Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç ay önce aldığım Honda Euro Civic 1.6ies otm. aracıma yağ değişimi yapacağım hangi marka ve ölçülerinde yağ koydurmalıyım. Kullanım kitapçığı olan varsa yazabilirmi? Teşekkürler
  • selam dostler

bildiğiniz gibi 1996 model 1,6 ils otomatik lpg li metelik yeşil 198,000 km de euro civic im vardı
    2 hafta önce sattım, sattığım fiyat 11,250 tl ve satmakta da hiç zorlanmadım

sizlere söylemek isterdiğim birkaç şey var,

bir kere elinizdeki araçların kıymetini bilin bence yerli civicler den daha kaliteli

aslında araç kısaca bilgisini vereyim

1996-1999 arası İngiltere den Türkiye'ye ithal edilmiş tir.
    1996-1997 ile aynı motoru ve kaportası
    1998-1999 ile aynı motor ve kaporta daha az yakar, ve kaporta makyajlanmıştır.
    bu araçlar rover fabrikasında ortak üretim olarak rover 416 si ile aynı bantta üretilmiştir
    tek farkları motor ve şanzumandır ilk çıktığında 40.000 usd gibi bir rakama satılıyordu yerli civiclerin satışını azalttığı için gelişi kesilmiştir. 2000 yılından sonrada rover olarak üretilenleri de avrupada durmuştur
    2,5 yıl boyunca kullandım aracı hiç sıkıntı yaşamadım kaporta hariç hertürlü parçası yerli ile aynıdır.

güle güle kullanmanız dileğiyle

• Merhaba arkadaşlar

Düşük hızlarda (30-50 arası) giderken gaz pedalından ayağımı çektiğim anda yada hafifçe çektiğimde rahatsız edici bir şekilde araba silkeleniyor. bu sorun neden olabilir acaba. böyle bişeyle karşlılaşan oldumu acaba??

Honda Eurocivic 1.4 İS 1996

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umituysal87 -- 22 Aralık 2010; 15:02:07 >
  • Arkadaşlar 98 euro civic aracıma tampon altı eki arıyorum. Bildiğiniz bir site veya satan bir yer bilorsanız payşın sevinirim. Teşekkürler şimdiden
  • selam arkadaşlar bende bugün itibarıyle hafif kazalı bir 97 euro civic(klimasız) ile aranıza katılmış bulunmaktayım. konya'dayım. iyi bir servis tavsiyeniz olursa iyi olur. ayrıca birkaç malzeme lazım çıkma,orjinal,yan sanayi olabilir. kaput ve ön tampon. bilgisi olan arkadaşlar msj atarsa sevinirim..
  • servisi ara şasi numarasını ver bulurlar istediğin parçaları..orjinal almanda herzaman fayda vardır zaten.
  • Ben de 97 model EuroCivic kullanıcısıyım. Mayıs 2010 da aldım. Araçtan genel anlamda memnunum. Şu ana kadar da bir problem olmadı. Şimdi hararet ile ilgili bir problem var. Yeni bir başlık açarak sıkıntımı dile getirdim.

Almadan önce çok düşünmüştüm. Ama buradaki mesajları okuduktan sonra biraz daha cesaret geldi ve aldım :)

Aldığımda arabanın iki sıkıntısı vardı.
    1. merkezi kilit çalışmıyordu.(sadece ön sol kapıyı açıyordu.) Hallettim.
    2. olarakta benzin göstergesi yarının altını göstermiyor. Şamandırasını söküp dışarı çıkardığımda 0 ibreyi gösteriyor. Biraz kurcaladım. Ama bi daha benzin bitene kadar beklemedim daha doğrusu cesaret edemedim benzin bitip yolda kalmayayım diye :)
    Bunun dışında bir problem yoktu. Anlayan bi ustaya gösterdim alırken sıkıntı yok alabilirsin dedi.

Saygılarımla.
  • selamın aleyküm arkadaşlar bende 2 ay önce 97 euro civic 1.4is alarak aranıza katılmış blunmaktayım.
    araba çok güzel ve rahat alamadan önce biraz tereddüt etmiştim ama pişman değilim iyiki almışım.
    ben acemi bir sürücü olarak ilk arabam tabi malesef arabayı yanaştırırken bir kaza yaptım ve sağ dikiz aynası hakkın rahmetine kavuştu çok yerleri araştırdım ama malesef hiç bir yerde bulamadım ikitellideki firmalardan birkaçını telefonla aradım onlarda da bulamadım ben tekirdağda oturuyorum sizin bildiğiniz sağlam malzeme satan yerler varmı acaba gerek yan sanayi gerekte çıkma olabilir servise sordum 300 tl dediler boyasız haline valla açıkçası bir aynaya okadar verebilmem çok zor yardımcı olursanız çok sevinirim.
    TEŞEKKÜRLER.
  • kardeş başka çaren yok..civiclerin bilmiyorum ama euro civiclerin yan sanayisini zaten bulamazsız,(belli ucuz parçalar hariç)..temiz çıkma da bulman çok zor..ayarla durumunu inşallah git servisten al..yapacak birşey yok geçmiş olsun bundan sonra daha dikkatli olursun umarım yoksa 97 model osla bile euro civiğe paran yetmez Allah muhafaza..İyi bakmazsan bittin kısacası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatriotTeam -- 26 Aralık 2010; 18:14:40 >
  • ismail kardeşim iyi hoş diyorsun servisi ara diye ama 1 tampona 1010 tl fiyat veriyorlar. bir tampona da o kadar para verirsek işin içinden çıkamayız gibi geliyor sanki. temiz çıkma arıyorum ama maalesef bulamadım konyada. 97 euro 1.6i ls çok fazla yok heralde piyasada. Sağlamlık olarak çok iyi bir araba, kaportacım ufak bir parça için bile yarım günden fazla zaman aldı düzeltmesi diyor. ama gelgelelim parçası sıkıntılı işte :) parça konusunda bilgisi olan arkadaş varsa çıkma veya yan sanayi temin edebileceğim bir yer yazarsa sevinirim. (kaput ve ön tampon)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkipekoksuz

