Şimdi Ara

Eurobasket 2017 salondan hoparlörle bağırılması...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birisinin bu saçmalığa dur demesi lazım... Resmen seyir zevkini mahvediyor. Murat kosova kadar itici ve gereksiZ ve saçma ve insani sinirden deli ediyor. Resmen maçları kapatıyorum sırf o saçmalığa maruz kalmamak için. Kimdir o? Nereden kimden izin alıp mikrofonla o iğrenç anonsları yapıyor?? Niye yapıyor?? Ne işe yarıyor? Yapmamasını bir engelleme yolu var mıdır? Bir yerlere müracaat edebilir miyiz acaba? Vallahi Türkiye Ispanya maçını sesi kısık izleyeceğim. Zaten basketbola bir ısınıyorum bir soğuyorum... Tam sevmeye başlamıştım....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Murat Kosova ile salondan hoparlörle "bağırılmasının" ne alakası var ?
  • 1nvdr 1 kullanıcısına yanıt
    Murat kosova iticiliğini kıstas alıp onunla kıyaslıyorum işte anla... Misal:

X:oğlum Tarkanın son parçası ne kadar kötü öyle. Murat kosovanın sayı sonrası kendinden geçip basketbolcunun adını uzata uzata bağırması gibi..

Y: off oğlum dinlemedim daha ama anlattığın kadarıyla harbi kötüymüş...

Üstelik murat kosova da maç zevkini sıfırın altında 7 milyonlara indiriyor... İkisi combo yapınca basketbol izlemek işkence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zevkli bir meslek yalnız hep imrenirim o adama. Kendi kendime evin içinde oyuncu isimleri bagirmisligim var.😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.