Şimdi Ara

Europa Universalis IV Osmanlı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet.Europa Universalis 4 oynamaya başladım.(Bu arada oyun Türkçe yama) Ama buna rağmen çözemedim oyunu.Yarım saatir oynuyorum hiç bir şey anlamadım desem yeridir.Oyunu temel haliyle basitçe açıklayabilecek biri varmı? Şimdiden sağolun beyler.

Not:Oyunda Osmanlıyı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR.Oyun -- 24 Ağustos 2014; 2:43:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DR.Oyun

Selam millet.Europa Universalis 4 oynamaya başladım.(Bu arada oyun Türkçe yama) Ama buna rağmen çözemedim oyunu.Yarım saatir oynuyorum hiç bir şey anlamadım desem yeridir.Oyunu temel haliyle basitçe açıklayabilecek biri varmı? Şimdiden sağolun beyler.

Youtubeye girip europa universals IV yakut pasa yazrsan viyanali yakut pasa adli kullanicinin videolarini izle derim kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusubasa1

quote:

Selam millet.Europa Universalis 4 oynamaya başladım.(Bu arada oyun Türkçe yama) Ama buna rağmen çözemedim oyunu.Yarım saatir oynuyorum hiç bir şey anlamadım desem yeridir.Oyunu temel haliyle basitçe açıklayabilecek biri varmı? Şimdiden sağolun beyler.

Youtubeye girip europa universals IV yakut pasa yazrsan viyanali yakut pasa adli kullanicinin videolarini izle derim kardes

Sağol izleyeceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tusubasa1

quote:

Sağol izleyeceğim.

bişey deil yardımcı olduysam ne mutlu bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EUROPA UNİVERSALİS 4 (ANA KONU)
    12 yıl önce açıldı
    Age of Empires IV [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.