmayin arkadaslar. araca LPG takilmamistir.
    fiyat 12.750 TL .
    ilgilenenler mail ile de ulasabilirler yada msn : ruzgarca hotmail com

• arşiv bilgisidir...
    Bu araçlar ilk çıktıklarında 40.000 usd civarında satışa sunulmuştur. diğer sedan modeli japonyada üretilen honda civiclerden daha konforludur ve dış aksamı daha sağlamdır. özellik olarakta normal civiclerden daha çok artısı vardır. bunu araba satış ilanlarındaki araç özellikerinden de görebilirsiniz. Türk milletine özgü bazı laflar vardır mesela o arabanın parçası pahalı arkadaşım, piyasası yok arkadaşım gibi laflar duyarsınız. bunları kafanıza ye etmeyin. bukadar özellikle ve konforlu olmasına rağmen neden tutulmadı yada neden üretime devam edilmedi derseniz eğer yetkililerden şöyle cevap çıkmış bu araçlar diğer sedan honda civiclerin yani 96-97-98-99-2000 model lerinin satışını düşürdüğü için üretimi durdurulmuştur.

bu yazıyı geçmiş yazılardan okumuştum aklıma geldi güncelleyeyim dedim.

Bu aracın üretimi bitmedi... hala üretiliyor euro civic... bugün gördüğünüz önü cam gibi olan ilk olarak 1.8 motorla daha sonra 1.4 motorla ithal edilen hatchback civicler ingilterede üretilmektedir....

• slm arkadşlar bende civic 16 ils manuel düşünüyorum elimde doğan slx var civic doğanı aratır mı parça yada yakıt olarak.kullananlardan istirham ediyorum bi yardımcı olsanız önce opel düşünmüştüm şimdi honda hangisi iyidir
  • sen doğan ile Hondayı mı kıyaslıyosun ben anlayamadım..sen tam olarak neyi öğrenmek istiyosun arkadaşım
  • hondanın bakımı ağır mı parça pahalımı bizim tamirciler yapabilir mi onu öğrenmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yörükefe48

hondanın bakımı ağır mı parça pahalımı bizim tamirciler yapabilir mi onu öğrenmek istiyorum

Arkadaşım tamiciler her aracı yapar , yeter ki sen adam gibi bir ustaya git.. Doğan ı götürdüğün ustaya Cıvıc ı götürürsen bi çuval inciri berbat edersin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yörükefe48

hondanın bakımı ağır mı parça pahalımı bizim tamirciler yapabilir mi onu öğrenmek istiyorum

bakımı ağırdır evet ama sağlam parça kullanılır. parçası doğana göre pahalıdır, yakıt olarak doğandan az yakar diyebilirim. enjeksiyonlu motorla karbüratörlü motoru kıyaslıyorsun yani mantık olarakta az yakması lazım
  • Mrb arkadaşlar size bir sorum olacak sitede arattım bulamadım. Araç ilk kalkarken sanki kayış sürtmesi gibi bir ses geliyor sanayide japon otocu ya götürdüm triger seti v kayışı altarnatör kayışı körükler bunların hepsini değiştirdim. Ses kesilmedi Sonra birkaç gün sonra yine gittim ustanın yanında o ses çıkmadı araç ısındığından mıdır nedir bilmiyorum ustanın çırağı vardı oda dediki akü den kaynaklanıyor akü yeterli gelmeyince altarnatör kayışı ses yapıyor dedi valla güvenemedim şimdide aküyü değiştirecem ses kesilmiyecek en iyi forumdaki arkadaşlara sorayım dedim(aracı ilk kaldırırken geri giderkende oluyor sadece ilk kalkışta sürtme sesi gibi ses geliyor) yardımcı olursanız sevinirim.(aracım 96 1.4i euro civic)
  • Arkadaşlar 98 euro civic aracımın far fıskiye hortumlarını arıyorum. Servis 100 TL dedi iki hortuma. Daha uygun bulabileceğim bir yer biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokerkamil

