Şimdi Ara

Ev alarm sistemleri tavsiyesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
21
Favori
106.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Makrotek

Merhaba değerleri forumdaşlar,

Yıl sonuna kadar yapılacak alarm sistemlerinde ışıklı fake siren DonanımHaber üyelerine hediye edilecektir.

Görüşmek dileğiyle iyi forumlar
    Merhaba;

Evimiz için bir alarm sistemi alıp kurmak istiyorum. Eğer satışını yapıyorsanız aşağıdaki markalarda sistem için teklif verebilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Tercihim DSC ya da Paradox yönünde. Sistem internet üzerinden haberleşebilir olmalı bu yüzden internet erişim modülü de istiyoruz, her iki markanın da bu ürünleri var araştırdığım kadarıyla.

Listeleyebildiğim kadarıyla ihtiyaçlarım aşağıdakilerdir. Atladığım , ihtiyaç olan bir kalem varsa siz tamamlarsanız sevinirim.

*Tüm sensörler/dedektörler kablosuz olmalı.

Powerseries neo kontrol modülü (DSC neo go uygulaması ile kullanmak için sanırım tek olasılık bu)
    TL250 Internet erişim modülü
    Kablosuz haberleşme modülü
    Keypad (çok özellikli dokunmatik birşeye ihtiyaç yok)
    2 adet PIR dedektörü
    8 adet kapı pencere için kontak sensör
    2 adet kumanda
    2 adet duman dedektörü
    2 adet cam kırılma dedektörü
    Pano, akü vs

• Avrupa üretimi TELETEK marka alarm sistemleri stoklarımıza girmiştir, aradığınızda belirtirseniz Donanımhaber üyelerine özel indirim yapılacaktır. İyi günler dileriz.
  • Citynet Alarm Sistemlerinde Kampanya

Aynı sisteme daha uygun ödemek istemezmisiniz.

Kapsamlı Paket-Abonelik Alarm Sistemi
    Aylık 90 TL + KDV
    Hırsız Alarm Paneli
    Şifre Cihazı
    Manyetik Kontak
    Hareket Sensörü
    Alarm Merkezi Hizmeti
    Dahili Siren
    Montaj ve Sistem Devreye Alma
    Ömür Boyu Garanti
    GPRS Modülü ve Data Hattı

Cep telefonundan Uzaktan kurma kapama hediye
    https://www.citynet.com.tr/ev-alarm-sistemleri/
  • Merhaba,

Bursa gemlik te bulunan annemin koy evine bir alarm taktırmayı düşünüyoruz.
    Temelde 3 hareket sensörü 1 manyetik sensör 2 dış alarm sireni keypad anakart akü vb gibi tum gerekli ekipmanları olmalı. Cep telefonu hattı veya internet ile çalışmasını istiyoruz. Sorun çıkartmayacak iyi bir sistem öneriniz olur mu?
    Bursa için montaj elemanı bulunabılır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, hırsız alarm sistemi ihtiyacım var Makrotek nasıldır bu konuda yaptıranlar memnun mu?
  • merhaba ben de mustakil evime uzaktan da takibini yapabilecegim, kamerali hareket sensorlu, dis sirenli alarm kurmak istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Merhaba,
    Guvenlikli bir sitede, yuksek ve ara bir katta oturuyoruz. Sadece dis kapi ustu isikli kutu ve kapi zorlandigi/acildigi taktirde alarm alarm calismasini istiyoruz. Evde sabit telefon bulunmuyor. En mantikli cozum ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirable

