Şimdi Ara

Ev alarm sistemleri tavsiyesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
21
Favori
106.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuda sıkça adımız geçmiş, memnun kalıp buraya gelip tavsiye eden, etmeyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca yine bizi buradan görerek arayan iş yaptıran, fikir alışverişinde bulunan herkese de teşekkürü bir borç biliriz.

Bizi tavsiye eden olduğu gibi, bir kusurumuz olduğunda da gelip yine buralara yazılmasını isteriz. Çünkü yanlışlarımızı görüp daha profesyonel olmaya da ihtiyacımız var. Yani sadece bizi övmeyin sıkıntımız varsa onu da yazınız.

Herkese güvenli günler, iyi forumlar.
  • Öncelikle herkeze hayırlı günler Elektronik güvenlik sistemleri üzerine yıllardır çalısmaktayım yılllar önce alarm sistemi ve kamera sistemi lüksdü artik bir ihtiyaç haline geldi sırket unvanım Ems güvenlik sistemleri
    Evinize ve is yerinize alarm ve kamera sistemi taktirmak istiyorsaniz yardımci olurum profesyonel tüm markalar elimde mevcut ic anadolu bolgesi icin gecerlidir 0554 550 52 34 ayrica mevcut sistem bakimlarindada arayabilirsiniz bizden fiyat almadan karar vermeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba uzun yıllardır bilindik bir markanın alarm sistemi kullanıcısıyım. Marka ismi verebiliyor muyum bilmiyorum ama dolar üzerinden faturalandırma yapan malum şirket.

Artık fiyatlar o kadar arttı ki yeni bir arayışa girdim. Yine hem dış kapıya hem pencerelere sensör takılacak ve evde kedim olduğu için hayvan sensörlü olacak. Ve pek tabii alarm çalma durumunda benimle ve gerekirse polisle iletişime geçilmesini istiyorum. Bu arada ev telefonu kullanmıyorum.

Önerileriniz nelerdir? Çok ciddi bir hırsız fobim var çocukluktan kalma.

• quote:

Orijinalden alıntı: felid

Merhaba uzun yıllardır bilindik bir markanın alarm sistemi kullanıcısıyım. Marka ismi verebiliyor muyum bilmiyorum ama dolar üzerinden faturalandırma yapan malum şirket.

Artık fiyatlar o kadar arttı ki yeni bir arayışa girdim. Yine hem dış kapıya hem pencerelere sensör takılacak ve evde kedim olduğu için hayvan sensörlü olacak. Ve pek tabii alarm çalma durumunda benimle ve gerekirse polisle iletişime geçilmesini istiyorum. Bu arada ev telefonu kullanmıyorum.

Önerileriniz nelerdir? Çok ciddi bir hırsız fobim var çocukluktan kalma.
    Merhaba beyefendi,

Sabit telefon olmadan internet alt yapısı ile çalışan sadece Neutron Alarm var. Diğer markalarda sabit telefon yada sim kart kullanılmak zorunda. İsterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz detaylı bilgi verebiliriz. Tüm marka/model ürünlerin satış ve montajını yapıyoruz ancak bilgi vermek ücretsiz

• Sizce xiaomi smart göme ile yeterli güvenlik sağlanabilir mi yoksa başka bir şey mi denemek lazım

• Merhabar. Tez güvenlik sistemleri olarak sizlere çok yardım etmek isteriz. Bizimle mutlaka iletişime geçmenizi rica ederiz. Ayrıca websitemizi ve iletişim numaralarımızı profilimizden bulabilirsiniz
  • Merhaba, bugün evimize Makrotek firmasından Neutron marka hırsız alarm sistemi yaptırdık. Sabah söyledikleri gibi tam saatinde geldiler. 09:30 gibi başlayıp 13:45 gibi bitirdiler. Emir ustaya buradan sevgiler ellerine sağlık çok temiz ve titiz çalıştı, ayrıca oldukça kibar ve saygılı biriydi. Kiralama yapmak istemeyen, kararsız kalan herkese tavsiye ederim her hangi bir sorun yaşamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurece

