Şimdi Ara

EUROPA UNIVERSALIS 3 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
3
Favori
100.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bna anlaşmada dio ki işte ornek weriom şuraları vericez : vlaander , metz falan bide emin deilim soyle yazıolardı galiba '' claim thherone : ( bunlar benim topraklarım) munchen , bern , kaarten
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamaGeE

bna anlaşmada dio ki işte ornek weriom şuraları vericez : vlaander , metz falan bide emin deilim soyle yazıolardı galiba '' claim thherone : ( bunlar benim topraklarım) munchen , bern , kaarten

barış yapacağın ülke yazdığın şehirlerde kültürel hakka sahip olacak anlamına geliyor o laf hatırladım şimdi. yani barış yaparsan o ülke orda kültürel bi hakka sahip olacak, ona göre o ülkenin rebelleri çıkabilir orda, sana o toprakları vermen için politik baskı yapabilir vs.

ayrıca dediğim gibi çok uzun süre savaş yapıp halkı yorarsan isyan çıkarırlar. sonra isyancılarla uğraşmaktan savaş kaybetmeye başlarsın. tavsiyem dinlen bi süre kendini toparla.
  • ok dinlencemde savaş kaybedecegimi sanmam 100 k ducat war xD
  • haklısın 60 yılda fransanın yanına kadar gidip dier ucta gidip timuridlere dayanmak halkı hiç düşünmedim xD
  • dulkadir le osmanlıyı vassal yaptım bişi oolmassa 10 sene sonra topraklarını alacam avrupada tek fransa kaldı orta dogu bnm omanlını da rusya nın oralar anadolu avrupa nın kucuk bi kısmı oralarıda aldımmı nerdeyse tumn dunya bnmdir!!!
  • Fransa sorununu daha tam çözememişken, Afirka ve Güneydoğu Asya'daki topraklarımda bazı uluslar kendi ülkelerini kurmaya çalıştırlar ben onlarla savaşırken Rusya çok güçlendi Polonya ve İran'ı alarak iki taraftanda beni sıkıştırdılar. Rusya'yı yenmenin taktiği nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

Fransa sorununu daha tam çözememişken, Afirka ve Güneydoğu Asya'daki topraklarımda bazı uluslar kendi ülkelerini kurmaya çalıştırlar ben onlarla savaşırken Rusya çok güçlendi Polonya ve İran'ı alarak iki taraftanda beni sıkıştırdılar. Rusya'yı yenmenin taktiği nedir

Valla hocam Rusya'ya 1500'lerin sonuna kadar saldırman lazım yoksa ilerleyen zamanlarda yenmen çok zor çünkü hayvani derecede güçleniyolar.Ben genelde haritaki düşmanın büyük toplu ordusuna çok kuvvetle saldırıp atlılarla kovalarım şehirleride küçük kuvvetlerle kuşatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

quote:

Fransa sorununu daha tam çözememişken, Afirka ve Güneydoğu Asya'daki topraklarımda bazı uluslar kendi ülkelerini kurmaya çalıştırlar ben onlarla savaşırken Rusya çok güçlendi Polonya ve İran'ı alarak iki taraftanda beni sıkıştırdılar. Rusya'yı yenmenin taktiği nedir

Valla hocam Rusya'ya 1500'lerin sonuna kadar saldırman lazım yoksa ilerleyen zamanlarda yenmen çok zor çünkü hayvani derecede güçleniyolar.Ben genelde haritaki düşmanın büyük toplu ordusuna çok kuvvetle saldırıp atlılarla kovalarım şehirleride küçük kuvvetlerle kuşatırım.

Ya saldırmadım kendi işleriyle uğraşıyorlardı hep; sonradan farkettim pişman oldum, önlem almaya başlamıştım ama tam o sıra isyanlar çıktı. Aslında onlarla başa baş hatta yenebilecek güçte ordum var ama böyle büyük savaşlarda savaş yorgunluğu çok çabuk artıyor benim, onu da çözemedim. Yorgunluk yüzündende heryerde isyanlar çıkıyor hele alakasız yerlerde adalarda falan çıkan isyanlar çok uğraştırıyor beni bu yüzden nasıl yeneceğimi hala çözebilmiş değilim savaş yorgunluğunu düşürmenin bir alternatifi yok mu barış dışında veya yavaş artmasının

EUROPA UNIVERSALIS 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 15 Kasım 2009; 22:59:12 >

• revenge sen eu3'ün hangi sürümünü kullanıyon yau görüntüler benimkinden farklı? in nomine diil mi seninki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/

revenge sen eu3'ün hangi sürümünü kullanıyon yau görüntüler benimkinden farklı? in nomine diil mi seninki?

