Bu firma nasildir kullanan varmi acaba.?bilgi verirse sevinirim.!! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Euronet
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
https://forum.donanimhaber.com/euronet-100-mbit-89-90-tl--152172826
Bir arkadaş kullanıyorum demiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 değilde 1 den fazla olsaymiş keşke kullanan cok az veya forumda yok gibi bilmiyorum milenicom olucak gibi arkadaş ref varmiş denemekten korkuyorum vazgecicem gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 19 Şubat 2024; 15:54:26 >
Dene hocam, memnun kalmazsan 3 ay sonra farklı firmaya geçersin. Firmanın altyapı sağlam gözüküyor.
Fiyatta uygun anlamadim neden bu fiyattan veriyolar yari yariya fark var zammi gelmedi acaba
Yeni yıl zammı gelmedi daha.
-
Şansini dene diyorsun öylemi,başim agrisin istemiyorum
Hayat risklerle dolu; hepsinde riziko aynı. Ben farklı firmadayım; 1 hafta 21-23 arası kesinti oldu. 5.5 aydır sorun yok.
-
EURONET Kullanan var mı günel ?
-
teşekkürler hocam buraya baktım da güncel olarak kullanan göremedim. bugün enes bey ile görüştüm Euronet den 17.00 dan sonra kendisine hiçbir şekilde ulaşamadım telefonlarıma bile cevap vermedi. durum böyle iken bilemiyorum.
-
Bilemeyeceğim, kullanan arkadaşa sorun belki aktif olarak hala kullanıyorsa cevap verebilir.
Türknetten geçtim 100mbps fiber e 2 gün oluyor, ara ara speedtest yapıyorum bi aksilik yok hızda düşme yok hemende geçti fiber olduğu için gerçekten yarı yarıya daha ucuz gerek yok fazlasına
Euronet zam yaptı mı yoksa yapacak mı?
-
valla bilmiyorum sitesinde 240 Tl 100mbps fiber
-
Yapacak
20 gündür geçiş yapacak ISS bakıyorum kimisi zamlı kimisi zamsız kafarm karman çorman oldu
-
Valla aynı dert bende de var. 2 hafta buraya geçmek için uğraştım. Şimdi ki firmama bir türlü geçiş evrakları ulaşmadı, görülmedi v.s. olmadı iş. Şimdi de netgsm deniyorum bakalım. Bu sefer başarılı olursam 3 ay orada kalıp Euronet deneyeceğim tekrar.
Kendileriyle görüştüğümde zam yapacaklarını ancak yine de piyasadan uygun olacaklarını söylediler. Tabii ne olur bilemem :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 22 Temmuz 2024; 17:9:36 >
ben de hem fiyatı uygun hem e devletden geçiş var diye netgsm düşünüyordum ama onlar da son 2 3 gündür zortladı netgsm başlığında her gün 3 5 8 10 saat kesintiler olmuş yazıyorlar
Netman da var geçişi kolay ama onlar da her an fiyatı iki katına çıkarttık diyebilirler uzun süredir aynı fiyat
Euronet hem kargoyla evrak kürek işlerinden hoşlanmıyorum hem de fiyat belirsizliği var
Şu an geçecek yerim kalmadı saçma sapan bir durum herşeyi bıraktım bununla uğraşıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 23 Temmuz 2024; 15:27:11 > -
Hayırlı olsun; geçişte yine sorun mu olsu, netman yerine netgsm.
Benzer içerikler
- teknosanet nasıl
- bulut helvacıoğlu
- köyde internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- ethernet to wifi
- türk telekom fiber modem ücreti
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X