Şimdi Ara

Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası(YURTDIŞI VE CEP EKLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi internet sitesinde bile yeterli bilgi yok, 100 dakikayı aylık veriyor diye anladım ben.Bir de o verdigi dakikayı da aksam 7 den sabah 7 ye kadar derse :) buyur buradan yak derim, konuya açıklama getirilmemiş.Alınan ücrete sonradan vergileri de dahil etmesinler ?sözleşmede imzalatacaklarsa yıllık falan, iyi irdelememiz lazım konuyu burada.saat sınırlaması yoksa , aylık 100 dakika bile verse avantajlı oluruz gibime geliyor, zaten konusmadan doğru dürüst 20 den aşağı fatura gelmiyor.Aksam 7 den sabah 7 ye bedava da devam ediyormus bu ev avantaj paketi içinde.
  • "Ayrıca akşam 7'den sabah 7'ye kadar bedava konuşma imkanı da bulunacak. 100 dakikalık gün içi kullanım dakikasının tamamının kullanılması halinde de hem cebi hem evi hem işi hem de 1. kademe ülkelerdeki ev ve iş telefonlarını tüm vergiler dahil dakikası 15 Kuruş’tan arayabilecek."
    100 dakikalık gün içi kullanım dakikası deniyor, günlük 100 dakika demiyor, yanı adam bir günde bitirirse 100 dakikasını anlamında.
  • Allah belasını versin bu telekomun. Hakikaten yine laf cambazlığı yapmış. Çok dikkatli okumak lazım. Bunlar resmen zam yapmış.
  • Bu dakika olayı açıklığa kavuşmadı ama bence de aylıktır. Ayda 100 dk verirken birdenbire 3000 dk olacağını pek sanmıyorum.
  • 600 dakika limitini TV reklamında altta geçen yazılarda okudum.
  • Artık biri mh ni ararsa paylaşsın. Her kafadan bir ses çıkıyor.
  • Güzel kampanya.
  • Arkadaşlar adamlar tarifeyi günlük 100 dk'ya çevirmiş zaten, kampanya olan bölüm 31 mayısa kadar cep ve uluslararası aramaların dahil olması...

Yani 31 mayıstan sonra da günlük 100 dk şehiriçi-şehirlerarası görüşme devam edecek...

Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası(YURTDIŞI VE CEP EKLENDİ)

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Turk-Telekomdan-Yeni-Kampanya

• Harbi deli kampanya olmuş..

Bravo vallahi..

Bende işyerini geçireyim şuna..

Pos maliyetleri 20 tl ye düşsün en iyisi ..

GSM Tarihi dahil gördüğüm en agresif kampanya..
  • Trink @coolman7'nin yazdıkları için jeton düştü, şunu yanlış anlamış -sanırım-.

Reklamda gördüğü, "Ev avantaj özgür" tarifesinde görüşme süresi 6000 dk olmasına rağmen, her yöne dakikaların 600 dk ile sınırlı olması. Yani tarife ne olursa olsun, her yöne dakikaların üst sınır 600 dk...

Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası(YURTDIŞI VE CEP EKLENDİ)
  • Peki bu cep yönüne verilen dakikalar 1 aylıkmı orasını analmadım?

Ayrıca paket yazıyor tarife demiyor. Bunlar ek paketlermi ?
  • Hayır 1 aylık değil, 31 mayıs tarihine kadar hergün.

31 mayıs tarihine kadar, cep avantaj 100 tarifesinde, gün içinde 100 dk her yöne görüşme süreniz var. Şehiriçi, şehirlerarası, cep, milletlerarası ayrımı yok. 31 mayıs tarihinden itibaren, günlük 100 dakika şehiriçi ve şehirlerarası aramalar için kullanılabilecek.

Yani kampanya olan bölüm, 31 mayıs tarihine kadar her yöne dakikaların, cep telefonu ve milletlerarası yönlerine de kullanılabilmesi.
  • telekom bu kampanyayı yaparken, neden ayrıntılardan kaçınmış acaba? reklamları veriyorsun, internet sitene de koyuyorsun, peki nerede kosullar ? insanlar geçiş yaparken nereden bilecek senın 31 mayıstan sonra ne yapacagını ?peki arkadaslar ya 7 den sabah 7 ye yaparsa 100 dakikayı , yada deledigi bir zaman diliminde konusma için yaparsa ne olacak ? Birde aklıma takılıyor, acaba iki yıllık sözleşme falan gibi bir durum var mı geçiş yapıldıgında, yani işimize gelmezse çıkabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: greentooth
    Hayır 1 aylık değil, 31 mayıs tarihine kadar hergün.

