Benden istemediler. Sizden istedilerse bilemiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 9 Aralık 2024; 11:8:16 > |
Euronet (5. sayfa)
-
-
100Mbit'e 50Mbit Upload mı veriyor?
-
Firma değil ttnet veriyor bana ya da bölgemde böyle olabilir. Bir ara simetrik veriyordu. Sanırım pilot bölgede falanım.
-
Adguard dns çalışıyor mu arkadaşlar?
94.140.14.14
94.140.15.15 -
Comnet faciasından sonra buraya geçiş yaptım ama 200 mbitlik paket kullanmama rağmen yurt içi 100 yurt dışı 40 mbit anca alıyorum, Comnet'te sıkıntı olmadığı zamanlar full 200 rahat alıyordum. İlgileneceğiz dediler. Bakalım yarın ola hayrola.
-
bence bunu bilerek yapıyorlar banada oldu 200 hizi 100 verdiler itiraz ettim hızı yükselttiler demekki bilerek yapıyorlar
-
Siz de mi yeni geçtiniz? İtiraz sonucu hız düzeliyorsa yine iyi. Baktık yine düşüyor 3 ay sonra başka iss deneriz.
-
Çalışıyor.
-
Teşekkür ederim. Yukarıda gördüm şimdi başkasına da yazmışsınız. Dns değiştirerek yasaklı sitelere girilmiyor demişsiniz. Adguard dnsin amacı aslında biraz da o. Reklamları da kaldırmak cabası. O yüzden kafam karıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 10 Aralık 2024; 15:54:30 > -
Amacınız yasaklı sitelere falan girmekse dns değiştirmek farketmiyor ancak adguard dns ile reklam engellemekse o şekilde çalışıyor. Onu demek istedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aven123Comnet faciasından sonra buraya geçiş yaptım ama 200 mbitlik paket kullanmama rağmen yurt içi 100 yurt dışı 40 mbit anca alıyorum, Comnet'te sıkıntı olmadığı zamanlar full 200 rahat alıyordum. İlgileneceğiz dediler. Bakalım yarın ola hayrola.
Bugün yurt içi 200 almaya başladım ama yurt dışı hala 40 alıyorum. Oyunlarda ping iyi ama packet loss oluyor. Bakalım bunu da çözebilecekler mi?
-
Anladım şimdi. Site engellerini geçememesi kötü. Comnet o konuda iyiydi -
quote:
Orijinalden alıntı: Aven123Bugün yurt içi 200 almaya başladım ama yurt dışı hala 40 alıyorum. Oyunlarda ping iyi ama packet loss oluyor. Bakalım bunu da çözebilecekler mi?
Alıntıları GösterSorunu düzeltmek için çok uğraştılar ama olmadı. En azından TT kaynaklı bir sıkıntı varsa direkt TT ile muhatap olabilirim diyerekten maalesef aboneliğimi iptal ettirip TT'ye parayı gömmek zorunda kaldım. Hayırlısı...
-
tt ye geçincer sorunlar düzel di mi yurtdısına hız az aldığğınızı nasıl anlıyorsunuz
-
Yarın sabah geçiyorum. Fast üzerinden veya speedtest'te yurt dışı sunucu seçince hız azalıyor. Yalnız şunu fark ettim, telefondan fast.com üzerinden test yaptığımda daha hızlı çıkıyor pcdekine göre. Başka bir sıkıntı mı var diye araştırıyorum şimdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aven123Yarın sabah geçiyorum. Fast üzerinden veya speedtest'te yurt dışı sunucu seçince hız azalıyor. Yalnız şunu fark ettim, telefondan fast.com üzerinden test yaptığımda daha hızlı çıkıyor pcdekine göre. Başka bir sıkıntı mı var diye araştırıyorum şimdi.
Format atınca hızlar telefonla eşitlendi. Boşuna ttnete geçtim galiba
-
Euronet önerir misiniz?
-
Merhaba EURONET geçiş yapacagimda kullananlar varmı -
Selamlar
Euronet e geçiş yapacağım ancak ulaşamıyorum :D
Ulaşmanın en kolay yolu nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X