Şaka gibi ya. Bunlar aynı sisteme bağlı değil mi? Bu nasıl iş anlamadım. Neyse 2 günüm kaldı zaten ama çok garip. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Euronet (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Valla diğer arkadaşa onay vermişler. Bu nasıl iş anlamadım ben. Bu arada son zamanlardaki sıkıntılar neden oluyormuş sordunuz mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
comnet yüzünden.kuralları bile değiştirdi herhalde bddk.
-
Dün saat 11 gibi Gigaspeede başvuru yaptım. Saat 13:30 gibi kullanıcı bilgilerimi gönderdiler. Ben cumayı bulur diye pazartesiden başvuru yapmıştım halbuki. Çok hızlı oldu.
-
90 gün dolmuş muydu sizin?
Bu 90 günün mantığı nedir neden böyle bir zorunluluk var, memnun kalmadığımız yerden neden hizmet satın almak zorunda kalıyoruz ki
Evet 4 kasımda geçmiştim. Yaklaşık 110 gün olmuş.
-
İyi bari en azından onay işini yokuşa sürmüyorlar.
İnternet kutusundan Euronete geçerken 3 gün üst üste İnternetkutusunu aradım onay vermeleri için. Son gün telefonumu bilerek açmamaya kadar gitti iş. Euronet bunu yapmadı şükür.
-
Ben de 90 gün olmadan Gigaspeed e başvurdum bakalım ne olacak.
Edit: E-devlet üzerinden onaylamaya çalışıyorum. Teknik aksaklık deyip işlemi tamamlayamıyor. 90 gün olayından dolayı mı acaba?
Edit2: Başvuru onaylandı. Geçişim tamamladnı birkaç saat içinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 29 Ocak 2025; 16:1:4 > -
Sordum. google play bile indirmiyor dedim. bakalım dediler. dönüş yapmadılar.
-
Sanki farkında değiller de yalandan geçiştiriyorlar o konuyu. Bana da kontrol ediyoruz diyorlar devamı gelmiyor :) dediğim gibi bazı Google servisleri bunların ip'lerine engelleme yapıyor nedense. Çok eskiden turknet kullanırken de aynısı gelmişti başıma.
Haziran’da bir zam daha gozukuyor. Euronetten cikarin bu paraya degmez ama nereye gidicez bakalim. Zam korkutuyor
Youtube mevzusunu çözebilen oldu mu? Hala ayni youtube app açılıyor videoları oynatmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Youtube hiç çalışmıyor
Talep oluşturdum dönüş bekliyorum
https://forum.donanimhaber.com/gigaspeed--160571510#160571515
-
sağlam gelmiş zam
-
Taleplere dönmüyorlar, benim 5 ocakta açtığım talep hala açık
12 ay taahhütlü 360 tlden başlıyor millenicom ona geçebilirsiniz zam gelmesini istemiyorsanız www.milleni.com.tr
12 Ay Taahhütlü İnternet Kampanyaları ve Fiyatları | Millenicomhttps://www.milleni.com.tr/internet/taahhutlu-internet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivaslı5841 -- 31 Ocak 2025; 19:23:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X