Şimdi Ara

eutelsatw3 nasıl bulunur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim 120 lik hıspayı eutelsata çevireceğim.

Bunu kolay yoldan nasıl halledebilirim.

İyi günler...

•  eutelsatw3 nasıl bulunur.
    yonu boyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EKUREL

yonu boyle...

açıklama güzel olmuş.. anlaşılır.. teşşekür ederim..

ileride ( yakın zamanda) ayarlayacağım bu uydu için şifresiz tp değerlerini verebilirmisin ..( niz)
  • yanılmıyorsam hispada çanak öne doğru eğik biraz (diğer uydulara göre)..

çanağı çevireceksin ama çanağı aynı zamanda önünüde yukarıya doğruda kaldırman gerekli + lnb ayarıda gerekir..

(uydu bulucun varsa daha kolay ayarlayabilirsin,yoksa sana tavsiyem hiç elini sürme (uyducu çağır 5 dakkada halleder)

tabi biraz masraf çıkarır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufziya

açıklama güzel olmuş.. anlaşılır.. teşşekür ederim..

ileride ( yakın zamanda) ayarlayacağım bu uydu için şifresiz tp değerlerini verebilirmisin ..( niz)

ust konuda verdim tp degerlerini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EKUREL

yonu boyle...

ya bu yön olayını ben anlamıyorum.şimdi bende hotbirdi türksata çevirecem.nasıl olacak.artık servislere para vermekten bıktım.bunun bir yolu yokmu ya.
  • İyi de yeterince açık orada yön olayı. Şekle göre çevireceksin çanağı, uydu isimleri de yazıyor zaten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş al receviri ve küçük bir televizyon cık çanağın yanına şekildeki gibi yavaş yavaş cevir çanağını göünde bu arada recevirda olsun
    hizpayı bulmak zordur çünki tükiyeden neredeyse yeryüzüne paralel durur o yüzden çanağın önünde ufuk çizgisine kadar hiç bir şey olmamalı (bina ağaç..vb.)
    ben seyredemiyorum mesala hispayı ağaç var ama yakında keseçeğim bir kere kesmek istedim belediye yakaladı ceza kesti haberin ola
  • cok ıyı ya beledıyemı yakaladı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.