Merhaba,
    Guvenlikli bir sitede, yuksek ve ara bir katta oturuyoruz. Sadece dis kapi ustu isikli kutu ve kapi zorlandigi/acildigi taktirde alarm alarm calismasini istiyoruz. Evde sabit telefon bulunmuyor. En mantikli cozum ne olabilir?
    Merhaba, Teletek marka 1 manyetik kontak, 1 pır dedektörden oluşan temel paket hırsız alarm sistemi uygun olur. Cep telefonundan açıp kapatabileceğiniz, anlık bildirimler alabileceğiniz mobil uygulaması bulunuyor. Üstelik Avrupa üretimi kaliteli bir marka.
  • Merhabalar, evim zemin üstü katta ve dışarı bakan 9 cam ve 1 kapısı var. Daire sokak seviyesine çok yakın arabanın üstünden rahatlıkla tırmanabilir biri.
    Alarm taktırmak istiyorum bu durumdan dolayı evde parmaklık da olmadığı için başka türlü kafam rahat etmeyecek. Alarm şirketleri hareket dedektörlerinin bazı modellerinin evcil hayvan algılamadığını söylüyor ama bu ne kadar doğru?
    deneyimleyen ve önerisi olan var mı acaba? Çok teşekkürler şimdiden, açıkçası pronet ve tepe güvenlikle vesaire konuşmaya bile korktum taciz bombardımanı yaşarım diye...
  • Makrotek kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, görebildiğim kadarıyla işinizi layıkıyla yapıyorsunuz.

Aydın ilinde zemin üstü 1. Kat için 3 sürgülü kapı 2 sürgülü pencere için uygun bir tavsiyeniz olur mu?

Xiaominin ev güvenlik sistemi iş görür mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: GcGokhan

Merhabalar, görebildiğim kadarıyla işinizi layıkıyla yapıyorsunuz.

Aydın ilinde zemin üstü 1. Kat için 3 sürgülü kapı 2 sürgülü pencere için uygun bir tavsiyeniz olur mu?

Xiaominin ev güvenlik sistemi iş görür mü?
    Merhaba Gökhan bey, Xiaomi ürünleri fiyat/performans olarak genel anlamda tüm ürünleri için iyi ancak hırsız alarm konusunda nasıllar hiç bilgimiz yok deneyim etme şansımız olmadı
  • Merhaba,
    Son günlerde çevrede çevreden hırsızlık vakaları duymaya başlayınca eve alarm sistemi takmak için araştırmaya başladım. Kiracı olduğum için sağa sola kablo çekmek istemiyorum daha portatif bir çözüm arıyorum. İnternette ana paneli prize adaptör ile takılan ve kapı manyetiği, hareket sensörü gibi aparatları kablosuz olarak tanıtılabilen çözümler gördüm. Bazıları internet, sabit/gsm hatlarına bağlanabiliyor. Örneğin bestsafe hs12 yada digoo dg hosa tarzı ürünler var. (Ana ünitede elektrik kesintisinde 6 saat kadar çalışabiliyor denmiş açıklamalarda) Bu tarz bir ürün kullanan oldu mu ? Doğrudan yurtdışından alım yapıp kuran oldu mu ? Ürünlerle ilgili yorumlarınız nedir ?

Ayrıca Xiaomi 'nin ev güvenlik sistemi sanırım elektrik kesintisinde çalışmıyor. Elektrik geri geldiğinde ise ayarlamaları yeniden yapmak gerek filan diye yorumlar okudum. Bu sistemi kullanan var mı ? Şayet elektrik kesintisinde düzgün olarak çalışıyorsa bu ürünüde alabilirim.

Ek olarak banyoda pencere manyetiği buhar nedeniyle bozulur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishByte -- 18 Temmuz 2020; 13:48:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishByte

Merhaba,
    Son günlerde çevrede çevreden hırsızlık vakaları duymaya başlayınca eve alarm sistemi takmak için araştırmaya başladım. Kiracı olduğum için sağa sola kablo çekmek istemiyorum daha portatif bir çözüm arıyorum. İnternette ana paneli prize adaptör ile takılan ve kapı manyetiği, hareket sensörü gibi aparatları kablosuz olarak tanıtılabilen çözümler gördüm. Bazıları internet, sabit/gsm hatlarına bağlanabiliyor. Örneğin bestsafe hs12 yada digoo dg hosa tarzı ürünler var. (Ana ünitede elektrik kesintisinde 6 saat kadar çalışabiliyor denmiş açıklamalarda) Bu tarz bir ürün kullanan oldu mu ? Doğrudan yurtdışından alım yapıp kuran oldu mu ? Ürünlerle ilgili yorumlarınız nedir ?

