Şimdi Ara

Euro Coach Simulator (Çıkmadı) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
954
Cevap
59
Favori
113.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben pek ümitli değilim artık ECS'den. Rodobus çalışmaları çok uzun zamandır devam ediyor. Ancak Eylül ayında sanırım BETA sürümü çıkmış olacak. Onun da hataları eklentileri falan derken 2015'e kadar düzgün bir şehirler arası otobüs simülasyonu yok gibi.
  • Hala beklemedeyiz
  • Konu erken açıldı sanki herkeste çıkmasına az varmış gibi bir düşünce vardı sanırım fakat adamlar sadece oyunu duyurdu.
  • bence scs çok saçma iş yaptı ilk önce ecs'yi duyurdu sonra hemen ats göz kırprı şahsi fikrim ecs geliştiriliyormu bilmiyorum ama 2015'den önce çıkmaz

yani ats'nin getirisi ne kadar olacak ecs'yi çıkarsa rahat ets 2 kadar satar zaten çoğu grafiker oyuna otobüsleri aktarmayı başardı üstüne garajlarda hazır hatta yazılım kodları ile yolcular bile otobüse binebiliyor scs'ye ilk defa bu kadar kızgınım
  • Bekliyorum...
  • inşallah en kısa sürede
  • zaten ets 2 tabanından 0 ilerleme varken bi şey beklenmezdi büyük ihtimal çıkmayacak, çıkmasın. adamlar tır yerine 3-5 tane otobüs koyacak,başka bi şeyi yok.
    git yamasını yap ulusoy neoplan kur yolcu taşıdığını hayal et oyna
  • Çıksa da oynasak
  • Son durum ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolerak8

Son durum ne?

Aynen, nedir durum gelişme var mı ?
  • gelişme felan yok arkadaşlar SCS grubu dikkatini ATS ve ETS 2ye vermiş durumda.
    ben hala rodobusu beklemenizi öneriyorum sonuçta oyun hakkında sürekli gelişmeler oluyor.ne idüğü belli olmayan bir oyunu beklemek pek mantıklı gelmiyor açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan oldu galiba
  • Şirket CEO'sunun söylediğine göre 2014 Son çeyrek - 2015 ilk çeyrekte ECS'yi çıkarmayı planlıyorlarmış
    Hayırlısıyla çıkarırlar

ETS 2'den farklı bir yapısı olduğu için zaman alıyor. Yolcular vs..
    Herkese iyi akşamlar

https://tr-tr.facebook.com/eurocoachsimulatorfan
  • hadi bakalım
  • lanet olsun hemen indirmem lazım

• firma kurup hatları belirleyebilirsek müthiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

firma kurup hatları belirleyebilirsek müthiş olur

Multi olacak, altımızda travegomuz aştiye girecez öff be tadından yenmez. Yemin ederim böyle oyun yapsınlar 200 lira olsun yine alırım.
  • scs hadi bekleriz 2015'e kadar eğer travego olmazsa fena küfür eder gider oyunu illegal oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

scs hadi bekleriz 2015'e kadar eğer travego olmazsa fena küfür eder gider oyunu illegal oynarım

Travego gelir de adı Travego olur mu bilemem. Ama kesin geleceğini düşünüyorum. ATS'e önem veriyorlar bayağı bir süredir, o da çıksın, buna çalışmaya başlarlar sanırım.
  • Önce ECS u duyur ardından ATS yi duyur, herkes önce ECS yi beklerken, ATS nin çıkış tarihin ver. ULAN SCS

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.