< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Euronet (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Siteden gerekli formların çıktısını alıp dolduruyorsunuz, WhatsApp hattına gönderiyorsunuz işlemleri başlatıyorlar. 3 gün içerisinde tamamlanıyor. Yasaklı siteler için dns değiştirmek işe yaramıyor. Test yapabilme imkanım yok şu an evde değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 1 Kasım 2024; 17:47:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ttnet altyapısı 1000mbit var ama sitesinde teste baktığımda 100 görünüyor ttnet altyapısından başka bir altyapı mı kullanıyor bu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayKukla -- 4 Kasım 2024; 18:41:59 > -
Telekom.
-
o halde test yanlış gösteriyor. başvurasım var hazirandan önce fiyatları değiştirirler diye endişeleniyorum
-
Endişelenmekte haklısın.
15 Ekim de abonelik başlamıştı. Bugün SMS geldi 131tl faturam çıkmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 4 Kasım 2024; 22:38:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iptv de sıkıntı çıkıyor mu deneyen var mi
MErhaba dns ve vpn engeli var mı,modem yada pcye şu dnsleri girip deneme imkanınız olursa mennun olurum.
94.140.14.14
94.140.15.15 bu dnsler hem yasak siteleri açıyor hemde reklamları engelliyor.
-
Dns değiştirerek yasaklı sitelere girilmiyor. Vpn engeli yok.
download programları ile Pardus indirimisiniz hız testi için..
Ana servis sağlayicıdan kullanmak her zaman daha iyi . Böyle bilinmeyen firmalar her zaman sorun çıkarabilir
IPTV de sorun yok. Giriyor.
kullanıyorum sorunsuz iotv de sıkıntı yok hizim tam alıyorum
sadece Netflix Disney Amazon vs gibi plartform lar için IPTV almak mantıklı mıdır?
ping 1.1.1.1 -t
ping 146.66.155.1 -t
ping 8.8.8.8 -t
ping logon.warmane.com -t
ping google.com.tr -t
Euronet kullanan arkadaşlar, bu ip ve adreslere ping değerlerinizi yazabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutlugKagan -- 18 Kasım 2024; 10:36:43 > -
Evet IPTV çok avantajlı. Tek sıkıntı canlı olarak seyredemezsiniz.
canlı derken? Atıyorum Canlı Fox TV izlenmiyor mu
Tabi ki Fox TV yi canlı seyredebilirsiniz. Exxende atıyorum konuşanlar programı(dizi diyelim ) cumartesi akşamı yayınlanır. Siz ancak IPTV bu programı indirip serverine koyarsa izlersiniz. İstediğiniz anda olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X