Şimdi Ara

Euro NCAP türkiye aldatmacası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newmonarch

Bence buda yıldızları bayağı bir düşürüyordur ülkemizde;

Euro NCAP  türkiye aldatmacası

Sistem, emniyet kemeri takılı sanıp havayastıklarını patlattığında, içerdeki vatandaşında boynu kırılmış oluyor hava yastığı sayesinde. Hiç takmasa daha iyi deniyor.

!!!! BİR MİLLET BU KADAR SALAK OLABİLİR !!!! Araba alırken yıldızlar seni korumaz içindeki teçhizat korur! A benim çok bilmiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Aksine kemer takmak benim hoşuma gidiyor. Kemer biraz sıktığı için koltuğa daha iyi tutunuyorum. Böylece ani direksiyon hareketlerinde az da olsa koltuk üstünde yalpalamamı engelliyor emniyet kemeri.

takım elbise oolmadığında bende böyle hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: berk984

quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Bence buda yıldızları bayağı bir düşürüyordur ülkemizde;

Euro NCAP  türkiye aldatmacası

Sistem, emniyet kemeri takılı sanıp havayastıklarını patlattığında, içerdeki vatandaşında boynu kırılmış oluyor hava yastığı sayesinde. Hiç takmasa daha iyi deniyor.

Dogal seleksiyonla aptallar ayiklaniyor iste.

günün en güzel yorumu

bu ne ki yaa diye kendime soruyordum bende yorumlardan anladım ilk defa gördüm bu aparatı :) emniyet kemerimi takarım dıt dıt ötmes,ne izin vermem
    doğal seleksiyona maruz kalmamamk için :)

• İnsanlar almasa düşük güvenlik donanımlı araçları distribütörler de ona göre getirirler araçları ama ucuz diye gidiyor düşük güvenlik donanımlı araçlar.
  • Yeni emniyet kemeri girişli kemer tokası aldım bu tokanın üzerine kemer takılabiliyor oldukçada güvenli...Bu sayede araç hem ötmüyo hemde kemerimi takabiliyorum.Normalde kemer takan insanım ancak bazen sıkışık trafikte yada park ederken çözüyorum bu ses te benim dikkatimi dağıttığı için aldım bu aparatı maliyeti 5 tl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

Yeni emniyet kemeri girişli kemer tokası aldım bu tokanın üzerine kemer takılabiliyor oldukçada güvenli...Bu sayede araç hem ötmüyo hemde kemerimi takabiliyorum.Normalde kemer takan insanım ancak bazen sıkışık trafikte yada park ederken çözüyorum bu ses te benim dikkatimi dağıttığı için aldım bu aparatı maliyeti 5 tl...

dişi ile erkek toka arasına orjinal olmayan 5 tl lik bi ürün,kaza anında orjinali kadar koruyomu peki? ciddi anlamda soruyorum...
  • D sınıfı ve üstü hariç B ve C, ama özellikle B sınıfındaki 5 yıldızlı arabaların çoğu Türkiye'deki donanımlarıyla 4 yıldızı geçemez.

VW Polo Ncap test aracı Yan+Perde Airbag & ESP = 5 yıldız
    VW Polo Türkiye Sürücü+Yolcu Airbag & No ESP = maksimum 4 yıldız / belki de daha az

Seat İbiza Ncap test aracı Yan+Perde Airbag & ESP = 5 yıldız
    Seat İbiza Türkiye Sürücü+Yolcu Airbag & No ESP = maksimum 4 yıldız / belki de daha az

Ban DOĞUŞ OTO 3 kuruş kar edecem diye soyup soğana çevirdiğin donanımlarla binlerce insanın hayatını tehlikeye attığın için

Örnekler arttırılabilir, ama en kötü örnek Doğuş Oto'nun sattığı arabalarda olduğu için onlardan örnek verdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 30 Ocak 2011; 15:09:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Dogal seleksiyonla aptallar ayiklaniyor iste.

