Bildirim
EUROPA UNİVERSALİS 4 (ANA KONU)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel konu . rome 2 ile bu oyunu bekliyorum. total war savaş yönüyle iyi bu oyun ise tam bir diplomasi ve siyaset olarak görünüyor. ben europe universalis 3 ü oynamıştım ama bayağı karışık geldi oyunla ilgili bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz -
oyun hangi tarihler aralığında olacak acaba ? -
1444-1820 sanırım.
EU3'te oyuncu Osmanlı ile oynarsa güzel bir ülke kurabiliyordu fakat YZ hiçbirşey yapamıyordu. EU4'te Osmanlı tamamen elden geöirildi hatta şirket sahibinin Osmanlı ile oynadığı oyunun videosu var. -
EU3ü 2 gün kurcalayıp bırakmıştım bu tarz oyunlara sağlam bi tutorial bölümü gerektiğini düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: RadyoaktifKatır
EU3ü 2 gün kurcalayıp bırakmıştım bu tarz oyunlara sağlam bi tutorial bölümü gerektiğini düşünüyorum
bende senin gibi olmuştum...EU4 de forumunda yardımıyla çabalayacağım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sefer33
quote:
Orijinalden alıntı: RadyoaktifKatır
EU3ü 2 gün kurcalayıp bırakmıştım bu tarz oyunlara sağlam bi tutorial bölümü gerektiğini düşünüyorum
bende senin gibi olmuştum...EU4 de forumunda yardımıyla çabalayacağım :)
oyunun kendi forumu mevcut mu bi de çaylaklar bölümü var mı -
Ana konu burada ben zaten çook önceden açmıştım konuyu
http://forum.donanimhaber.com/m_64409934/f_/key_Europa+universalis//tm.htm#66940277
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X