Mrb arkadaşlar size bir sorum olacak sitede arattım bulamadım. Araç ilk kalkarken sanki kayış sürtmesi gibi bir ses geliyor sanayide japon otocu ya götürdüm triger seti v kayışı altarnatör kayışı körükler bunların hepsini değiştirdim. Ses kesilmedi Sonra birkaç gün sonra yine gittim ustanın yanında o ses çıkmadı araç ısındığından mıdır nedir bilmiyorum ustanın çırağı vardı oda dediki akü den kaynaklanıyor akü yeterli gelmeyince altarnatör kayışı ses yapıyor dedi valla güvenemedim şimdide aküyü değiştirecem ses kesilmiyecek en iyi forumdaki arkadaşlara sorayım dedim(aracı ilk kaldırırken geri giderkende oluyor sadece ilk kalkışta sürtme sesi gibi ses geliyor) yardımcı olursanız sevinirim.(aracım 96 1.4i euro civic)

usta değilim ama mantık yürütürsek eğer motordan değildir diye düşünüyorum. motordaki değişimleri yapmışsınız, yürür aksamında sorun olabilirmi? lastik çamurluğa vs biyere sürtebilir veya balatalarda bişey olabilir veya disklerde bişey olabilir? akü genelde, aracı ilk çalışma anındaki hatalardan kaynaklanan sorunlar çıkarır. sizinki çalışmış arabanın yürümesiyle ilgili... nacizane görüşümdür.

• Far fıskiyeleriyle ilgili bi eskişehir mobil hondayı ara konuş derim.Ben iki defadada onlardan temin etmiştim.
  • Selam Arkadaşlar!

Bi kaç gün önce 97 Model Euro Civic alarak aranıza katılmış bulunuyorum...

Çok fazla deneme imkanım olamadı malesef iş güç yüzünden. Haftasonunu iple çekiyorum, şu an memnunum, cidden sürme keyfi veriyor insana ama bazı şeyler kafamı kurcalamaya başladı...

Sunroof ilk etapta takılıyormuş onu farkettim, tam kapanmıyor bi çok kez denedim, bir iki parmak açık kalıyor, aldığımda düzgün çalışıyor gibiydi, tam kapalıydı. Yağmur girecek diye endişe ediyorum... Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Kapılar anahtarla zor açılıyor-takılıyor yarıda, hatta sağ kapı hiç anahtarla açılmıyor, ustaya gösterdik bu sefer merkezi kilit biraz düzeldi ama dörtlü sinyaller yanmıyor artık açıp kaparken, bi de alarm ışığı sürekli yanık kalıyor..

Bi de kullanma kılavuzunu bulamıyorum, bi site falan yok mu indirebileceğim?

Şimdiden teşekkürler...

Honda, hayat onda

• merhaba arkadaslar. ben trabzonda oturuyorum. ve 13 bin tl civarinda bir butce ile bir euro civic almayi dusunuyorum. acaba bu konuda yardimci olurmusunuz? hangi model yillarinda ve hangi km araliginda ve hangi motor seviyesini tavsiye edersiniz yada etmezsiniz lutfen? otomatik tavsiye edermisiniz yada etmezmisiniz? yeni haberim oldu bu euro civicten ve bu fiyata gayet mantikli bir secim olacagini dusunuyorum. tabi bir kac yil binecegim icin yolda birakmamasi ve aldiktan sonra major masraf yaptirmamasi acisindan tavsiyelerinize ihtiyacim var. kaporta durumu cok onemli degil benim acimdan. curuk yada boyali olsun hic muhim degil.guvenlik sorunu yada yuruyen aksamda ve diger aksamlarda sorunu olmasin masraf cikarmasin kafi.

yada eurocivic kullanicilari olarak, bu paraya ben olsam eurocivic degil de sunu alirdim diyen varsa onu da dinlemek isterim.

tesekkurler iyi gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akburak -- 13 Kasım 2010; 9:34:59 >
  • Tekrar selamlar,

Arkadaşlar sunroof çalışıyormuş, olay ben ve bi kaç ustanın :P cahilliğindne kaynaklanıyormuş, zorla oturtmaya çalıştık, mazallah kıracaktık, yeni gördüğüm ortadaki düğme ile oturuyormuş öğrenmiş oldum tesadüfen...

Esasen meraklıyımdır ama kılavuz yok, belki de o kadar iyi ki gerek yok :)

Ama yine de bulsak iyi olacak...

Akburak arkadaş, Eurocivic'in cidden Almanlardan daha iyi ve sorunsuz olduğunu düşünmeye başladım son günlerde etrafımdaki kişilerle konuştuktan sonra... Beklersen seneye satabilirim :)
  • Merhaba,

Ben Antalya'da oturuyorum ve 96 Model 1.4i Honda Euro Civic sahibiyim. Geçen hafta SRS ışığım yanmaya ve kornam ötmemeye başladı.

Bir kaç yere sorduk, direksiyon simidinin içinde bir yere lehim yapılarak düzeltebileceklerini söylediler. Fakat 150 TL fiyat istiyorlar ve tekrarlayabilir bu sorun deyip garanti veremiyorlar.

Acaba başına bu problem gelen var mı? Varsa nasıl bir çözüm bulduğunu benimle paylaşanız sevinirim.

