Şimdi Ara

Euronet (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
9
Favori
13.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O bendim sanırım. Euronetteki arkadaşlar düzeltme yaptılar yurt içi hızım 200'e çıktı ama yurt dışı yine 40'ta kalıyordu. PC'mden kaynaklanan bir durummuş. Format atınca düzeldi. Tabii ben bunu anlayıncaya kadar aboneliğimi iptal ettirip, TTnet'e başvurdum. 2 Gün oldu ne aboneliğim tam olarak kapandı ne de TTnet kurulum için gelebildi. Bekliyoruz hayırlısıyla. Hat hâlâ kapanmadığı için euronet internetiyle yaptığım son hız testleri aşağıda.

Euronet

Euronet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aven123 -- 12 Aralık 2024; 19:2:37 >

• Benim de aktif oldu şimdilik güzel. Kargo filan da yapmadım. Comnet aynı modem vs ile sadece kullanıcı adını değiştirdim devam 😇
  • Comnetin patladığı gün(11.12.2024) 17:37 de whatsapptan sözleşme, churn evrakı ve kimlik fotokopimi ilettim. 3 saat sonra aktif oldu, şimdilik çok memnunum. 100 mb eve kadar fiber altyapı

Euronet
  • Yeni geçiş yapan arkadaşlara da hayırlı olsun. Dediğim gibi WhatsApp hattından cevap beklemeden evrakları hazırlayıp pdf olarak gönderin. Süreç başlasın vakit kaybetmeyin.
  • normale bütün firmalarda 100 mbps hız alabiliyorum .eoronet fiber 1000 hız alabileceğim görünüyor , 200 mbps hız verir mi ?

• Jayus kullanıcısına yanıt
    Eve kadar fiber varsa verir
  • Belki konu dışı olacak ama bana fiber geldiğinde EX3301 cihaz vermişlerdi. Bunu Türk Telekom güncelliyormuş.
    Comnet ilgilenmiyordu şimdi Euronet e söyledim Türk Telekom a ileteceklerini söyledi.
    Olmazsa sizce ne yapmalıyım?
  • hknerdr kullanıcısına yanıt
    Telekom bana da bu cihazı vermişti ama hiç kullanmadım, kötü bir cihaz mı?
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

güzel ama QOS çok kötü hatta çalışmıyor.

Cihazı kesin değiştirmek istiyorsanız bence türknet ücretsiz kurulum yaptırıp mevcut internetinizi kapattırabilirsiniz

Euronet e geçtim, neden Turknet e geçeyim ki?

Tt eğer güncelleme yapıyorsa zaten modem takılıysa otomatikman günceller sizin bir şey yapmanıza gerek yok ki.

• medcezir55 kullanıcısına yanıt
    İşte bugüne kadar yapılmadı. Nisan da yeni güncelleme gelmiş sanırım. Bazıları zorla yaptırmış.
    Sıfırdan kurulum yaptırıp yeni modem alırsınız diye:)

Euro net de acaba ne kadar süre bu fiyatlar geçerli olacak birde kod kampanyası falan var mı bilginiz var mi

50 upload nasıl alınıyor 20 veya 10 değil mi maks

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Benim upload comnetteyken de 50 idi.
  • Upload hızı firmayla değil tamamen tt ile alakalı. Ben de kaç tane firma değiştirdiysem hep böyle yüksek. Bir ara simetrik bile olmuştu şu an 50. Sanırım çalışma yapıyorlar biz de test kullanıcısı gibi birşeyiz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.