Ayrıca Xiaomi 'nin ev güvenlik sistemi sanırım elektrik kesintisinde çalışmıyor. Elektrik geri geldiğinde ise ayarlamaları yeniden yapmak gerek filan diye yorumlar okudum. Bu sistemi kullanan var mı ? Şayet elektrik kesintisinde düzgün olarak çalışıyorsa bu ürünüde alabilirim.

Ek olarak banyoda pencere manyetiği buhar nedeniyle bozulur mu ?
    Merhaba, Xiaomi aslında hırsız alarm sisteminden ziyade akıllı ev otomasyon sistemi başlangıç kiti olarak tanımlanabilir. Diğer belirtmiş olduğunuz markalar bilinirliği olan kaliteli ürünler değildir. Hırsız alarm sistemlerinde DSC-Paradox-Crow-Teletek-Bosch-GE gibi markalar oldukça iyidir ancak fiyatları da yüksektir. Bizim kullandığımız markalarda şu ana kadar buhardan bozulan olmadı ama olabilir sonuçta içinde pil var

• merhaba orta halli hırsız alarm sistemi ne kara acaba teşekkürler.
  • Merhaba herkese, uzun aradan sonra nihayet Neutron Alarm geldi. Eski fiyatına göre %20 gibi bir zam söz konusu olsa da hala fiyat performans olarak en iyi tercih.
     Ev alarm sistemleri tavsiyesi

• Makrotek firmasına çok teşekkür ederim.
    Kendileri Istanbul'dalarmis, ben Ankara için aramıştım. Yine de her türlü desteği sağladılar ve tüm sorularıma cevap verdiler.
    Bu süreçte her görüştüğüm firma bende biraz daha fazla kafa karışıklığına yol açmıştı ve Yunus beye tekrardan teşekkür ediyorum ki tüm bu konularda beni aydinlatti.
    Beraber calisamadik fakat yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde müşteri odaklı olduğu izlenimi edindim.
    Senelerdir giriş yapmamistim foruma, sırf bu vesileyle girdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreblt

Makrotek firmasına çok teşekkür ederim.
    Kendileri Istanbul'dalarmis, ben Ankara için aramıştım. Yine de her türlü desteği sağladılar ve tüm sorularıma cevap verdiler.
    Bu süreçte her görüştüğüm firma bende biraz daha fazla kafa karışıklığına yol açmıştı ve Yunus beye tekrardan teşekkür ediyorum ki tüm bu konularda beni aydinlatti.
    Beraber calisamadik fakat yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde müşteri odaklı olduğu izlenimi edindim.
    Senelerdir giriş yapmamistim foruma, sırf bu vesileyle girdim.
    Emre bey güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, inşallah istediğiniz gibi bir alarm sistemine sahip olmuşsunuzdur

• Yapay Zeka tabanlı yeni nesil güvenlik sistemi ile gereksiz hatalı alarmlardan kurtulun.
    sadece insan algılayan sistem için irtibata geçebilirsiniz.

Dünyanın en iyisi.
    Fabrika işyeri villa site çevresi gibi alanlar için ideal çözüm.

Sadece kamera projesi yapan şirketlere satış yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimia -- 23 Eylül 2020; 14:2:22 >
  • Daimia D kullanıcısına yanıt
    Hangisidir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güvenlik Sistemlerinde dünya lideri olan Hikvision marka hırsız alarm sistemlerinin satış ve montajını yapmaktayız.

Tamamen kablosuz olan sistemler ile hiç bir kablo derdi olmadan alarmınızı montaj yapıyoruz. GSM Modülü/Wifi/LAN seçenekli akıllı panel ile her şeyi yapmak elinizde.

AX serisi kablolu hybrid paneller ile hem kablolu hem kablosuz olarak dedektör bağlayabiliyoruz.

Ayrıca isteğe göre 2 kanal video doğrulama çözümü ile kamera da takılabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.