Whole World Mod kurulu. Tavisye ederim çok güzel bir mod, grafikler, eventler, yeni şehirler vs., ve kapalı olan alanları açıyor çok hoş bir mod...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/

revenge sen eu3'ün hangi sürümünü kullanıyon yau görüntüler benimkinden farklı? in nomine diil mi seninki?

Whole World Mod kurulu. Tavisye ederim çok güzel bir mod, grafikler, eventler, yeni şehirler vs., ve kapalı olan alanları açıyor çok hoş bir mod...

hocam açılan idealardan savaş yorgunluğunu düşüren seçenek yok mu ?
  • Bende land idealarından biri hariç hepsi seçili seçili omayanda orduya moral ve kazanılan savaşlardan yükselen prestij miktarını arttırıyor diğerleri arasında da göremedim azaltan
  • quote:

Bende land idealarından biri hariç hepsi seçili seçili omayanda orduya moral ve kazanılan savaşlardan yükselen prestij miktarını arttırıyor diğerleri arasında da göremedim azaltan

Hocam bence sen Rusları içten çökert, isyan çıkart çünkü haritandan baktığım kadarıyla komple senin doğuna yerleşmiş ruslar orda müslümanların çoğunlukta olması lazım sen artık paraya kıyıp müslümanları ayaklandır çünkü doğunda en güçlü devlet Ruslar gözüküyor bir saldırırlarsa baya uğraşmak zorunda kalırsın ya da bu Ruslar ortodoks nasılsa senin haritanın tamamını göremedim eğer Rusların batısında güçlü devletler varsa Avusturya ya da Almanya kurulduysa onlarla ittifak yap öyle saldır, tek başına uğraştırırBir de Rusları tek yakalamaya çalış hocam valla müttefikleriyle beraber saldırırsa her yerde savaşırsın ama teke tek savaşırsan da yenilmemeye çalış çünkü 2-3 şehir kaybedersen ya da ordun komple telef olursa avrupadaki ülkeler hemen çöküyor seni zayıf yakalayınca affetmiyor namussuzlar

• O tarafa hazırlık yapıyorum şuan dediklerini deneyeceğim ama Afrika'da falan bazı uluslar kendi ülkelerini kurmaya çalışıyorlar Fransız İhtilali oldu sanırım. Benim topraklarımda isyan edemiyorlar ama sanırım yanda Fransızların kolonileri var orada başarılı olunca bi anda senin bazı toprakların direkt onlara geçiyor ve kendini yeni kurulan ülkeyle savaş halinde buluyorsun neyseki yeni kuruldukları için güçlü olmuyorlar ve yendiğin zaman direkt annex yapabiliyorsun, böylece bazı Fransız topraklarını da dolaylı olarak almış oldum
  • tüm sınırlara 5 bin den fazla asker daya sonra arkadakilerle saldır onlar sana giremez sen olırsın onları :)) ayrıca o whole world modunu daha ayrıntılı anlatırmısın avustral ya abd falan otomatik açıyor mu?
  • ben dulkadir ve osmanlıyla onları coktan yok ettim ayagıma bag oluyolardı cok isyan cıkar ugrasama diye oraları hep vassal yapıp sonra reddedim guclu deiller istedigim zaman alırım onları
  • olmadı cok zorlandın alt+21 yap '' cash '' yaz her yazdıgında 5000 ducats gelir adamlar sni cokertmeye baslarlarsa ayrıca save game yap ondan sonra saldır ggeri alabilesin kendini ya da senin ittilerinde saldıracakmı diye denersin...
  • * Tech groups have been balanced so that the European advantage is less prominent
    * 73 New Countries
    * Changed ideas to have more dramatic effects
    * 16 New trade goods
    * New religion for Incas
    * Timeline extended to 1918
    * ~70 new units (land and naval) for extended timeline and balance between tech groups
    * New decisions to convert from tribal governments to more advanced European governments - at a price
    * New Nations to form
    * A lot of updated history for the extended timeline (still not complete)
    * Two new buildings
    * Many gamplay tweaks, mostly for balance in the extended timeline
    * New Islands by aenariel
    * 3 New government types
    * Lots of new events, missions, and decisions
    * Fixed more bugs than I care to count
    * Total of 248 new provinces

*Oyunun süresi 1919'a uzatılmış, 1. dünya savaşını yapabiliyoruz

Alıntıdır . whole world mod bole bişimiş gercktn guzele benzio indireyim ayrıca '' * Changed ideas to have more dramatic effects '' idea ların miktarını arttırıo yanı normalde moral 2 ise 4 gibi bişey sanırsam...

• revenge bu mod un gereksinim leri nelerdir patch falan gerektirior mu?
  • ben bu ınnomıneyle yapamıorm :(( birine savaş açtın mı herkees sana açıor cok sinir bozucu malesef...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.