Hepsine zam gelir; 300 altı zor gibi. Gigaspeed, Gıbırnet, Poyraznet, Netservices güncel sabit fiyat garantisi. Pananet'te 1-12 arası peşin ödemeli. Data Telekom, Saknet, Noktawifi peşin ödemeli ama zam gelebilir. Kargoya takılmayın; kargo ücretinin kimin ödeyeceğine takılın. Firma karşılıyorsa sorun yok. |
Euronet (2. sayfa)
-
-
Netgsm'e geçeyim dedim geri ön başvuru falan filan hallettik geri dönmediler. O arada Netman'e de başvurmuştum onlar halletti oraya geçtim bir iki saat önce valla ilk izlenimler gayet memnunum.
-
Sağolasın. Yav sorma en sonunda bir yere geçtik de bitti şu sıkıntılı işler kafam rahatladı sayılır. Oraya da başvurduk da geri dönmediler. Şu son kesinti mesajlarını falan görünce de iyi ki dönmemişler diyorum 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 23 Temmuz 2024; 16:28:31 > -
Merküre bak bide,bende düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: righteous@Merküre bak bide,bende düşünüyorum.
Merkür 3 5 ay sonra hop sms gönderip kampanya süreniz doldu bir sonraki ay faturanız 650 lira gelecektir falan gibi şeyler yapıyormuş ondan hiç bulaşmak istemedim.
-
Poyraza alternatif ariyoruz, fiuatları diğerlerine göre uygun Euronet'e geçilirmi ? -
online başvuru yok bana güven vermedi, telefonları meşgul.
-
Kullanan var mı Euronet? Tavsiye eder misiniz? -
3-4 gün içinde geçişim tamamlanır. Bilgi veririm.
-
Teşekkür ederim hocam. MH whatsapp tan biraz bilgi aldım. Sorulara geç dönüyor, herhangi bir banka ile anlaşmaları yok otomatik ödeme talimatı veremiyorsunuz, “Mail adresinize fatura ödeme paneli gönderiyoruz oradan ödeme yapabiliyorsunuz” yazdı.
Zam ne zaman olacak diye sorduğumda fiyat garantisi veremediklerini fakat yakın zamanda zam geleceğini yazdı. Size bu konularda başka bilgiler verildiyse paylaşmanızı rica ederim. -
Fiyat konusunda şuan piyasadaki rakipsiz firmalardan biri ve bugünkü altyapı maliyetleri ile böyle gitmeyeceği aşikar. Ocakta yapılacak 300 lira bandındaki fiyatlara gönlüm razı.
MH watsapp mevzusunda ise şöyle düşünüyorum. Zaten bu tarz firmalar az eleman çalıştırarak bu fiyatlarda hizmet sunabiliyorlar. Her an ulaşılabilirlik sizin için önemliyse daha ciddi firmalara yönelmenizde fayda var.
-
Geçişiniz oldu mu hocam, nasıl ilk izleniminiz, sıkıntı var mı?
-
Bence çok iyi, hiçbir eksiği yok büyük firmalardan. Altyapının verdiği hızın tamamını alıyorum.
-
Fttb Ethernet altyapı da Turknet den geçiş yaptım. Oyuncu değilim. gezinti müzik film vs amaçlı kullanıyoruz. Arada fark olduğu aşikar fakat 500₺ lik turknet kıyasla muhteşem hizmet derim.. -
gerçekten ilginç bir fiyatlama stratejileri var.
Ben temmuz ayının başında sorduğumda o zaman da yakın zamanda zam gelecek diyorlardı bekledim bekledim zamlı fiyatları belli olmayınca ketenpeleye gelmemek için temmuz sonunda başka ISS'ye geçiş yaptım.
"yakın zaman" dediklerinin bu kadar uzun süreceğini bilsem o zaman hiç beklemez temmuz başında euronet'e geçiş yapardım, şimdi bu sefer gerçekten yakın zamanda zam yaparlarsa da 3 ayım çoktan dolmuş olur fiyatlara göre gerekirse başka firmaya geçiş yapardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 19 Ekim 2024; 21:22:32 > -
15 Ekim'de EuroNet e geçiş oldu. sıkıntı olursa Ocak 15 ine kadar durmam lazım sanırım.. Şimdilik İyi.. -
3 ay önce geçmeye çalıştım bir türlü nasip olmadı başka firmaya geçtim. O zaman bana da yakın zamanda zam yapacağız demişlerdi ama bakıyorum hala yapmamışlar. 90 günlük firmalar arası geçiş süresinin dolmasına 1 hafta falan var. Dolunca buraya tekrar başvuracağım. Bu sefer ben geçince zam gelir merak etmeyin 😁 -
bende bir internet firması arıyorum geçmek için euronet nasıl geçeyimmi yoksa bir öneriniz varmı
-
Yarım saat önce geçtim. Altyapı tt fiber. İlk izlenimlerim. Hız sorunsuz. DNS ile engelli sitelere falan giriş YOK. Benim IP TV çalışmıyor. Bunlar da Comnet gibi data center hizmeti falan veriyor sanırım onunla alakalı. Uygun fiyatlı arayan varsa geçebilir ancak aylardır zam yapacağız diyorlar hala yapmadılar.
Güncelleme: Modemi fabrika ayarlarına döndürünce bazı engelli sitelere de kendi dns'si ile girmeye başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 5 Kasım 2024; 4:29:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X