Günün değil Yılın yorumu
  • o tokalara ek olarak bir de yan hava yastıklı araba alıp kılıf takanlar var bildiğim kadarıyla kılıf olunca yan airbaglerin bir işlevi kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

o tokalara ek olarak bir de yan hava yastıklı araba alıp kılıf takanlar var bildiğim kadarıyla kılıf olunca yan airbaglerin bir işlevi kalmıyor.

hava yastığı uyumlu kılıflar var piyasada bildiğim kadarı ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

D sınıfı ve üstü hariç B ve C, ama özellikle B sınıfındaki 5 yıldızlı arabaların çoğu Türkiye'deki donanımlarıyla 4 yıldızı geçemez.

VW Polo Türkiye Sürücü+Yolcu Airbag & No ESP = maksimum 4 yıldız / belki de daha az

Seat İbiza Türkiye Sürücü+Yolcu Airbag & No ESP = maksimum 4 yıldız / belki de daha az

Ban DOĞUŞ OTO 3 kuruş kar edecem diye soyup soğana çevirdiğin donanımlarla binlerce insanın hayatını tehlikeye attığın için

Örnekler arttırılabilir, ama en kötü örnek Doğuş Oto'nun sattığı arabalarda olduğu için onlardan örnek verdim...

ya çok çarptın heralde, nasıl vardın bu kanıya?

• Yakın bir abimizde 86 model 131 şahin var. Geçenlerde bir yere gidiyorduk. Baktım emniyet kemerini takıyor. Önceleri son model araçları olmuştu. Hiç emniyet kemeri taktığını görmemiştim.

"hayırdır emniyet kemeri takıyosun" dedim. "Olum arabanın kasa şaseye ne kadar sabit bilmiyorum. Gazladıkça şase ayrılıp giderse bari kasaya bağlı kalayım" dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406
    en son elfrenin indirdikten sonra aracı çalıştır...

Araci calistirdiktan sonra el frenini indirmek daha mantikli degil mi
  • quote:

Yeni emniyet kemeri girişli kemer tokası aldım bu tokanın üzerine kemer takılabiliyor oldukçada güvenli...Bu sayede araç hem ötmüyo hemde kemerimi takabiliyorum.Normalde kemer takan insanım ancak bazen sıkışık trafikte yada park ederken çözüyorum bu ses te benim dikkatimi dağıttığı için aldım bu aparatı maliyeti 5 tl...

Yuh ya hic aklima gelmemisti. Daha neler gorecez kimbilir.
  • quote:

D sınıfı ve üstü hariç B ve C, ama özellikle B sınıfındaki 5 yıldızlı arabaların çoğu Türkiye'deki donanımlarıyla 4 yıldızı geçemez.

Adam zorla satmiyor ki. O araclara 50bin TL verenler dusunsun

• Cruze e laf sokup duruyorlar. Cruze e helal olsun o zaman 31-33 milyar full güvenlik donanımlı satıyor adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

di mi mesela seatların referance paketlerinde gavuristanda esp, yan hava yastıkları standartmış ama ülkemizdeki seat ibiza referans paketine bunlar dahil değil style paketinde var ama teste giren espli yan hava yastıklı ibiza reference bizde aa bak 5 yıldız almış diye seviniyoruz

quote:

Adamlarda, halkını koruyan kanun var, nizam var, Devlet var. Belli güvenlik şartlarını karşılamayan araçlar satılamıyor; artık yıkama sistemsiz xenon far bile kalmadı. Devletler oralarda bu tip konularda öncü rol oynuyor, gelişmeleri yönlendiriyor. Bizde ise, halkını düşünen Devlet mi var?

Dolayısıyla bu tür araç satışlarında suç, Doğuş Oto. gibilerinin değil, gerekli kanun, nizam üret(e)meyen Devlet' indir.

Saygılar.

• quote:

quote:

ya çok çarptın heralde, nasıl vardın bu kanıya?

Evet hergün çarpışma testi yapıyorum kendi kendime Doğuş Oto bana sınırsız kota verdi istediğin kadar çarpabilirsin diye. Hatta Euroncap'tan çarpışma testi mankeni olur musun diye teklif geldi de kabul etmedim.

• sesli güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: profdr

Cruze e laf sokup duruyorlar. Cruze e helal olsun o zaman 31-33 milyar full güvenlik donanımlı satıyor adamlar.

Cunku ESP sistemi ESP off dugmesi ve gostergedeki bir isiktan ibaret.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.