Şimdi Ara

Euronet (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
321
Cevap
13
Favori
19.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 1.sayfanın ilk mesajı aktif güncelleniyor. @HesaplıBilgi hocamız sağolsun.

https://forum.donanimhaber.com//100-luk-tarife-fiyatlari--155948637?q=

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

eyvallah.ama daha ucuz yok mu.bana 16mbit hız bile olur fiyat önemli çünkü.hız değil.

• nemesisandforce kullanıcısına yanıt

Gigaspeed 35 lik, Haziran'a kadar sabit. Türkiyemnet 1-3-6-12 ay peşin ödeme.

Oris-Hazırnet kampanyası.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160554239

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

eyvallah ama ne uygun gigaspeed gibi..

Euronet
  • Öyle gibi; Haziran'a da az kaldı.Euronet Tercih sizin, tercihlere karışmıyoruz.

Hocam 90 gün mevzusu olmayabilir. İlla geçecekseniz bir kontrol ettirin bence. Bende aynı durumdayım sistemde geçebileceğim gözüküyor.

• şimdi euronete yazdım .90 gün sınırı comnetten dolayı geçici olarak kalktı.istediğiniz zaman başka yere geçebilirsiniz dedi.inşaallah sorun olmaz.

Peki internetlerindeki sorun neymiş onu söylediler mi? 90 gün sınırı yoksa ben de başka firmaya geçeceğim. Sürekli internet kesilmeye başladı. Varken google play den download bile yapılamıyor.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt

onunla mı uğraşayım kardeş.ben hemen geçiş yapıyorum gigaspeed e e devletten geçişde var.hemen kurtulayımda gerisi önemli değil.

• 90 gün olayını sadece comnet kullananlar için kaldırmışlardı. Eğer genele açıksa biz de deneyelim.

• gigaspeed kullanan var mı acaba.sonra pişman olmayalım

• e devletten başvuruyu yaptım.bundan sonra top euronette.aklınızda olsun tbtnet olarak seçiyorsun e devletten gigaspeed olarak yok

Euronet 

• ÖNEMLİ NOT:

E-Devlet başvurularına özel aylık 30TL indirim. Toplamda 3 ay boyunca yararlanabileceğiniz kampanya 31.03.2025 tarihine kadar geçerlidir.

• Kullanan arkadaşımız var; azılı Comnetsavar .Euronet @RedMinner . Null Problem.

Euronet 

• Oha, Euronet iyi yapıştırmış zammı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

güzel yapıştırdı..

Euronet
  • 90 günlük süre işi dediğim gibi sadece Comnet için kaldırılmış. Netgsm'e başvurmuştum az önce mesaj geldi 90 gün dolmadığı için hata veriyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 28 Ocak 2025; 14:16:7 >
  • medcezir55 kullanıcısına yanıt

O zaman hiç başvurmayalım biz. Euronet e sordum başka firmaya geçiş yapabilir miyim diye. Karşı tarafın sistemi izin verirse biz onay veriririz dedi.

• sabahdan gigaspeed başvuru yaptım.az önce geçiş sağlandığına dair mesaj geldi.inter geçişi tamamlandı.bu arada ben geçen ay euronete geçmiştim.90 gün sınır varsa nasıl oldu bu iş.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.