Şimdi Ara

Euro party sist. hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sisteme göre moba en çok damage veren wizard.

Exp herkese eşit dağıtılıyor

Peki çıkan itemler gold vs. kime gidiyor??

Edit:İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinguard -- 12 Temmuz 2007; 9:15:10 >

• oda eşit, itemlarda sıra ile.
  • moba en cok vuran wizard ama arkadaki yardımcılar olmazsa party mob ları wizard a tek atar
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

moba en cok vuran wizard ama arkadaki yardımcılar olmazsa party mob ları wizard a tek atar

Onu biliyorumda

quote:

Orjinalden alıntı: Tenar

oda eşit, itemlarda sıra ile.

Desenize 80 lwl siniz 1 lwl kasıyosunuz çıkıyor sosun blade fln tam alıyosunuz hop 1 lwl e yolluyor

Onu 20 lwl yapar pk olurum wermesse

• Paylaşmayı bilmek lazım.Partyyapmakta zor olacak.Bu yönünü hiç düşünmedim olayın.
  • wow dada sdanırım boss kesmeye gidiyorsun ama ordaki adamların olayı farklı orda itemler para etmez cevreni kuruyorsun gidip boss u kesip itemi düşürüyorsun.

itemlerin hangi yaratıktan kac ihtimal ile düştüğünün filan bilgileride var orda item farm yapılabiliyor.

ordaki pt sisteminde adam item ona yarıyorsa alıyor yaramıyorsa bırakıyor oyun bi başkasına itemi gösteriyor sanırım öle öle yarayan alıyor itemi. (tam bilmiyorum)

sro da bu olay olamaz cünkü düz item düşse geri vermicek adamlar var. ama bi yöndende iyi oldu bence

artık guild in önemi artıcak guildine güvenir herkez hemen hemen ve pt de hep guild içi filan olur bu item kacakcılıgına karsı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

wow dada sdanırım boss kesmeye gidiyorsun ama ordaki adamların olayı farklı orda itemler para etmez cevreni kuruyorsun gidip boss u kesip itemi düşürüyorsun.

itemlerin hangi yaratıktan kac ihtimal ile düştüğünün filan bilgileride var orda item farm yapılabiliyor.

ordaki pt sisteminde adam item ona yarıyorsa alıyor yaramıyorsa bırakıyor oyun bi başkasına itemi gösteriyor sanırım öle öle yarayan alıyor itemi. (tam bilmiyorum)

sro da bu olay olamaz cünkü düz item düşse geri vermicek adamlar var. ama bi yöndende iyi oldu bence

artık guild in önemi artıcak guildine güvenir herkez hemen hemen ve pt de hep guild içi filan olur bu item kacakcılıgına karsı

bencede guild artık cok önemli olcak ve arklar cok önem kazancak buda güzel yanı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

moba en cok vuran wizard ama arkadaki yardımcılar olmazsa party mob ları wizard a tek atar

emin misin?ben çinde öldürüyodum wizard olarak
  • Evet o zmn düşük lwllerinde guilde alınması gerekecek çünkü 0 dan 20 ye 30 a kasmak da bişey

Odinde guildi olan biri warsa yardımcı olur inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

Paylaşmayı bilmek lazım.Partyyapmakta zor olacak.Bu yönünü hiç düşünmedim olayın.

Biz Arkadaşlar Hallettik Olayı 3 Kişiyiz
    Birimiz Str Warior Birimiz Cleric Birimiz Wizard
  • quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

Paylaşmayı bilmek lazım.Partyyapmakta zor olacak.Bu yönünü hiç düşünmedim olayın.

Biz Arkadaşlar Hallettik Olayı 3 Kişiyiz
    Birimiz Str Warior Birimiz Cleric Birimiz Wizard

server?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.