Şimdi Ara

Euro truck simulatör 100de yüz türkçe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
63.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar çoğu kişinin merakla beklediği EuroTruckSimulator oyunun %100 Türkçe dil paketi..

Oyundaki bütün ingilizce bölümler tamamen türkçeye çevrilmiştir hiçbir eksiklik kalmamıştır.

Sizler için yaptığım bu çalışmayı beğeninize sunuyorum, güle güle kullanın. Hayırlı yolculuklar :)

İşte Türkçe oyundan menü görüntüleri;

Birazda oyundan görüntüler verelim

Kurulum için WinRAR'dan çıkan .scs uzantılı dosyayı oyunun /mod klasörüne atmanız gerekmekte ve ardından

Oyuna girince Options'dan Gameplay'ı seçiyoruz ve language yazan yeri Türkçe yapıyoruz. Hepsi bu kadar :)

İndirmek için buraya tıklayın..

Rar Şifresi: www.ulasimtr.com

Not:Olduğu gibi alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husami -- 28 Kasım 2008; 10:30:03 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Euro Truck Simulator 2'de Türkçe Dilini Etkinleştirme

Euro Truck Simulator 2'nin keyfini kendi dilinizde çıkarmak mı istiyorsunuz? Türkçe dil desteğiyle oyunu yerelleştirebilir ve oyun deneyiminizi geliştirebilirsiniz. İşte Türkçe dilini etkinleştirmek için adım adım bir kılavuz:

1. Oyunu Başlatın: Bilgisayarınızda Euro Truck Simulator 2'yi başlatın.
    2. Profil Seçin: Bir oyun profili seçin veya yeni bir profil oluşturun.
    3. Ayarlar Menüsüne Erişin: Oyun içindeyken, ekranın sol alt köşesindeki dişli çark simgesine tıklayarak ayarlar menüsüne geçin.
    4. Dil Ayarlarını Bulun: Ayarlar menüsünde, "Dil" seçeneğini bulun.
    5. Türkçe'yi Seçin: Açılır menüden "Türkçe" seçeneğini seçin.
    6. Değişiklikleri Kaydedin: Değişiklikleri kaydetmek için "Onayla" düğmesine tıklayın.
    7. Oyunu Yeniden Başlatın: Oynanan oyunu kaydedin ve Türkçe dil desteğinin etkinleşmesi için oyunu yeniden başlatın.

Artık Euro Truck Simulator 2'yi Türkçe olarak oynayabilirsiniz. Oyunun arayüzü, menüleri ve diyalogları Türkçe'ye çevrilecektir. Bu, oyunu daha sürükleyici ve keyifli hale getirecektir.

İpucu: Oyunun güncel sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun, çünkü eski sürümlerde Türkçe dil desteği olmayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Wooohoo! Teşekkürler kardeş. Bazen yeni gelenler de iyi iş çıkarıyor.
    İlk denediğimde link bozuk gibiydi bir kaç kez deneyince indirdim.
  • Sağol dostum.
  • Güzel olmasına güzelde bende Mod klasörü yok yanlışlık olmasın daha yeni çektim kurdum ama mod program files altında mod diye bir klasör yok ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: monsermose

Güzel olmasına güzelde bende Mod klasörü yok yanlışlık olmasın daha yeni çektim kurdum ama mod program files altında mod diye bir klasör yok ..

Arkadaşlar belgelerim altındaki mod ' atıyoruz haberiniz olsun benim gibi şaşırmayın (belgelerim\Euro Truck Simulator\mod)
    kendim sordum kendim cevapladım :))
  • Ulan hüsami gene mi sen lan !

Bu yama tamamen Guardian isimliwww.ulasimtr.com adminine aittir. Kendin yapmış gibi yazmasaydın bari !

Teşekkürlerinizi Guardian a yapın arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lizardking34 -- 28 Kasım 2008; 2:42:07 >
  • kim yaptiysa teşekkürler ama arkadaş alintidir diye belirtmiş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alıntıdır diye belirtmiş zaten. Bir yerde şöyle bir cümle var, "sizler için yaptığım bu çalışmayı beğeninize sunuyorum"
    Sanırım buralar da alıntı dahilinde. Yani tüm içerik... Belki [quote] arasına kopyalasa yanlış anlama olmazdı ama arkadaş daha yeniymiş. Olacak o kadar.
  • bende ki oyun hala almanca mod'a atsam değiştirirmi
    Yoksa ilk önce ing. versiyonmu olması gerekir.)
  • evet değişir ing alm fark etmez arkadaşım

birde reis 403: o husami kimse bilmiyorum ancak o ben değilim(terbiyeli konuş, lan sensin) senin mesajı görünce bende hemen üye oldum ben hüsamiyim husami değil
  • yapma ya bende bob marley

ALLAAAAAAA
  • quote:

Orjinalden alıntı: #GECE#

bende ki oyun hala almanca mod'a atsam değiştirirmi
    Yoksa ilk önce ing. versiyonmu olması gerekir.)

farketmez usta her ikisindede çalışıyor tavsiyem komixi nin ingilizce upload var onu bul kullan sorunsuz

+ bu yamyı yapan arkadaşıda tebrik ediyorum iyi iş çıkarmış devamını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biosX -- 28 Kasım 2008; 21:51:30 >
  • aLmancada çaLışmadı
  • almancada calısmıyor
  • saolasın
  • tskler kardesim..
  • link bozuk
  • ne biçim iş yha link bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bi baksan bide sürekli güncellenen yazıyırrrr
  • hüsami arkadaşım ya ben bunu indiremedim.. bana yardımcı olur musn sana zahmet..
  • güzel...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.