Telekom ve Türksat dışı taahhüt riskli gibi biraz. Hizmet numarasını versinler önce aboneye. |
Euronet (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Böyle bir zam olabilir mi ne gerek var sende kalmaya . Comnet sonrası 1 ay bile daha kalamadan geçiş yapacağım.
-
90 gün muhabbeti sadece sıfırdan abone olunursa dikkate alınıyor diye biliyorum.
Taşıma da 90 gün sınırı olmaması lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aralık sonunda comnet mağduru olarak euro nete geçtim.149tl olan paket 15 günde 289 tl ye çıkınca hemen gigaspeed e geçtim.herhangi bir 90 gün şartı sunulmadı üstelik geçiş e-devletten oldu.euronetti yaklaşık 1 ay kullandık ama 2 kere fatura geldi euronetten. oradan yasladı euronet yağlı yağlı.....
-
Euronet'e geçtiğimin 3. gününde direk ping sorunu vs ile karşılaştım. Müşteri temsilcisi olmadığı için sürekli görüşme sağlayacağım birisi yoktu. Bu nedenle TürkTelekom'a geçtim. Bana fatura göndermişler. Kusurlu olarak sundukları hizmetin faturası. Yani toplamda 3-5 gün kullandığım hizmetin parasını 1 aylık şekilde göndermişler. Geçmek isteyenlere bilgi vermek amaçlı yazıyorum. Müşteri temsilcisi diye bir şey yoktur. Kenarda kendi imkanları ile açılmış firmalardan İnternet hizmeti alırsanız böyle mağdur olabilirsiniz.
-
Bu dediğiniz GSM hatları için geçerli. İnternet aboneliklerinde taşımada 90 gün kuralı uygulanıyor.
-
Netgsm konusunda olsun başka iss lerin konusunda olsun 90 gün dolmadan taşıma yapanlar var.
Sizin mesajınızin üstünde 2 kişi 90 gün olmadan taşıma yapmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 6 Şubat 2025; 0:11:45 >
90 gün taşıma yapmama sınırı var diyorlar siz sıfır abonelik mi yaptırdınız?
aralık ayında comnet mağduru olarak euronete geçtim oda büyük zam yapınca ocak ayında gigaspeede geçtim.papağan gibi bunu söylemekten bıktım son kez yazıyorum.nokta.
-
direk TT geçince öyle bir şey yokmuş.
-
Kasimda euronete gecmistim gigaspeede gecemedim 3 ay dolmadi diye basvuruyu iptal ettiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 üst mesajda 90 gün olmadan geçiş yaptım diyen var.
Onu dedim yetkili hatun kisiye, mumkun degil dedi uzatmadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her halde işi bilmeyene denk gelince yapılmıyor.
Başka iss lerin konusunda da 1 ay arayla taşıma yapanlar var.
Euronet kullanipta ıptv acabilen var mi? Bu isin yolu nedir hicbir şekilde görüntü gelmiyor internet var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
malesef :(
-
İss degistircez baska care yok gibi görünüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hemen geçmenize gerek yok abonelik sonrası 90 gün eski fiyat geçerliymiş eski abonelere bildirim yapılmadı zaten
-
Euronet data center hizmeti de verdiği için ipleri bazı iptv'lerde engelli. İp tv almadan önce test yayını isteyip açılıp açılmadığını kontrol edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X