KSK Maalesef bu senede yukarılara oynayabilecek bir kadro oluşturamadı. Ancak en azından eski kadrosunun çoğunu korumasının getirdiği avantajla idare ediyor. Eurochallenge'da şanslı bir grubu olsa da istekli ve organize oyunlar çıkarıyor. Bu performansla yakında dış maçlarını da naklen izeleyebilmeyi umuyorum. Bu akşam deplasmandan da galibiyetle dönüyorlar.
4 Maçta 4 galibiyet. Şu an itibariyle Furkan Aldemir de turnuvanın ribaund lideri. İzlemeye devam.
Büyük paralara futbola transfer yapıp voleybolda kapanması tehlikesi yaşayan takımın basketbol şubesinin kurduğu takımdan bahsediyorsak bu kesinlikle muhteşem skorlardır :) Kadro bütçeye göre yine harikulade transferler ile kurulmuştur andre smith'in de artık oyuna dahil olmasıyla bakalım neler izleyeceğiz..
Bu arada şu an apoel karşısındada ilk çeyrek ve 18-11 üstünlüğü bulunuyor.
ksk ve galatasaray bu sezon süper gidiyorlar. biri eurochallenge'da diğeri de eurocup'ta 3te3 yaptı..
Pınar Karşıyaka: 79 - Apoel: 68
Eurochallenge'da Pınar Karşıyaka rüzgarı devam ediyor. İlk iki maçtan galip ayrılarak Türkiye'nin Galatasaray Cafe Crown'la beraber en başarılı temsilcisi ünvanına sahip olan Karşıyaka üçüncü maçta sahasınd Apoel'i yenerek ünvanını devam ettirdi. Baştan sonra önde olduğu maçı Andre Smith'in 23 sayısıyla kazanmaları da ayrı bir ilginç not oldu çünkü sene başında Smith'i sakatlayan Buljan da rakip formayı giyiyordu. Benim için önemli olan ise Birkan ve Furkan'ın performansları. Yüksek yüzdeyle 10 sayı atıp, 2 de top çalma ekledi Birkan. Furkan da sadece bir şut kaçırarak 15 sayı, 7 ribaundla oynadı. Karşıyaka Arena'da izlediğim Zadar maçında gördüklerimden sonra bu iki genç yıldız adayı artık merceğime daha da yaklaştı. Nedendir bilmem Karşıyaka'lı olmamama rağmen ikisinin Avrupa performansından en az onlar kadar gurur duyuyorum. Belki de özlerini bu kadar sahiplendikleri içindir. Haftaya Zadar deplasmanına gidiyorlar. Bana göre grubun en zor maçı ve mağlup olsalar pek de sürpriz olmayacaktır. Yine de liderlik için büyük avantajları var. İkili averajda Zadar'a karşı geriye düşmedikleri takdirde içerideki maçı kazanarak liderliği garantileyebilirler.
Fiba EurochallangeCup`ta Belçika deplasmanına çıkan Pınar Karşıyaka çok çekişmeli geçen maçın normal süresini 77-77 geçince maç uzatmaya gitti. Uzatma dakikalarında daha etkili olan Kafkaf karşılaşmadan 89-82 galip ayrılmayı başardı.
ANTWERP GIANTS (82): Roel Moors 8 (2 ribaund-4 asist), Bryan Hopkins 13 (3 ribaund), Darnell Wilson 23 (5 ribaund), Timothy Black 6 (2 ribaund-3 asist), Trent Strickland 12 (3 ribaund-2 asist), Salah Mejri 9 (7 ribaund-1 asist), Graham Brown 11 (5 ribaund-1 asist), Jean Mwema (1 ribaund), Maarten Rademakers.
EuroChallenge'in en iyi takımlarından birisine 20 FARK!
2. Turda 2 de 2 YAPTIK!
Furkan gelecek daha bu takıma.Fakat Osiris'in yerine başka bir 4 numara bulmalıyız.Hiç beğenmiyorum.
Bende yakından takip ediyorum krka fena takım değildir ve 20 farkla galip geliyoruz...Umarım finali görür KSK
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
Furkan gelecek daha bu takıma.Fakat Osiris'in yerine başka bir 4 numara bulmalıyız.Hiç beğenmiyorum.
Evet yeterli değil sadece bu maç iyi oynadı. Onun yerine eski oyuncumuz Sean Marshall gelicek denildi sonra yalanlandı inşallah gelir.
Pınar Karşıyaka 94 – Dexia 71
Karşıyakamız Avrupada Grupta çıktığı 3. karşılaşmada da galip geldi.
Holston, holston, holston.O küçük boyuna rağmen attığı bütün üçlükler girdi.Tecavüz ettik resmen, tecavüz.Son çeyrek gençleri oynatmasak 110'u rahat geçerdik.F4'da İzmir'de olursa bu sene biz bu kupayı alırız.
Kupayı alsakda bizim haricimizde kimsenin umrunda olacağını sanmıyorum.Her ne kadar prestiji düşük bir kupa da olsa sonuçta kupa kupadır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme