Şimdi Ara

Euronet (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
321
Cevap
13
Favori
19.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi ki geçmemişim fiyatları çok artmış şu an en uygun gigaspeed gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam, FTTH altyapı var yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, öncesinde farklı isslerin çoğunu deneyimledim, müşteri hizmetlerine mobilden ulaşmak gayet kolay ve ilgililer, altyapınız müsade ediyorsa F/P alternatif olur size.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • medcezir55 kullanıcısına yanıt

netgsm hazirana kadar zam yok.

• Ne zamnediyor ki bunlar kendini böyle zam mı olur. Üstelik son zamanlarda net sıkıntılı. Google playden indirme bile yapmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Google dns kullanıyorlardı gece 1 gibi ufak bi kesinti oldu Türk Telekom dnslerine yönlendirmişler YouTube v.s. sorunlar çözülmüş görünüyor.

• Yarım saattir İnternet yok euronetten mi kaynaklı, yerel alt yapımı acaba?

• ishadami kullanıcısına yanıt

Aynen 10 dk.dır bende de gitti.

Firma çok bozdu. Dün netgsme başvurdum geçişi bekliyorum

• ishadami kullanıcısına yanıt

Bende de gitti hocam tr geneli sanırsam düzeldi şimdi

• Modem ışığı yanmasına rağmen internette kopmalar var. Euronet in de suyu ısındı bana göre. Alternatiflere bakmak gerek.

• Dns'yi sabah dediğim gibi ttnet'e yönlendirmişlerdi her şey normaldi ama şimdi yine YouTube gitmiş. Zaten yaptıkları okkalı zamdan sonra burada durmak mantıksız. 5 günüm falan kaldı bitince netgsm deneyeceğim.

Tam bir fiyat performans canavarıydı tek kesinti bile yaşamamıştım şu son 1 haftada ne olduysa bıktırdı valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 26 Ocak 2025; 22:19:23 >
  • Euronette kullandıktan sonra ödüyoruz, yapılan zam geçmişe yürütülebilir mi? Faturamı zamlı keserlerse tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum

Ayrıca zam yaptıklarına dair bilgilendirme yapmaları zorunlu değil mi? Her saniye sitelerini kontrol etmek zorunda değilizdir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishadami -- 27 Ocak 2025; 10:54:53 >
  • 1 tarife döneminde zamdan önce ki kullanılan günler eski; zamdan sonra ki kısım yeni fiyattan.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Mantık gereği mi yoksa mevzuat mı bu şekilde? Hangi mevzuatta yazar bu konu

• 5-Mali hükümler; 5.1

• 10 gün öce 149 tl olan 16mbit hız şimdi 289 tl olmuş.bu paraya 16bit hız kullanılmaz.ayrıca sürekli kopma oluyor.kesinlikle tavsiye etmiyorum.ama comnet mağduru olduğum için yeni geçmiştim bu firmaya mecburen 90 gün bekleyeceğiz.1 ayı geçti kaldı 60 gün.acaba hangi paket uygundur.bu arada benim için hız önemli değil. fiyat önemli.

• geçen aylarda tüm firmaların fiyatlarını tablo yapıp yayınlanmışlardı burada.yine yayınlayan olsa süper olur.

• Henüz daha yeni fiyatlar geçerli değil. Abonelere bildirim yapmadılar çünkü, yapmak zorundalar. Muhtemelen önümüzdeki aydan itibaren geçerli olur.

Euronet
    Euronet

şu anda abone olan birisi bu fiyatı ödeyecek.sitede yayınlamışlar çünkü.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.