quote:Orijinalden alıntı: Kaladin 1 Saat geç gelsin ne olacak Banada gelmedi bende bekliyorum. Bugün gelmezse yarın gelir. Artı bir.
quote:Orijinalden alıntı: CurtisHypequote:Orijinalden alıntı: Kaladin 1 Saat geç gelsin ne olacak Banada gelmedi bende bekliyorum. Bugün gelmezse yarın gelir. Artı bir.Alıntıları Göster ceza falan almışındır belki vermemişlerdir.
quote:Orijinalden alıntı: Kara Mithatceza falan almışındır belki vermemişlerdir.Alıntıları Göster banada gelmedi daha
quote:Orijinalden alıntı: _Rand_al_Thor_eu altın hesabıma simge ve skin haric bannerlar gelmedi.Yarın gelir bi sey olmazbannerlar hariç hepsi geldi
quote:Orijinalden alıntı: I need $ ceza falan almışındır belki vermemişlerdir. yok daha almadım hic ceza ama feedliyom hep heralde vermiyecekler bana altın 5 0 point vardı :D
quote:Orijinalden alıntı: _Rand_al_Thor_eu altın hesabıma simge ve skin haric bannerlar gelmedi.Yarın gelir bi sey olmazBana da hiçbirşey gelmedi daha.
quote:Orijinalden alıntı: LOL BAKANI48 saat içinde gelir merak etmeyinicon ve şanlı morgana geldi çerçeve gelmedi
quote:Orijinalden alıntı: LoL_Gameicon ve şanlı morgana geldi çerçeve gelmediAlıntıları Göster Hiç bir şey gelmedi henüz.
quote:Orijinalden alıntı: Pantherus IVHiç bir şey gelmedi henüz.Alıntıları Göster çerçeve ve banner gelmedi
quote:Orijinalden alıntı: Nikonovic quote:Orijinalden alıntı: Özgü® Bana da hiçbirşey gelmedi daha. sende mi altınsın :) ben üstünüm kardeşim hepinizden
quote:Orijinalden alıntı: alikarabas123quote:Orijinalden alıntı: Nikonovic quote:Orijinalden alıntı: Özgü® Bana da hiçbirşey gelmedi daha. sende mi altınsın :) ben üstünüm kardeşim hepinizdenAlıntıları Göster yav ticket falan atmayacaksın yıllardır böyle herkese aynanda gelmez
quote:Orijinalden alıntı: Asterixyav ticket falan atmayacaksın yıllardır böyle herkese aynanda gelmezAlıntıları Göster Banada hiç birşey gelmedide acelem yok yani
quote:Orijinalden alıntı: Lord MelkorBanada hiç birşey gelmedide acelem yok yaniAlıntıları Göster O çerçeve gelecek
quote:Orijinalden alıntı: AnthropomancyCerceve haric digerleri geldiBana da hiç bir şey gelmedi daha ama az önceki oyunumda Victorius Morgana ile oynadı birisi ve sezon sonu ikonu vardı.