31 mayıs tarihine kadar, cep avantaj 100 tarifesinde, gün içinde 100 dk her yöne görüşme süreniz var. Şehiriçi, şehirlerarası, cep, milletlerarası ayrımı yok. 31 mayıs tarihinden itibaren, günlük 100 dakika şehiriçi ve şehirlerarası aramalar için kullanılabilecek.

Yani kampanya olan bölüm, 31 mayıs tarihine kadar her yöne dakikaların, cep telefonu ve milletlerarası yönlerine de kullanılabilmesi.

Anlamadığım konu şu..Telekom bu derece kendini baltalarmı ya..

Bir çok şirket bu tarifeleri bilse geçebilir. neredeyse 20 tl ye, SABİT POS, FAX ve Diğer İhtiyaçlarını tamamen karşılıyor. Cebi felan geçtim..
  • Bence dakikalar günlük olsa bangır bangır reklam yaparlardı. Gün içinde 100 dk demek günlük 100 dk demek değildir gibi geliyor bana, çakallık yapmışlar sanki. Ayrıca 600 dk konusu nedir? Aylık bedava verdiği 3000 dk nın (günde 100 dk dan 30 günde 3000 dk yapar ya hani) en fazla 600 ünü mü cep aramalarında kullanabileceğiz?

Bu konu iyice karıştı
  • peki şöyle de düşünülemez mi? günlük sabit hatlara 100 dk ama 31 mayısa kadar toplam 100 dk diğer yönler, çünkü öyle bir açıklama yapmışlarki ayrıntı tam değil ve bu telekomcular öyle günlük 100 dk diğer yönlere bedava vermezler gibi geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orijinalden alıntı: greentooth
    Hayır 1 aylık değil, 31 mayıs tarihine kadar hergün.

Anlamadığım konu şu..Telekom bu derece kendini baltalarmı ya..

Bir çok şirket bu tarifeleri bilse geçebilir. neredeyse 20 tl ye, SABİT POS, FAX ve Diğer İhtiyaçlarını tamamen karşılıyor. Cebi felan geçtim..

Kampanya sadece bireysel aboneler, yani ev telefonları için. Adı üstünde ev avantaj tarifelerinde

Aynı soruyu ben de kendime sorgum ve bulduğum cevap. GSM operatörleri sabit hatlara doğru yüklü miktarda konuşma dakikası veriyor, bazıları sınırsız. TT'nin operatörlerden ciddi miktarda ara bağlantı ücreti alacağı birikiyordur.

Ciddi miktarda abone kaybına uğradığı düşünüldüğünde, 3 ay için yaptığı kampanya ciddi prestij ve müşteri kazancı sağlayabilir...

• arkadaslar bu arada asagıdaki linkte ev avantaj yüz tarifesinin aylık ücretinin 19,90 oldugu yazıyor ve gorusme olarak 100 dakikaya ek olarak evde cebi aramak 9,3 kurus yazmıslar. Sanırım iki tane avantaj yüz paketi var, bu dedigim eskisi, yenı pakette gsm yi aramak dakikada 15 kurus diyordu.eski tarifede 9,3 vergilerle 12,36 ya geliyor .Yanı kısaca toparlarsak, ve dogru anladıysam sizler yanlısım varsa düzeltin lütfen, yenı avantaj yüz tarifesinde eski tarifeye gore kazık yiyoruz 31 mayıstan sonra, cunku 31 mayısa kadar bedava dakikalara gsm operatorleri de dahil.çaktırmadan bir nevi zam yapılmış oluyor ki konunun basında bazı arkadaslarımız bunu da yazmıs.
    sonunda ne olur, benım gibi klasik hat abonesi olanlara belki iyi olur, 100 dakika, zaten konusmadan dogru dürüst 20 lirayı geçiyoruz oyle boyle, bari konusuruz mayısa kadar, ama hep şüpheler var işte, gelen gideni aratır diyorlar, elimizdeki tarifeye de bir daha donemezsek alımlar kapatıldı derlerse eski avantaj yüz paketi gibi, ozaman nasıl çıkarız bu işin içinden :)
    bahsettigim eski oldugunu düşündügüm 19,9 lık avantaj 100 paketi linki;
    http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/BireyselUrun/Evde/Ses-Hizmetleri/Telefon/Ev-Telefonu/tarife

• Zam doğru, oradan herkes hem fikir de, kampanya dakikaları konusunda değil

Edit: Tek taraflı bakmayayım, ters taraftan da bakayım, acaba kampanya anladığım gibi değil mi diyorum.

"Türk Telekom Her Yöne Kampanyası: 31 Mayıs’a kadar şehiriçi, şehirlerarası, cep telefonu ve uluslararası aramalarda 100 dakika bedava" cümlesini okuyunca, bütün aylar boyunca sadece 100 dk konuşma varmış gibi oluyor. Ama o da çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greentooth -- 22 Şubat 2011; 17:43:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.