Şimdi Ara

Euronet (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
192
Cevap
9
Favori
13.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada comnetteyken discord vs sorunsuz giriyordum ama euronette giremiyorum :(

Yapacak bir şey var mı?
  • hknerdr kullanıcısına yanıt

VPN harici olmuyor.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

dun bi kac kisi toplamistim kapandi :)

• hknerdr kullanıcısına yanıt

netinternet ve gibir giriyor sanirim yasaklilara

• Euronet kötü veya kötü niyetli bir firma değil ama tecrübe ettiğim kadarıyla çalışanları aşırı amatör ve kumsalllıktan uzak bir firma. Online işlemlere giriyorum "1 adet fatura kart adeti" yazıyor, üzerine tıklanmıyor. Sanırım ödenmemiş faturanız var demek istiyor. Faturalar sayfasında faturalar görünüyor ama ödenmiş mi ödenmemiş mi yazmıyor. Fatura ödeme sayfası ayrı, oraya gidip ödüyorum ama ödedikten sonra baya bir süre daha görünmeye devam ediyor ve hatta mükerrer ödeme yapmak mümkün. Destek talebi açma çalışmıyor vs vsvs biraz sabır testi firma.

Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz biz size döneceğiz diyorlar 2 saat sonra bir çalışan şahsi telefonundan arıyor sizi..

Dns değiştirmek malum konulara yetmiyor ip engelleme var. Fiyat uygun ama her an zam gelebilir ve oran yüksek olabilir çünkü uzun zamandır fiyatları aynıymış.. 2 aydır kullanıyorum, fazla olmasa da kopmalar oldu ama uzun sürmedi. Belki telekom kaynaklıdır bilemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishadami -- 13 Aralık 2024; 10:23:38 >

• desert@eagle kullanıcısına yanıt

Efsanenet yazıyor?

• medcezir55 kullanıcısına yanıt

Upload 100/10 yazıyordu. 48'e nasıl ulaşıyor?

• USHAKA kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160232900

• Normalde internet sorunum pek olmaz, pek sorun da yaşamam. Açıkçası destek kısmı da benim internette en son ilgilendiğim şeydir, çünkü az çok sorunların nereden kaynaklandığını bilirim.

Ancak Whatsapp hatlarına 17:00 sonrası cevap veriyorlar gibi, destek konusu çok zayıf. Umarım euronetten biri burayı okuyordur, kendilerinin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Umarım kendilerini geliştirirler.

• denemek 16mb 149 luk paketi seçtim.ama gece ve tek cihazla denedim 11mb hız aldım.üstelik ptt direğinden modeme tek hat özel kablo çektiğim halde.çalışanlar profesyonel değil.boşuna aramayın görüşme yapamazsınız.ama whatsapdan yazarsanız 1 saate belki cevap gelir.ama sabahdan abone başvurusu yapsarsanız akşam üstü açılır.en azından benimki öyle oldu.ayrıca pdf ısrarı nedir anlamadım.sözleşmeyi imzalayıp resmini atayım dedim kabul etmediler.illede pdf olacakmış. e-devlet onayı yok 2024 yılı biterken hala ıslak imzalı evrak işkencesi var.zamda gelecek büyük ihtimalla yılbaşından sonra. 90 gün boyunca çıkamıyorsunuz tahahüt olmadığı halde bilginiz olsun.beğenemzsem 1 ay sonra çıkarım sanmayın.sonuç olarak 90 gün kullanacaksınız mecburen.olmadı bırakırsınız.benim gibi comnet mağdurları için geçici çözüm.

• Dün akşam whatsap numarasına soru sordum, bu saat (14:25) oldu ne okuyan var ne dönen.

Kafadan eledim, bunlarla uğraşılmaz
  • nemesisandforce N kullanıcısına yanıt

90 gün zorunluluğu artık yok diye biliyorum.

• Başvuru yaptım ama kurumsal bir firma hissiyatı vermedi. Telefon ve Whatsaptan cevap vermiyorlar ve e devlet btk onayı yok.

30 saat geçti arkadaşlara ulaşamadım başvurudan sonra..

Efsane netide aradım oda telefonlara cevap vermiyor. Bu firmalardan Verim alamayacağim gibime geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 13 Aralık 2024; 17:37:6 >
  • Euronet kullananlar,
    Bitturk ve Torrentleech gibi sitelere sorunsuz girilebiliyor mu?
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

Evet.

• Şimdi firmanın son durumu nedir? Akşamları ping uçup hız gidiyor mu?
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt

çalışanı var dedi.btk kuralı gereği 90 gün çıkamazsınız dedi.ben onun yalancısıyım.

• ayrıca bugün mesaj geldi ıslak imzalı evrakları kargo ile yollayın diyor.sorunlu firma..ama mecburen katlanıyoruz işte.

• 90 gün kuralı Comnet'ten başka firmaya geçmek zorunda kalanlar için bir defaya mahsus kaldırıldı. Yani sadece onlar için geçerli. Onun haricinde devam ediyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 14 Aralık 2024; 9:58:6 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.