Merhaba, bugün evimize Makrotek firmasından Neutron marka hırsız alarm sistemi yaptırdık. Sabah söyledikleri gibi tam saatinde geldiler. 09:30 gibi başlayıp 13:45 gibi bitirdiler. Emir ustaya buradan sevgiler ellerine sağlık çok temiz ve titiz çalıştı, ayrıca oldukça kibar ve saygılı biriydi. Kiralama yapmak istemeyen, kararsız kalan herkese tavsiye ederim her hangi bir sorun yaşamadık
    Merhaba Uğur bey, memnun kalmanıza çok sevindik. Uzun yıllar sorunsuzca kullanabileceğiniz bir sistem aldınız. Ayrıca bizi tercih ettiğiniz ve tavsiye ettiğiniz için çok teşekkür eder, iyi günler dileriz.

• Makrotek kullanıcısına yanıt
    Merhabalar neutron konusunda bazi sikayetler var kendi kendine alarm veriyor bildirimler gelmiyor gibi sorun yasayan varmi acaba bende kameralarindan cok memnunum alarm sistemide mukemmel tam istedigim gibi ama bos yere gece alarm vermemeli varmi boyle sorunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 26 Ağustos 2019; 20:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

Merhabalar neutron konusunda bazi sikayetler var kendi kendine alarm veriyor bildirimler gelmiyor gibi sorun yasayan varmi acaba bende kameralarindan cok memnunum alarm sistemide mukemmel tam istedigim gibi ama bos yere gece alarm vermemeli varmi boyle sorunlar
    Merhaba, mevcutta olan şikayetler ya kurulumu yapan firmanın/ustanın acemiliğinden, yanlış montajdan kaynaklı, ya da kullanıcıların kendi hatalarından kaynaklı. Alarm İnternet tabanlı çalışıyor kullanıcı telefonunun mobil internetini kapatıyor veya bildirimlere izin vermiyor ondan sonra uyarı gelmiyor diye şikayet ediyor. Veya alarmın bağlı olduğu kablolu internet problemli olabiliyor. Bizim satış ve montajını yaptığımız Neutron marka alarmlarda her hangi bir şikayet söz konusu değildir son derece güvenilir ve stabil şekilde çalışmaktadır. İyi günler dileriz.

Cevabiniz için tesekkur ederim opax ile neutron arasinda kararsiz kaldim sizce hangisi daha iyi işini iyi yapan bir firmasiniz basarilarinizin devamini diliyorum

• blueman7 kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce opax diye bir markadan haberdar değildim siz söyleyince baktım yerel bir marka sanırım. Alarm paneli ve ürünleri wisetech markasının paneline benziyor, üzerine etiket atılmış olabilir. Neutron ile kıyaslama yapılamaz bile bence

Bende sizin gibi dusundum birbirlerine cok benziyorlar

• Herkese iyi forumlar. 2 ay sonra düğünüm var ve oturacağım evde güvenlik sistemi için araştırma yapıyorum. Burada yazılan hepsini okudum ancak kafam çok karıştı. İsteklerimi şöyle belirteyim; 1 yada 2 adet güvenlik kamerası, izinsiz girişlerde yüksek sesli alarm, pencerelere alarm, mobil uygulama üzerinden mevcut kameraları izleyebilme, izinsiz girişlerde bana ve polise bildirim yapma. Bu saydıklarımın hepsini içinde barındıracak,aylık kiralama yerine satın alarak ömür boyu bende kalabilecek önerileriniz nelerdir ? Ve tabiki bütün bu saydıklarımın maliyeti bana ne kadar patlar ? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendscorpion

