Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • topuk kardeşim. benzer bir sorun arkadaşımın da başına geldi. dur-kalklarda stop ediyordu. uzun süre uğraştık, motordan tutun da elektiriğine kadar bakmadık yer kalmadı. sorun kesinlikle lpg'den kaynaklanıyor, kötü işçilik yani. son çare arayıp tarayıp bir ustasını bulduk. onun söylediğine göre bu yazdıklarım. bir kaç ayar yaptı sorun hafifledi artık stop etmiyor sadece ilk kalkışta gaza hafif basmak gerekiyor. olup olacağı da bu sanırım. ya da gdip tesisatı komple değiştirmen gerekiyor.
    saygılar.
  • arkadaşlar farlarım çok kötü degiştrmek istiyrm mercekli far bulmak imkansız gbi ne yapabilirim?
  • yorumlarınızı bekliyorum...bu eski hali jantları boyadım kampanaları boyadım jant kapagı ortalarını kımızıya boyadm yeni resim eklicem

• dostlarım bende 96 model 1.4is euro civic var şehir içi yakıtı çok yüksek ve ayarlatmaya gidiyorum abi şuan çok iyi diyorlar hiç alakası yok
    tüp atiker yakıt uzun yolda km ye 150-200 arası yüke ve yola baglı degşiyor ama şehir içi 450-500 arası deyişiyor böyle bir sıkıntı yaşayan ve çöze bilen arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum
  • 96 sonu ön iki çamurluğunda boya olan 150 binde otomatik klimalı abs asr li euro civiç ne kadar eder arkadaşlar
  • selamlar euro civic orjinal ön panjuru lazım bilen yada sahip olan varsa yardımcı olabilirmi? bulamadım hiç bi yerde..
  • Slm arkadaşlar 1 ay kadar önce 1997 model 1.6i Ls sunroffsuz model ama full paket euro civic aldım. 170000de lpgsiz kazasız boyasız çok temizbir araç 13000TLye aldımsizce fiyatı nasıl heryere gösterdim çok temiz sanayi yüzügöstermez diyolar. Ama malum benzin çok pahalı uzun yolda 270binlirayaktı ama şehiriçi 400binyakıyor. sizce tüp taktırmalımıyım? atiker taktırsam performansı çok düşürürmü çnkü arabanınperformansından çok memnunum tecrübeli euro civic kullanıcılarının yorumlarını ve yardımlarını bekliyorum
  • bence sat onu; daha yeni bi model al , sistem çok değişti
  • 1997 euro civic sahibiyim ve yedek parça ihtiyacım var ön kaput lazım nereden temin edebilirim paylaşırsanız sevinirim
  • 97 euro civic almayı düşünüyorum 174.000' de sıralı sistem tüplü sizce fiyatı ne eder ?
  • selam arkadaşlar..
    bende 98 1.4 is euro civic var. yeni aranıza katıldım. yalnız lpg ile ilgili bi sıkıntım var. araç sabah motor daha ilk çalıştığında
    lpg ye geçmiyor. bi 2-3 dakika benzinde gidip stop edip tekrar çalıştırmam gerekiyor. sonra gün boyu ilk bassışta geçiyo. bu sırada lpg nin uyarı sinyalide bağırıyo.
    daha önce böyle bi sorun yoktu lpg ayarı yaptırmıştım bayide sonra bu sorun oluştu. adam a tekrar götürüyorum bizle alakası yok diyo.
    sizce bu neden olabilir. lpg markası lavato.. birde araç lpg de de olsa çok yakışor. tahminen 350 civarı. sizce bu normal mı ?

yardımlarınız için teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Geçen hafta 99 model 1.6 euro civic bir araç satın aldım. Birkaç sorum olacak.
    -Aracın önceki muayenesinde( Tahrik mil(leri): toz körükleri patlak ) şeklinde bir kusur tespit edilmiş. önemli birşey midir?
    - İkinci sorum merkezi kilit uzaktan kumandası ile ilgili. Uzaktan kumandanın tuşları kopmuş. Uzaktan kumandayı bugün birkaç yere sordum. Uygun kasanın ellerinde bulunmadığını söylediler.Temin edebileceğim bildiğiniz bir yer (İstanbul ya da Ankarada) varsa yazarsanız sevinirim.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikalante -- 14 Ağustos 2011; 7:11:23 >
  • yeni alarm taktır 50 tl
  • 98 euro cıvık aldım.çok beğendim.ama motorunun aliminyum olduğu kötü olduğu gibi parça olmadığı gibi sürekli hararet yaptığı gibi yazılar var.uzun süre bu aracı kullanıp tecrübelerini yazan olursa sevinirim.saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufozkan1

selam arkadaşlar..
    bende 98 1.4 is euro civic var. yeni aranıza katıldım. yalnız lpg ile ilgili bi sıkıntım var. araç sabah motor daha ilk çalıştığında
    lpg ye geçmiyor. bi 2-3 dakika benzinde gidip stop edip tekrar çalıştırmam gerekiyor. sonra gün boyu ilk bassışta geçiyo. bu sırada lpg nin uyarı sinyalide bağırıyo.
    daha önce böyle bi sorun yoktu lpg ayarı yaptırmıştım bayide sonra bu sorun oluştu. adam a tekrar götürüyorum bizle alakası yok diyo.
    sizce bu neden olabilir. lpg markası lavato.. birde araç lpg de de olsa çok yakışor. tahminen 350 civarı. sizce bu normal mı ?

yardımlarınız için teşekkürler.

aracı çalıştırırken benzinde çalıştırırlır. hemen sonra da kendi kendine tüpe geçer. yani bende öyle oluyor. tüpe geçmesi uzunsa farklı bir yere gösterin derim.
    yakıt ise fazla yakıyor. ben şehir içi 230-250kuruş'a kullanıyorum.

• Arkadaşlar merhaba dün itibariyle artık bende 98 model euro civic 1.6İ ls sahibiyim.Aracın eurocivic lerin makyajlı kasası.Diğer euro civic modellerine baktığımda motor üst kapakları benim aracımın motor üst kapaklarından farklı acaba honda bu modelinde japon yapımı motormu kullandı? Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Aracımın motoru resimdeki ile aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_çavuş -- 12 Ağustos 2011; 2:29:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankarakaya

yeni alarm taktır 50 tl

yeni merkezi kilit taktırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikalante -- 12 Ağustos 2011; 3:29:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_çavuş

Arkadaşlar merhaba dün itibariyle artık bende 98 model euro civic 1.6İ ls sahibiyim.Aracın eurocivic lerin makyajlı kasası.Diğer euro civic modellerine baktığımda motor üst kapakları benim aracımın motor üst kapaklarından farklı acaba honda bu modelinde japon yapımı motormu kullandı? Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla kasası ingiliz imalatı ama motoru japon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tikalante

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_çavuş

Arkadaşlar merhaba dün itibariyle artık bende 98 model euro civic 1.6İ ls sahibiyim.Aracın eurocivic lerin makyajlı kasası.Diğer euro civic modellerine baktığımda motor üst kapakları benim aracımın motor üst kapaklarından farklı acaba honda bu modelinde japon yapımı motormu kullandı? Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla kasası ingiliz imalatı ama motoru japon.

Peki hocam motor üst kapak diğer euro civic ler gibi aliminyum mu?
  • buda 2000 model honda civic 1.6i ES modeline ait sanırım aracımdaki motor ile aynı.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.