Şimdi Ara

Euro neden Dolar dan daha pahalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru başlıkta arkadaşlar bunun nedeni ne ?

• Eskiden aynıdı hemen hemen yani euro ilk çıktında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü eşşeğin şeyinden
  • avrupa ülkeleri sanayi ve ekonomik olarak çok güçlü o yüzden
  • çünkü euro daha değerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: noise

avrupa ülkeleri sanayi ve ekonomik olarak çok güçlü o yüzden

Dünyanın en güçlü ekonomisi Amerikadadır kimse kimseyi yemesin burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

çünkü eşşeğin şeyinden

Konu dışına açmakla hata yaptığımı hatırlatan mesaj .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolar en ucuz nereden alınır?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: COLT®

quote:

çünkü eşşeğin şeyinden

eyvallah hocam. Bunu hatırlatabildiysem ne mutlu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 31 Aralık 2013; 19:52:27 >
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ritualist

quote:

Orijinalden alıntı: noise

avrupa ülkeleri sanayi ve ekonomik olarak çok güçlü o yüzden

Dünyanın en güçlü ekonomisi Amerikadadır kimse kimseyi yemesin burada

Almaya İtalya İngiltere demiyorum AB diyorum
  • çünkü amerika keyfe keder dolar basıyo...
  • amerika tüm dünyada doların kullanılmasını istediğinden eurodan ucuza satıyor
  • siyaset-ekonomi

NE kadar dolar fazla olursa dolar değeri azalır Euro azalırsa Euro değeri artar.
  • Çok uzun süreç bu.Abd dedi ki siz bana altinlari verin ben size dolar vereyim,bu para da altinin yerine gecsin.Tabi altinin saklanmasi,uretimi vs zor olunca devletler paso dolar aldı Abd den.Böylece dünyanin hemen her yerine dolar ulaştı,sonucta dolar dunyanin her yerinde kabul goren para oldu.Burada iste akil konusuyor adamlarin iktisatcilari zeki.Keynes falan duymussunuzdur bunları.Adamlar kendilerine maliyeti 10 kurus bile etmeyen parayi milyon liraya satiyor eski parayla.İstedigi anda uretir dolari.İşte Avrupa Birligi de bu buyumeye karsi euroyu kabul etti.Devletler de amerikanin bu kadar guclenmesini istemediginden diye dusunuyorum alisverislerini euro uzerinden yapiyorlar.Simdi dolar hala daha yaygin ama 15-20 yil sonra ab birlesip tek devlet olursa,artik piyasada simdinin dolari kadar euro olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senneanlarsindumbelek -- 31 Aralık 2013; 20:11:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Çok uzun süreç bu.Abd dedi ki siz bana altinlari verin ben size dolar vereyim,bu para da altinin yerine gecsin.Tabi altinin saklanmasi,uretimi vs zor olunca devletler paso dolar aldı Abd den.Böylece dünyanin hemen her yerine dolar ulaştı,sonucta dolar dunyanin her yerinde kabul goren para oldu.Burada iste akil konusuyor adamlarin iktisatcilari zeki.Keynes falan duymussunuzdur bunları.Adamlar kendilerine maliyeti 10 kurus bile etmeyen parayi milyon liraya satiyor eski parayla.İstedigi anda uretir dolari.İşte Avrupa Birligi de bu buyumeye karsi euroyu kabul etti.Devletler de amerikanin bu kadar guclenmesini istemediginden diye dusunuyorum alisverislerini euro uzerinden yapiyorlar.Simdi dolar hala daha yaygin ama 15-20 yil sonra ab birlesip tek devlet olursa,artik piyasada simdinin dolari kadar euro olacak.

Ekonomiyi tesbih yapımış sallıyorsun. Güzel açıklamışsın. Fed in kasası altınla doludur o zaman.

• quote:

quote:

çünkü eşşeğin şeyinden

konu dışına açağına kendin araştıraydın. gayet yerinde bir mesaj olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

quote:

çünkü eşşeğin şeyinden

Araştırmadığımı nereden biliyorsun , sizin gibiler yüzünden konu dışı sadece saçma cevapların verildiği her sorunun tiye alındığı bir bölüm oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COLT® -- 31 Aralık 2013; 21:22:29 >
  • quote:

quote:

Çok uzun süreç bu.Abd dedi ki siz bana altinlari verin ben size dolar vereyim,bu para da altinin yerine gecsin.Tabi altinin saklanmasi,uretimi vs zor olunca devletler paso dolar aldı Abd den.Böylece dünyanin hemen her yerine dolar ulaştı,sonucta dolar dunyanin her yerinde kabul goren para oldu.Burada iste akil konusuyor adamlarin iktisatcilari zeki.Keynes falan duymussunuzdur bunları.Adamlar kendilerine maliyeti 10 kurus bile etmeyen parayi milyon liraya satiyor eski parayla.İstedigi anda uretir dolari.İşte Avrupa Birligi de bu buyumeye karsi euroyu kabul etti.Devletler de amerikanin bu kadar guclenmesini istemediginden diye dusunuyorum alisverislerini euro uzerinden yapiyorlar.Simdi dolar hala daha yaygin ama 15-20 yil sonra ab birlesip tek devlet olursa,artik piyasada simdinin dolari kadar euro olacak.

Ekonomiyi tesbih yapımış sallıyorsun. Güzel açıklamışsın. Fed in kasası altınla doludur o zaman.

Yok birader salladigim falan yok bunu iktisat derslerine,maliye derslerine gelen proflar,doçlar soyluyor ve ben boyle ogremndim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yok birader salladigim falan yok bunu iktisat derslerine,maliye derslerine gelen proflar,doçlar soyluyor ve ben boyle ogremndim

Yanlış anladın mesajımı tekrar oku.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

quote:

çünkü eşşeğin şeyinden

Araştırmadığımı nereden biliyorsun , sizin gibiler yüzünden konu dışı sadece saçma cevapların verildiği her sorunun tiye alındığı bir bölüm oldu.

hee araştırdın bulamadın çünkü bu hiçbir zaman cevaplanamayan sorulardan biriydi sen de geldin bunu konu dışında sordun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.