Şimdi Ara

Euronet (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kingalonedark , kingalonedark Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
192
Cevap
9
Favori
13.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzak durun 3 gündür telefonları açmıyor ve whatsapptan dönüş olmuyor.
  • Firmaya başvurularınızı watsapp üzerinden gönderip açılım yapıldıktan sonra belgelerinizi karşı ödemeli gönderiyorsunuz.Kargoya aşağıdaki bilgileri verip ücretsiz gönderebilirsiniz.

Sürat kargo müşteri no: 1250891920

• Beyler nasıldır firma fiyatlar çok iyi ama
  • comnet mağduru olarak ben 16mb olanı aldım.memnun kalırsam 100 mb veya 50 mb ye geçeceğim .ama sürekli kesiliyor.ayrıca 16mb paketten hız 11mb hız testi alıyorum.üstelik bu testi gece ve herşey kapalıyken yapıyorum.ama 150 tl ye fiyat uygun olunca görmezden geliyorum.sonuç olarak bu fiyata tavsiye ederim.ama zam gelirse yılbaşından sonra orasını bilmem.şimdi comnet mağduru çok ben bunlrı çekeyim sonra zamı kitlerim derse firma o zaman comnetten beter olur.ama böyle bu fiyatlardan giderse müşterisi çok olur.ayrıca 90 gün çıkamıyorsunuz haberiniz olsun.firma dedi.kesin ve net.

• 20 gün önce beni arayın bilgiler doldurdum dönüş olmadı net gsm geçecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminne2828 -- 20 Aralık 2024; 22:28:38 >
  • Arkadaşlar ben 2 güne taşındım. Bir arkadaşım metro internetini pazarlıyormuş. Deneyelim dedim. F/P si çok iyi. metro hat fiyatları da diğer firmalara göre çok iyi. taahhüt yok. kendi altyapıları da varmış ama bireyselde herşey türk telekom'da zaten. geçişte sorun yaşayan olursa DM.

• sebo61 S kullanıcısına yanıt
    Bu konuda yazdığıniza göre fiyat uygun olmalı. Burada 100Mbit Modem kirası dahil 240₺ bu arkadaşın fiyat nedir? Ekstra maliyet varmı? Eve ayrı fiber mi çekiliyor vs.. daha detay açıklama varmı
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

fiyatlar sitedeki fiyatlar. türk telekom'un altyapısını kullanıyorlar. başka servis sağlayıcıdan geçiş ücretsiz. ben süpriz bir ödeme ile karşılaşmadım. sözleşmeyi de okudum imzalamadan.her şey sitelerinde yazıyor ayrıca.

• sebo61 S kullanıcısına yanıt
    metro internet yazınca bir sürü firma çıkıyor link verirmisin bakalım..fiyatlarında yazmadin direk siteden bak dedin hadi hayırlısı bakalım siteden madem. link verirmisin bari
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.