< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 23 Ocak 2025; 7:8:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Euronet (12. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Rüteri Euronet'e göndereceksiniz. E-devlet'ten iptal yok. İptal formu veya dilekçesini, kimlik fotosuyla beraber firmaya göndermeniz lazım. Firmayı arayıp bilgi alınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef hiçbir şekilde çözüm sağlanmıyor. Churn süresi dolduktan sonra başka firmaya geçiş sağlayacağım. Böyle olmuyor. Sürekli oyun oynayan birisi olarak Türkiye içinde sorunlar var. Almanya Server değerleri Türkiye içinden daha iyi resmen.
-
2-3 aydır kullanıyorum, son 1 hafta 10 gündür özellikle akşamları düşük hız sorunu yaşıyorum. 720p film izlerken bile takılmalar oluyor., üstelik ethernet ile bağlıyım. 100 mbit fiber güya.. Yalnız sorun euronette mi yoksa telekomda mı emin olamıyorum. Anlamanın bir yolu var mı?
Bende 100mbit fiber kullanıyorum hız konusunda hiç sorun yaşamadım. Şu son 2,3 gündür YouTube sorun oluyor bazen onun haricinde bir sıkıntı yok. Belirttiğin saatlerde hız testi yaptın mı hiç?
Beklenen zam gelmiş. 100 mbit 429 tl. olmuş. Fiyat avantajı pek kalmadı.
Churn süresinin dolmasına birkaç günüm kaldı. Dolunca Netgsm'e kaçarım. Biraz da orayı deneyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 24 Ocak 2025; 1:16:55 >
30-40 civarı dalgalanıyor. Fttb altyapısı
-
Cok yuksek. 100 tl civari bekliyordum. Ucmuslar.
-
Formu doldurun; kimlik fotosuyla beraber Whatsapp'a atın. destek@euronet.net.tr adresine de atın.
Cihaz kutusuna Ad-Soyad ve abone numaranızı yazarak not koyun.
-
Aynen baya baya uçmuşlar.
-
Euronet ADSL hizmet numarası verdiği için diğer firmalara geçiş yapamıyorum, şaka gibi. Fiber 200 paketini kullanıyorum. @HesaplıBilgi Bunun çözümünü bilen var mı? Yeni abonelikte kurulum ücreti ödemek istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeannen -- 24 Ocak 2025; 11:29:39 > -
https://www.fixnet.com.tr/internetbasvurutransfer/5485/143493-143350/2-2/0
Tel. varsa; Xdsl no yazan yere yazıp.
Yoksa; elinizde ki noyu Hizmet no yazan yere yazıp kontrol edin.
Euronet'e geçerken verdiğiniz noyu biliyorsanız onla da deneyin. Fiberde no değişmiyor deniyordu.
-
Turknet'e geçiş yapamadım, ADSL olarak gözüktüğü için Gibirnet onayladı geçişimi. Gün içinde Gibirnetli olacağım.
-
Hayırlı olsun.
ağalar euronet sıkıntı YouTube da donuyo sirkeli fiyat da zamlanmış ben kaçar
Ben de turknete geçmeye çalışıyorum ama hizmet numarama hatalı diyor sitesi, nunaram önceki geçişte kullandığım numara aynı kalmıyor mu bu numaralar?
Euronette kac ay durmak lazim cikmak icin kasimda churn ile gecmistim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
90 gün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X