Şimdi Ara

Euro Truck Sİm. 2'de sürekli kaza yapıyorum..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hız sınırını kaldırdığımdan bu yana kaza yapıyorum sinir oldum yaaa...kazandığım paraların hepsi tamire gidiyor.

bir de şoför almasak mı? aptallar 40 euro falan getiriyor ne işe yarar para...

• 90'ın üstünde hızla viraja girersen kaza yaparsın tabi.Adamlar o sınırı kaza yapmayalım diye koymuş.Gerçi bende kaldırdım sınırı ama virajlara 90'dan az giriyorum.Ha birde direksiyonu direk kırmayacaksın.Yavaşça kır.Yada ekonomi modları falan var.Kaza yapınca hasar olmayan bir mod var.
  • -hız yaması yükle tırla 200-250 bas
    -fizik modu yükle ve en keskin virajları 150 ile dön
    -bide ceza yememe modunu yükle
    -sınırsız para, işçi hilesini yükle

ve oyundan keyif al

• En ufak bir çarpmada bile %5 hasar alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHero -- 23 Kasım 2012; 19:46:40 >
  • Gerçekçi bir oyunda ondan.ETS'de çarp çarp hasar almıyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

Hız sınırını kaldırdığımdan bu yana kaza yapıyorum sinir oldum yaaa...kazandığım paraların hepsi tamire gidiyor.

Elin ESC tuşunda olsun. Kaza yapmadan önce esc tuşuna bas ve oyunu kaydet. Tekrar açtığında kaza yapmaktan kurtulmuş olursun. Mesela araba sollarken karşı taraftan araç geliyorsa öyle yapıyorum.
  • nfs oynamıyosun burda . arkanda bilmem kaç ton yükle gidiyosun , bu yüzden virajları 65 ten fazla hızda alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arcade değil simulasyon oynuyorsun sonuçta, virajlara kontrollü girmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

Hız sınırını kaldırdığımdan bu yana kaza yapıyorum sinir oldum yaaa...kazandığım paraların hepsi tamire gidiyor.

Elin ESC tuşunda olsun. Kaza yapmadan önce esc tuşuna bas ve oyunu kaydet. Tekrar açtığında kaza yapmaktan kurtulmuş olursun. Mesela araba sollarken karşı taraftan araç geliyorsa öyle yapıyorum.

• Araçların şasini yükselt. Arkada 4 teker olduğu zaman araç virajlarda kolay kolay savrulmuyor. Taşıdığın yük türüne görede aracın savruluşu değişir. Frene basarsan hemen araç düzelir.
  • beyler benim bir sorum var.mesela dinlenicez ya özel bi tuşa basmamız gerekiyor mu yoksa motoru kapatıp beklicekmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal*

beyler benim bir sorum var.mesela dinlenicez ya özel bi tuşa basmamız gerekiyor mu yoksa motoru kapatıp beklicekmiyiz?

navigasyonda yatak resimleri var , oralarda park yerlerine uygun şekilde gir ve sağ altta motoru kapatmak için e tuşuna (motor açma kapama tuşu her neyse) basın der. sen motoru kapat ve enter a bas. adam 8-10 saat filan uyur tam hatırlamıyorum ne kadar uyuduğunu.sonra dinç şekilde devam et yola

not: dinlenme yerleri genellikle benzinlik , tamircilerde oluyo. ayrıca bazen sadece dinlenmek için varolan tesislerde var
  • Ülke sınırlarındada dinlenebilirsin

Edit: ayrıca gişelerin çıkışlarındada dinlenme yerleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toscu -- 24 Kasım 2012; 14:10:10 >
  • ben bi tır oyunu oynamak istiyorum. bunu mu tavsiye edersiniz yoksa başka bi tır oyunu öneriniz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 25 Kasım 2012; 2:15:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

ben bi tır oyunu oynamak istiyorum. bunu mu tavsiye edersiniz yoksa başka bi tır oyunu öneriniz var mı ?

Bu daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

ben bi tır oyunu oynamak istiyorum. bunu mu tavsiye edersiniz yoksa başka bi tır oyunu öneriniz var mı ?

Bu daha iyi.

teşekkür ederim. en kısa zamanda bu oyunu satın alıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.