Herkese iyi forumlar. 2 ay sonra düğünüm var ve oturacağım evde güvenlik sistemi için araştırma yapıyorum. Burada yazılan hepsini okudum ancak kafam çok karıştı. İsteklerimi şöyle belirteyim; 1 yada 2 adet güvenlik kamerası, izinsiz girişlerde yüksek sesli alarm, pencerelere alarm, mobil uygulama üzerinden mevcut kameraları izleyebilme, izinsiz girişlerde bana ve polise bildirim yapma. Bu saydıklarımın hepsini içinde barındıracak,aylık kiralama yerine satın alarak ömür boyu bende kalabilecek önerileriniz nelerdir ? Ve tabiki bütün bu saydıklarımın maliyeti bana ne kadar patlar ? Şimdiden teşekkürler.
    Merhaba, maliyet takılan dedektör sayısına göre değişkenlik göstermektedir. Sistem tamamen sizin olur ancak polise haber vermesini isterseniz onun için ekstradan her yıl için bir bedel ödemeniz gerekmekte olup, bu fiyat firmadan firmaya değişmektedir. Polis yerine size haber verilmesini isterseniz o zaman her ha gi bir ekstra maliyeti yoktur.

• Merhaba arkadaşlar, cumartesi günü evde kimse yokken giriş kat evimize hırsız girmiş. Apartmanın eski bir kamerası var ancak hiç birşey belli olmuyor. En iyisi kendi dairemize bir önlem alalım istedik bu yüzden pazar günü yaptığım araştırmalar sonucu forumda gördüğüm 3-4 firma ile iletişime geçtim ve en hızlı dönüş yapan @makrotek oldu. Açıklamaları ve yaklaşımları içimize sindi gönderdikleri teklifte marka model ve birim fiyatları yazıyordu profesyonelce güzel bir teklifti. Diğer firmalar bu konuda biraz zayıf kalmıştı. Bu yüzden kendilerine hırsız alarm sistemi yaptırmaya karar verdik. Pazartesi sabahı yani dün montaj ekibi gelip 5 saatte sistemin kurulumunu yaptı. Tüm pencere ve kapılara manyetik kontak takıldı, içeriye bir adet de kamera koydular. Apartmanın kameralarını yenilemek için de yönetim ile görüştüler inşallah onları da yenileyecekler. Alarm sistemi ihtiyacı olanlara tavsiye ederim. İyi forumlar..

• Merhabalar . Pronet güvenlik ve alarm sistemlerinin donanımları hali hazırda herkesin dilindedir özellikle kablosuz ve sabit telefona bağlı kalmadan zararsız kolay kurulum, uydu sistemiyle çalışması ve anti jammer özelliğiyle sabotaj engeli , bir operetörle değil canlı destekle koruma altına alınma özelliği 6 saniyede size teyt bilgisiyle geri dönüş özelliği sayesinde erken teşhis imkanı olan pronet bugün aynı zamanda referanslarıylada göz kamaştırıyor : topkapı sarayı , darphaneler , banka ve atmler gibi daha birçok firmanın tercih ettiği pronet caydırıcı özelliğiyle dikkatler üstündedir . Sadece hırsızlık girişimleriyle değil ; acil sağlık , yangın , su baskını ve bunun gibi daha birçok donanımından haberdar olmak ve kampanyalardan yararlanmak isterseniz 0553 862 19 11 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz ..
    -Pronet Güvenlik ve alarm sistemleri , güvenlik danışmanı Şeyma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PronetGAS -- 9 Kasım 2019; 22:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepndark

merhaba ben wise tech marka alarm sistemi kurdum eve kurdum diyorum çünki kendim yaptım, ürünü 2. el çok uygun bir fiyata aldım, 5 adet kablosuz kapı-pencere manyetiği , 1 adet kablosuz pır dedetkör ,1 adet kablosuz alarm , tam takım arama modüllü sabotaj switchli wise tech alarm paneli .

Kurdum dedim ama eksik kalan bazı noktalar var :) 5 adet kontağı pır dedektörü kablosuz sireni tanıttım sistem çok güzel çalışıyor alarm konumuna geçiyor. Konuyla alakalı uzman arkadaşların bilgisine ihtiyacım olan konu ise telefon hattını cihaza bağlamak.