ismail kardeşim iyi hoş diyorsun servisi ara diye ama 1 tampona 1010 tl fiyat veriyorlar. bir tampona da o kadar para verirsek işin içinden çıkamayız gibi geliyor sanki. temiz çıkma arıyorum ama maalesef bulamadım konyada. 97 euro 1.6i ls çok fazla yok heralde piyasada. Sağlamlık olarak çok iyi bir araba, kaportacım ufak bir parça için bile yarım günden fazla zaman aldı düzeltmesi diyor. ama gelgelelim parçası sıkıntılı işte :) parça konusunda bilgisi olan arkadaş varsa çıkma veya yan sanayi temin edebileceğim bir yer yazarsa sevinirim. (kaput ve ön tampon)

Bende sağ stop arıyorum, sizin mesajı görünce sordum, tampon a 300 TL, kaput a 450 TL dedi, görmedim telefonda söyledi, isterseniz görüşün. Ankara yıldız sanayi..05324877794

• model ne kadar fark eder bilmiyorum ama ben eskişehir ufuk honda plazaya şasi numarası verip ön kaput fiyatına baktırdım 990 tl mi ne öyle birşey dedi..küsüratı olabilir tam hatırlayamadım şimdi..umarım aradıklarını bulursun hakkipekoksuz..bende buralarda araştırayım sana istersen,denk gelirsem yazarım.
  • cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. yıldız sanayiden de baya kişiyle görüştük yok dediler. var diyenler de pahalı fiyat veriyor zaten. ben son çare olarak yaptırmaya karar verdim. tamponda biraz kırıklar vardı, lazerle tamir yapıyorlarmış onu. kaput da biraz zor olur bi uğraşalım dedi kaportacım ama 4/4 lük olmayabilir dedi. Yapılsın bakalım da olmazsa ankaraya yolum düştüğünde bizzat gidip bakacağım yıldız'a. yalnız bu parça işinden dolayı araçtan soğudum biraz. bilmiyorum belki binince fikrim değişir mi ;)
  • o ankarada avcaba dış sağ dikiz aynası varmı yavv bilginiz varsa azarsanız sevinirim.
  • ön kaputu çok çok gözü keskin çok uzun zamandır bu işi yapan gerçk usta biri değilse skın verme arabanı ben ne sonuç çıkacağını biliyorum.Ve keşke servise gidip orjinal kaputu alsaydımd edim sonra..bende sadece kaputta sıkıntı vardı bir broatway dan dolayı..boya+kaporta işçiliği 1000 küsür tl tuttu ve kaporta işçiliği iyi olamdı..panjur yamuk duruyo vs.vs.çok pişman oldum..umarım sende olamzsın..çok iyi düşün
  • Herkese iyi akşamlar.
    Ben istanbulda ikamet ediyorum. Aracımın 4 disk ve balata değişimini en uygun nerede yaptırabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caillou -- 1 Ocak 2011; 23:17:10 >
  • merhaba arkadaşlar aracım 97 eurocivic acil bir panjura ihtiyacım var bulamadım nereden bulabilirim daha önceden ihtiyacı olup da

gideren arkadaşlarımız varsa yardımcı olursa sevinirim...
  • orjinali var diye biliyorum ama biraz tuzlu..çıkma yada yan sanayide bulamazsın..Plazaya gidip şasi numarasından arattırdın mı?
  • selam arkadaşlar. 2 hafta önce önden hafif kazalı şeklinde aldığım 97 ils euro civic'im haftasonu çıkacak inşaallah sanayiden. daha önce ki konularda birkaç arkadaşımız bahsetmiş ama tam anlayamadım bu otomatik vites işini. P, N, R, 1, 2, D3, D4 şeklinde bu vitesler. hangisi ne işe yarıyor bilen ve kullanan arkadaşlardan rica ediyorum. saygılarımla..
  • arabanın kitapçığı yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.