Herkese iyi bayramlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ?Syntax Error

Tekrar selamlar,

Arkadaşlar sunroof çalışıyormuş, olay ben ve bi kaç ustanın :P cahilliğindne kaynaklanıyormuş, zorla oturtmaya çalıştık, mazallah kıracaktık, yeni gördüğüm ortadaki düğme ile oturuyormuş öğrenmiş oldum tesadüfen...

Esasen meraklıyımdır ama kılavuz yok, belki de o kadar iyi ki gerek yok :)

Ama yine de bulsak iyi olacak...

Akburak arkadaş, Eurocivic'in cidden Almanlardan daha iyi ve sorunsuz olduğunu düşünmeye başladım son günlerde etrafımdaki kişilerle konuştuktan sonra... Beklersen seneye satabilirim :)

usta kullanma klavuzuna gerek yok herşey ortada :) neyi merak ediyorsan forumdaki arkadaşlar saolsunlar yeteri kadar bilgilendirme yapmışlar. hatta eski mesajlardn hatırladığım kadarıyla kullanma klavuzunu bile link atmışlardı yada mail atın gönderebilirim diyen olmuştu... hayırlı olsun bu arada eur civicin Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34kafkef -- 20 Kasım 2010; 22:17:18 >

• arkadaşlar bendede 97 model var.1.4 8 aydır .gayet sorunsuz ve keyifle kullanmaktayım.alacak kişilere tavsiye ederim bu paralara alınabilecek en sağlam ve konforlu araçtır.kullanma kılavuzunu isteyen arkadaşlara gönderebilirim.benim çok işime yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terranova

arkadaşlar bendede 97 model var.1.4 8 aydır .gayet sorunsuz ve keyifle kullanmaktayım.alacak kişilere tavsiye ederim bu paralara alınabilecek en sağlam ve konforlu araçtır.kullanma kılavuzunu isteyen arkadaşlara gönderebilirim.benim çok işime yaradı.

üstad bana gönderebilirmisiniz merak ettim doğrusu 1 yıldır kullanıyorm ve forumu takip ediyorum bilmediğimiz bişey kaldımı acaba

email :dost_serkan@mynet.com tşkler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: terranova

arkadaşlar bendede 97 model var.1.4 8 aydır .gayet sorunsuz ve keyifle kullanmaktayım.alacak kişilere tavsiye ederim bu paralara alınabilecek en sağlam ve konforlu araçtır.kullanma kılavuzunu isteyen arkadaşlara gönderebilirim.benim çok işime yaradı.

Walla hocam taratıphttp://uploaded.to/ adresine yüklersen hepimiz istifade ederiz :)

Kapılardaki ve alarmdaki sorunu hemen çözdürdüm ustaya, sigorta kutusu işlevlerini bilsem belki ben de çözerdim, lazım oluyo böyle elektrikli konularda özellikle...

Bu arada 34kafkef arkadaşın temennilerine katılıyorum, Allah hepimizi kazadan, beladan (ve de nazardan) korusun...

Gerçi arabayı sürmeye başladığımdan beri yollarda çok fazla sataşma ve de gazı kökleyip beni geçmeye çabalayan insanlar gözlemliyorum, hoşuma gitmiyor değil ama Allah şeytana uydurup gaza getirmesin ;)

• Aklıma gemişken gaz tüketiminden bahsedeyim, 97 model 1.4i s euro civic...

Arabayı ilk aldığımda stop edip duruyordu, rölantide duramıyordu gazlamadan, aldığım kişi gaz ayarı yapılacak falan demişti, yaptırdı, sıfırladım, depoyu fulledim, ilk 101,5 km den sonra depoya 11,5 lt LPG aldı (+ne kadar benzin yaktığını nası bilcez bu arada?)... Biraz çok gibime geldi, gerçi ben baya gazladım bi de 3-5 km kısa mesafeler gittim genelde ama...

Nasıl sizce bu sonuç? Markası FEMA imiş, acaba çok mu açmış usta, rölanti ilk başlarda 1300 1500 devir gibi araba ısınınca 500 devire kadar düşüyor... Bi de benzin göstergesi tam yataya indiği halde benzin ışığı yanmadı, ben çalıştırırken geç marş aldı bi kaç kez, gerçi düğmeye basıp benzine geçince stop etmiyor ama heralde benzin bitti direk LPG'den çalıştı dedim (yani benzin bitse araba çalışmaz mı? bi de ne zaman yanacak diye benzin almamıştım... benzin deposunu boşta bırakmak zararlı mıdır?)...

Böle şeylere takılıyoz işte :)

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.