Evimde sabit telefon var splitter ile ikiye ayırıp modeme ve telefona veriyorum. Peki telefon hattını nasıl bir şekilde alarm panelinin içine aktarmam gerekiyor? Yine wisw tech kablosuz pır dedektör ufak hayvanları algılarmı algılamazmı? Şimdiden teşekkür ederim.

• edriye E kullanıcısına yanıt
    Tüm insanlar yaşam merkezleri olan evlerinin her türlü güvenliğini sağlamaya çalışmaktadır. En büyük tehdit hırsızlık olaylarıdır. Bunu önlemek için çelik kapı birinci öncelik olarak görülse de hırsızlık olayları için kesin çözüm değildir. Ev alarm sistemleri tüm tehlikeler için farklı özelliklerdedir. Hırsızlık olaylarını önlemek için kapı ve pencere sistemlerinin otomatik kilitlenmesi ve izinsiz açılmaya çalışıldığında sesli alarm sistemleri ile caydırıcı olmaktadır. Diğer ev alarm sistemleri ise can güvenliği için önemli olan yangın alarmı, doğalgaz kaçağı alarmı, su baskını alarmı, acil yardım butonu gibi sistemlerdir.

Hırsızlık Alarmı
    Ev alarm sistemlerinin başında hırsızlık alarmı gelmektedir. Evinizde olmadığınız ya da tatile gittiğiniz dönemlerde yaptıracağınız alarm sistemleri ile evinizi güvenli tutabilirsiniz. Hırsızlık olaylarının önlenmesinde en etkili yöntemlerden birisi alarm sistemidir. Hırsızlık girişiminde alarm uyarısı, alarm izleme merkezine iletilmekte ve izleme merkezi tarafından anında güvenlik birimlerine bilgi aktararak gerekli müdahalenin yapılması sağlanacaktır.

Ev Yangın Alarmı
    Evlerin, iş yerlerinin ve tüm tesislerin yangın olaylarına karşı korunabilmesi için ev alarm sistemlerinden yangın alarmı sistemi kurulumu yapılmaktadır. Yangın alarm sistemleri hassasiyet ayarı yapılabilmekte ve ortamdaki duman yoğunluğuna göre çalışması sağlanmaktadır. Kapalı alanlarda oluşabilecek yangın durumlarında zehirli gaz birikimi olacaktır. Bu zehirli gazlar canlılarda bilinç kaybına ve baygınlık durumunun meydana gelmesine neden olabilecektir. Yangın alarmı bu durumlar gerçekleşmeden, duman yoğunluğunu algılayarak çalışacak ve ortamda bulunan tüm insanları uyararak yangına karşı önlem almalarını sağlayacaktır.

Gaz Kaçağı Alarm Sistemleri
    Ülkemizde doğalgaz kullanımının artmasıyla birlikte gaz kaçağı alarm sistemlerine olan ihtiyaçta artmaya başlamıştır. Ev alarm sistemleri çeşitlerinden birisi olan gaz kaçağı alarmı, oluşabilecek en küçük gaz kaçağı olayını bile tespit ederek, kapalı ortamda gaz birikmesini ve canlı sağlığı açısından tehlikeli olmasını önleyecektir. Bulunulan ortam meydana gelen gaz kaçağı insanlar tarafından ilk etapta hissedilmez ve bağ ağrısı, baş dönmesi, mide bulantısı gibi belirtilerin ortaya çıkmasına hatta zehirlenmelere yol açabilecektir. Gaz kaçağı alarm sistemi alarm özelliği ile kişileri uyarabilmekte, izleme merkezi ile entegre edilmesi durumunda, izleme merkezinin gaz kaçağı alarmını ilgili birimlere iletmesini sağlayacaktır.https://desialarm.istanbul/ev-alarm-sistemleri-2/

• Merhaba değerleri forumdaşlar,

Yıl sonuna kadar yapılacak alarm sistemlerinde ışıklı fake siren DonanımHaber üyelerine hediye edilecektir.

Görüşmek dileğiyle iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.