Şimdi Ara

Euro Coach Simulator (Çıkmadı) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
59
Favori
113.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyun kadar çıkmasını istediğim bir tane daha oyun yok.o kadar anlaşma,ses kayıtları yapılmış.inşallah fazla bekletmeden çıkarırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkartsa çıkartsa SCS software adam gibi bi otobüs simulatorü çıkartır diyordum. Buna denk geldim umarım çıkar yakın zamanda.
  • bende sabırsızlıkla bekleyenlerdenim. istediğim gibi olursa bu oyunu da orjinal alacağım
  • 28 Mayıs mı hani yok artık şimdiye çoktan çıkmış olması lazımdı ancak 1.5 ay daha bekleyecez bakalım herkes sabırsızlıkla bekliyor oyunu.
  • Bu oyunla ilgili bazı tedirginliklerim var. Umarım önceki (diğer oyun üreticilerinin) otobüs oyunlarına benzemez öncelikle. Mesela umarım yolcu animasyonlarına, grafiklerine, detaylarına biraz özen gösterirler, umarım otobüsleri tır gibi yapmazlar yani otobüs sürdüğümüzü hiissederiz umarım. Çünkü önceki tır oyunlarının alt yapısını kullanacaklar yine bu yüzden endişeliyim baştan savma, özensiz bir oyun çıkabilir diye. Ve bir de umarım şu otogar sistemini "yük şirketleri" tarzında yapmazlar artık, hiç bir anlamı kalmıyor sadece ismini ve otopark yerini değiştirdikten sonra. Yani demek istediğim şu, gerçek hayattaki otogarlara benzesin biraz, böyle yolcuların teker teker bindiklerini falan görelim, yollarda mesela güzergah üzerindeki diğer şehirlerde de durup yolcu almaya devam edelim. Otogarlar biraz büyük olsun böyle kalabalık falan olsun, ne bileyim aklıma gelmiyor ama biraz gerçekçi istiyorum. Tabii Amerika'daki otogarlar gerçek hayatta nasıl oluyor bilmem de ben Türk olduğumdan aklıma bizim Esenler otogarı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spycho -- 12 Nisan 2014; 18:49:10 >

• bir web sayfasında okumuştum sanırım 2014 haziran mış çıkış tarihi
  • Ne oldu bu oyuna yav

• Daha çıkmadı beklemedeyiz
  • Ben daha uzun ertelenir diye bekliyodum
  • Bence beklememiz iyi arkadaşlar. Çünkü ets2 nin grafikleri çok sıktı. Şimdi american truck simulator yapılıyor. Grafikleri karşılaştırırsanız arada dağlar gibi fark olduğunu görürsünüz. Yani ats deki grafikler euro coach a gelecek.
  • Bu oyunu daha bekleriz bence. En yakın zaman da oda Eylül'de tabii Rodobus ile idare edeceğiz
  • Çıkış tarihi belli mi

• -Airbus- kullanıcısına yanıt
    ATS nin oyun içi görsellerine nereden bakabiliriz ? Motor mu değişiyor.

Euro Coach bana göre ETS 2 motoruyla gelecek.
  • Otobüs beni sarar
  • SCS sitesinde resmi bişey göremedim ben. Link falan varsa atar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

ATS nin oyun içi görsellerine nereden bakabiliriz ? Motor mu değişiyor.

Euro Coach bana göre ETS 2 motoruyla gelecek.

kendi actigim konh var ama mobildeyim atamiyorum. ets2 ilr ats grafiklerink karsilastirirsaniz farki goreceksinizdir. ozellikle cevre ve hava.

• Bu oyunun hemen çıkması lazım ya çok güzel bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrmajorite -- 18 Mayıs 2014; 10:08:16 >
  • Açıkcası sıkı bir ets2 oyuncusuyum. Ama ilgi alanım daha çok otobüsler. Ne diyeyim inşallah ets2 deki gibi dönemine damga vurabilecek oyunlardan biri olur. Bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haziran geliyor..varmı bi gelişme?
  • Demek o yüzden her Sultanahmet'te ki otobüsün üstünde Best Coach of 2012 falan yazıyor :D vay anası
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.