Şimdi Ara

EUROPA UNİVERSALİS 4 (ANA KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

EUROPA UNİVERSALİS 4 , 13 Ağustos 2013 tarihinde Steam de satışa sunulacak......Oyun hakkında fikir ve görüşlerinizi bu konunun altından paylaşabilirsiniz.

Steam Link için :
    TIKLA

EUROPA UNİVERSALİS 4 (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 25 Haziran 2013; 20:39:44 >

• güzel konu . rome 2 ile bu oyunu bekliyorum. total war savaş yönüyle iyi bu oyun ise tam bir diplomasi ve siyaset olarak görünüyor. ben europe universalis 3 ü oynamıştım ama bayağı karışık geldi oyunla ilgili bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz
  • oyun hangi tarihler aralığında olacak acaba ?
  • 1444-1820 sanırım.

EU3'te oyuncu Osmanlı ile oynarsa güzel bir ülke kurabiliyordu fakat YZ hiçbirşey yapamıyordu. EU4'te Osmanlı tamamen elden geöirildi hatta şirket sahibinin Osmanlı ile oynadığı oyunun videosu var.
  • EU3ü 2 gün kurcalayıp bırakmıştım bu tarz oyunlara sağlam bi tutorial bölümü gerektiğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadyoaktifKatır

EU3ü 2 gün kurcalayıp bırakmıştım bu tarz oyunlara sağlam bi tutorial bölümü gerektiğini düşünüyorum

bende senin gibi olmuştum...EU4 de forumunda yardımıyla çabalayacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

Orijinalden alıntı: RadyoaktifKatır

EU3ü 2 gün kurcalayıp bırakmıştım bu tarz oyunlara sağlam bi tutorial bölümü gerektiğini düşünüyorum

bende senin gibi olmuştum...EU4 de forumunda yardımıyla çabalayacağım :)

oyunun kendi forumu mevcut mu bi de çaylaklar bölümü var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Europa universalis 4 dlc rehberi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ana konu burada ben zaten çook önceden açmıştım konuyu

http://forum.donanimhaber.com/m_64409934/f_/key_Europa+universalis//tm.htm#66940277
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.