Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 Nuuvem Sitesinden Nasıl Alınır [Resimli Anlatım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu siteden oyunu ucuz ve güvenilir bir şekilde alabilirsiniz. Tek gereken bir Paypal hesabı. Site Brezilya sitesi, oyunu Türkiye'den satın alamıyoruz bu yüzden VPN kullanmamız lazım.

Adım 1: Hola Eklentisini Kurma

Alttaki linkten Hola eklentisini tarayıcımıza ekliyoruz.

https://chrome.google.com/webstore/detail/hola-better-internet/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio

Tarayıcının sağ üst köşesindeki Hola simgesine tıklıyoruz. TR-US-More yazan yerde More'a tıklıyoruz ve Brezilya'yı seçiyoruz. Bağlantı kurulduğunda internet yavaşlayacaktır ama işimiz fazla uzun sürmeyecek zaten.

Adım 2: Oyunu Sepete Ekleme

8 TL'lik standart sürümü için http://www.nuuvem.com.br/produto/1968-euro-truck-simulator-2 linkine
    12 TL'lik Gold sürümü için http://www.nuuvem.com.br/produto/1973-euro-truck-simulator-2-gold-edition linkine tıklıyoruz.

Aşağıda işaretlediğim "Adicionar ao carrinho" butonuna tıklıyoruz.

Oklarla gösterdiğim yerlerden önce Paypali seçip sonra da "Finalizar pedido" diyoruz.

Sizden giriş yapmanızı isteyen bir sayfa açılacak. Formu doldurup üye olun. E-mailinizden hesabınızı doğrulayın ve devam edin.

Giriş yaptıktan sonra sizi anasayfaya yönlendirdiyse baştan başlamanız lazım. Sonunda "Finalizar pedido" dedikten sonra şu görüntü gelecek. Artık işimiz bu sitede bitti.

Adım 3: Paypal ile ödemeyi yapma.

Halihazırda Paypal üyesiyseniz giriş yap deyip ödemenizi yapın. Değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. Hesabınızı emailinizden onayladıktan sonra banka hesap bilgilerinizi teyit etmenize gerek yok. Kartınızı eklemeniz yeterli. Burda da işimiz bitti.

Artık üye olduysanız giriş yap butonuna tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Şöyle bir görüntü gelecek. Burda yanlış bir şey yoksa şimdi ödeyin butonuna tıklayıp alışverişi bitirin.

Sonunda aktivasyon keyimiz elimizde.

Burdan sonrasını arkadaşlar anlatmış başka konuda. Tekrar etmeye gerek yok. Sorun yaşarsanız PM'den ulaşabilirsiniz.

Edit: Standart versiyonu 35, Gold versiyonu 50 tl olmuş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmi1925 -- 8 Mayıs 2014; 10:42:25 >

• güvenilir mi?
  • güvenebilirsiniz. forumda ben de dahil bir çok kişi burdan aldı.
  • 7.5 tl paypal bakiyesi var onu kullanarak alabilir miyim? 7.5tl + kalan kısım kredi kartından
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghn

7.5 tl paypal bakiyesi var onu kullanarak alabilir miyim? 7.5tl + kalan kısım kredi kartından

tamamını karttan çeker
  • Key mi veriyor yoksa direk kargo ile eve mi geliyor ?

Edit:son kısmı okumamışım aldım cevabımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptaNn10 -- 4 Mayıs 2014; 19:56:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33 tl ye aldık ya.Bu arada 14 tl diyorsunuz ama 14 usd yazıyor ?
  • fiyat artmış galiba gold edition için 49.99 yazıyor
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    indirim bitmiş hocam. şu an 49.99. para birimi brezilya reali bu arada dolar deil. 0,95 tl civarı 1 br. reali
  • redline25 kullanıcısına yanıt
    evet öyle olmuş, ben aldığımda R$ 12,49'du fiyatı. artık burdan almanın anlamı yok.
  • Mobil ödeme şansı varmıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar indirim yeniden baslamis alacaklar kacirmasin ben gold sürümünü satin aliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.