Modem kirasi vs varmi? |
Euronet (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hayır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WhatsApp hattından yazın geç de olsa dönerler.
Anca şimdi döndüler. :D Bir dahaki mesaja ne zaman cevap verirler endişeliyim :)
-
Başvuru yapacaksan belgelerin çıktısını alıp, resimlerini çek direkt pdf olarak gönder zamandan kazanırsın:)
whatsapptan başvuru formu, churn evrakı ve kimlik fotokopimi gönderdim. bakalım ne zaman işleme alacaklar... 11.12.2024 17:40
-
Söylediklerine göre bugün başvurular yapılacakmış.
Whatsapp tan öyle dediler.
-
Efsane net mi euronet mi sizce ikiside en ucuz
Comnet'ten dolayı firmalarda aşırı yoğunluk var. Selam falan filanla hiç vakit kaybetmeyin. Yukarıda da arkadaşın bahsettiği gibi belgeleri hazırlayıp WhatsApp'tan gönderin. Gördükleri zaman başlıyorlar işlemlere direkt merak etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 11 Aralık 2024; 17:46:34 >
Arıyorum Lisansınızdaki Maksimum Çağrı sayısı aşılmıştır uyarısı geliyor
Firma daha çağrı merkezli sistemi lisanını kısıtlı kullanıyor sonumuz hayrola :D
aklıma yattı gibi
-
WhatsApp'tan devam. Comnet olayı sonrası nasıl bir yoğunluk oluştuysa artık o uyarı harbi komedi olmuş 😁
Zam konusunu sordum cevap veremediler. Buyuk ihtimal zam gelir ocak ya da subatta ulan keske 2 aya kapansaydi comnet :)
Zam illa gelecek de bana gelecek demelerinin üzerinden 6 ay'dan fazla geçti 😁
0850 li numara whatsapp yazabilirsiniz
-
tamam. con tesekkurler @berkay956 hocam.
-
whatsap numaralarından ulaştım.
Merhabalar, paylaşmış olduğum linkten tek sayfalık işletmeci değişiklik talep formu ve 9 sayfalık sözleşmenin hepsini doldurup tarafımıza pdf halinde göndermeniz yeterli olacaktır +kimlik önlü arkalı resminiz https://euronet.com.tr/form-ve-sozlesmeler
bu formları https://www.sejda.com/pdf-editor? editorle doldurup gönderdim.
bakalım ne zaman geçiş yapacağım.
-
WhatsApp tan cevap vermiyorlar çağrıda da maksimum çağrı sayısı aşılmış diyor şu an Merkür netteyim 180 tl ödüyorum 16 mbs için 9 gün sonra taahhüt bitiyor 250 tl oluyor taahhütsüz daha uygun bir iss var mı güvenilir firma euronet 150 tl 16lık geçicem ama cevap vermiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivaslı5841 -- 11 Aralık 2024; 22:0:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X