Şimdi Ara

Euro Coach Simulator (Çıkmadı) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
59
Favori
113.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Önce ECS u duyur ardından ATS yi duyur, herkes önce ECS yi beklerken, ATS nin çıkış tarihin ver. ULAN SCS

Ne zaman çıkacak ATS?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CardaQue

quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Önce ECS u duyur ardından ATS yi duyur, herkes önce ECS yi beklerken, ATS nin çıkış tarihin ver. ULAN SCS

Ne zaman çıkacak ATS?

26 mart 2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 2 Şubat 2014; 21:23:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Heyecanla bekliyorum
  • Çıksada oynasak.Otobüs tırdan daha zevkli olur eminim.Ama OMSİ deki gibi saçma bir bilet sistemi olursa kötü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Çıksada oynasak.Otobüs tırdan daha zevkli olur eminim.Ama OMSİ deki gibi saçma bir bilet sistemi olursa kötü olur.

Aynen otobüs tırdan kesinlikle daha zevkli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Çıksada oynasak.Otobüs tırdan daha zevkli olur eminim.Ama OMSİ deki gibi saçma bir bilet sistemi olursa kötü olur.

Aynen otobüs tırdan kesinlikle daha zevkli olur.

Bence Şehirler Arası Olacağı için bilet sistemi olmayacaktır.
  • Retarder olayını unutmazlar inşallah.Tırdayken iyiydi otobüsteyken süper olur.Ah SCS ATS ile uğraşmak yerine şu oyunla uğraşsan!!
  • Oyun tırcılara meslek bıraktırıcak gibi.
  • arkadaşlar oyunun planlanan çıkış dönemi 2014 son çeyrek 2015 ilk çeyrek

scsyi bildiğimiz için 2015 ilk çeyrek mantıklı gözüküyor

çünkü American Truck Simulator söylentilere göre 26 martta çıkacak ama yine ertelenebilir Haziranda çıkacağını düşünüyoruz

6 ay arayla ecsyi çıkaracağını sanmıyorum ama SCS bu belli olmuyor ard arda 2 çok beklenen oyunu ve ets2nin güncellenip dlclerin gelmesi yoğun bir trafiğe neden olacak

ecsyi ets2den bile fazla bekliyorlar

tırlar biraz uzak duruyor oyunculara otobüse her zaman binip gittiğimiz için ve ets2de gördüğümüz özellikler ve grafikle çıkacağı için oyuncular sabırsızca bekliyor

oyunun .net uzantılı domaini bizde

bir iddia Bus Driver 2 olarak değişmesidir umarız değişmez bu isme çok alıştık
    1-2-3 diye devam eden seriler pek iyi olmuyor

Euro Coach Simulator iyidir
    American Truck Simulator da öyle sürekli gelişecekleri için genel bir isim lazım

• ne zaman cıkacak bu oyun sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

firma kurup hatları belirleyebilirsek müthiş olur

Multi olacak, altımızda travegomuz aştiye girecez öff be tadından yenmez. Yemin ederim böyle oyun yapsınlar 200 lira olsun yine alırım.

aynen bende alırım:)
  • eskiden oyun çıkana kadar hergün sabırsızlıkla beklerdim konuyu devamlı takip ederdim çok heycanlıydım :) ring roll sağolsun bu alışkanlığı bizlere verdi ,o kadar beklememe rağmen bi ay sonra oyundan sıkılırım tekrar başka bi oyun beklemeye başlarım .. Sanırım bizler oyunu değilde beklemeyi sever hale geldik arkadaşlar:))Alışkanlığımız oldu beklemek:P
  • Şu oyun ne zaman çıkacak ya hiç haber de yok bide başka bir oyun daha geliştiriliyordu aynı ecs gibi şehirler arası otobus oyunu adınanı bilen var mı?
  • keremec kullanıcısına yanıt
    ATS
  • quote:

ATS

Yok o değildi de şimdi aklıma geldi rodobus simulator dü. Rodobus simulator e ne oldu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremec

quote:

ATS

Yok o değildi de şimdi aklıma geldi rodobus simulator dü. Rodobus simulator e ne oldu acaba ?

Yapım devam ediyor amatör bir şirket tarafından. Benim pek umidim yok pek. Yazın çıkacak diye duydum.
  • Bu ne ya gösterip gösterip vermiyolar hani 2014 il çeeyrekti bu scsden soğumaya başladım artık =D
  • SCS Euro Truck Simulator 2'de harikalar yaratmıştı, bu oyunu büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum, uzun zamandır adam gibi otobüs simülasyonu oynamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATS çıkana kadar haber beklemeyin mayısta çıkıyordu sanırım
  • evet 28 mayıs olarak tekrar değiştirildi
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.