Şimdi Ara

Euw daki inanilmaz lag nedendir ( qq )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bügün ilk 10 oyunmu atmaya başladım 6 maç yapana kadar herşey iyiydi 6 da 6 yaptım ama son maçımda inanılmaz lag vardı 100 civari pigim var şampiyonumu kontrol edemiyordum 1 lvl de ken di kendine dive yaptı loss forgivenda saymadı
    Böyle büyük bir şirketin nasılda altyapısında böyle sorunlar cıkabiliyor

• inanılmaz lag oldu biraz önceki oyunda loss prevented da vermedi karşı takıma. iyi sövdüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 18 Ocak 2014; 1:51:04 >
  • Çok sinir edici bir durum. Umarım düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

inanılmaz lag oldu biraz önceki oyunda loss prevented da vermedi karşı takıma. iyi sövdüler

Riotun bu konudaki özensizliğine anlam veremiyorum neyse hedefimiz 9 win e düştü :)
  • TR'dede var şuanda yaşıyorum problem.
  • koskoca silkroadda hotana ışınlandıgında kasardıda baska yerde kasmazdı bu mu şimdi sorun

hep baskalarımı trolliyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnamaker

quote:

inanılmaz lag oldu biraz önceki oyunda loss prevented da vermedi karşı takıma. iyi sövdüler

Riotun bu konudaki özensizliğine anlam veremiyorum neyse hedefimiz 9 win e düştü :)

Loss prevented oldugu zaman 11. Macta yerlesiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW’daki PVP Eksikliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NA her zamanki gibi peygamber eli dokunmuş gibi çalışıyor. Kıyamet kopsa mucizeler NA sunucularında olur, bu kadar yani. Oraya yama gelir, hiçbir şey olmaz. 2 ay boyunca sadece 3 kere Ranked disable görmüş bir NA sunucusu var, bir de 1 haftada 4 kere ranked disable görmüş EUW sunucuları var. Bir de mazeretler uydurmuyorlar mı kendi b*ktan sunucularının hataları için. Paraya kıyıp amsterdam'a sunucuları taşıyamıyoruz çünkü çok godamanız demiyorlar da, ya konuyla alakasız şeyleri masaya getiriyorlar ya da görmezden geliyorlar.

Siz bir şirkete maddi-manevi destek verseniz ve böyle bir muamele görseniz, ne hissedersiniz? Sizin sayenizde ayda 5.5 milyon dolar brüt gelir kazanan bir şirketten bahsediyorum...

NA sunucularında bir hata olsa EUW ranked devre dışı kalır. NA'de bir lag yaşansa 400-1000 RP alırlar, Kore'de herkese bedava sona ve Sona kostümü verirler. Brezilya sunucularında bile veriyorlarmış. EUW'de 4x IP boost ve 10x IP boost haricinde hiçbir şey görmedim. (Oyunu uzun zaman oynamayıp geri dönenlere 10x IP boost veriyorlardı) Oyun oynanmıyor bu sunucularda. Keşke NA kadar kaliteli bir sunucumuz olsaydı Avrupa'da oynayabileceğimiz.

• NA OP
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

quote:

quote:

yok öyle bir dünya 7w 2l 1 prevented aldım silver 1 attı gold 3 ten ...

• quote:

Orijinalden alıntı: tugay222

quote:

quote:

quote:

4 win 6 lose ile gold5'den gene gold5'e attı hesaplarımdan birini.. sanırım mmr iyi olduğu için böyle oldu.
    7 win ile sanırım gold2-3 başlardım D:

• major24 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba ayıptır söylemesi bronz 3 deydim sezon bitttiğinde sizce 9 winle nereye atar ? mmr konusunda takımıma gold geliyor 2 veya 3 oyunda 1 ama ben o zaman pick sırasında altta oluyorum genelde ama takımım genelde silverlardan oluşuyor
    suana kadar 7 oyun attım 1 lose aldım ondada dediğim gibi aşırı lag vardı 1 lvlde dive yaptı :D
  •  Euw daki inanilmaz lag nedendir ( qq )
  • Loss prevented ne oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

Euw daki inanilmaz lag nedendir ( qq )

Aynen bu halde suan

• Yapmayin lan birazdan oyuna gircektim

• quote:

Orijinalden alıntı: major24

quote:

Orijinalden alıntı: tugay222

quote:

quote:

quote:

4 win 6 lose ile gold5'den gene gold5'e attı hesaplarımdan birini.. sanırım mmr iyi olduğu için böyle oldu.
    7 win ile sanırım gold2-3 başlardım D:

valla hocam +25 w/l oranım vardı neyse zaten maçlarıma diamonddan düşme silverlar geliyor rahat çıkarım :D

• westteyim hiçbir sorun yok .lütfen riota suc atmayalım
  • ranked girmemiş arkadaş
  • Lag yok diyen arkadaşa selam olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.