Şimdi Ara

Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası(YURTDIŞI VE CEP EKLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom, ''Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası'' ile Ev Avantaj tarifelerini kullanan müşterilerine, mevcut bedava dakikalarını şehir içi ve şehirler arası aramaların yanı sıra cep telefonu ve yurt dışı ev ve iş telefonları aramalarında da kullanmalarını sağlayan kampanya başlattı.

Türk Telekom, 20 Şubat 2011 itibariyle geçerli olacak yeni ''Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası''nı açıkladı. Buna göre, 2010 yılında kullanıma sunulan ve toplam kullanıcısı 6 milyonu aşan Türk Telekom Ev Avantaj tarifeleri yeni kampanya ile zenginleştirildi.

Ev Avantaj tarifelerini kullanan Türk Telekom müşterileri bedava dakikalarını şehir içi ve şehirler arası aramalarda kullanabiliyorken, 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak yeni kampanya ile cep telefonu ve uluslararası ev ve iş telefonlarına yapılan aramalar dahil olmak üzere, her yeri bedava aramak için kullanabilecek.

''Ev Avantaj Her Yöne Bedava Kampanyası''nda, Ev Avantaj 100, 200, 300, 600 ve Özgür kapsamında bulunan Türk Telekom müşterilerinin sahip oldukları 100, 200, 300 ve 600 bedava dakika evden şehir içi ve şehirler arası aramalarının yanı sıra cep telefonu yönüne aramaları ve Almanya, Amerika, Fransa, Hollanda ve Rusya gibi yurt dışı arama trafiğinin en yoğun olduğu 36 ülkedeki ev ve iş telefonlarına yapılan aramaları da kapsayacak.

Böylece Ev Avantaj tarifelerini kullananlar, kampanya dakikalarıyla evden ev ve işi, cep telefonunu ve yurt dışındaki ev ve iş telefonlarını ''bedava'' arayabilecek, dakikalar günün her saatinde kullanılabilecek.

''7'DEN 7'YE BEDAVA'' KAMPANYASI UZATILDI

Bu arada, Türk Telekom'un 2010 yılında duyurduğu ''7'den 7'ye Bedava'' kampanyası da, 31 Mart 2011'e kadar uzatıldı. Kampanya ile tüm bireysel Türk Telekom müşterileri hem şehir içi hem de şehirler arası aramalar için geçerli olmak üzere, akşam saat 19.00'dan sabah 07.00'a kadar ev telefonu ile bedava konuşabiliyor.

Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası ile örneğin Ev Avantaj 100 paketine sahip bir Türk Telekom müşterisi 21,90 liralık yeni paket ücreti karşılığında, gün içinde, şehir içi şehirler arası, cep telefonu ve uluslararası aramalar için kullanabileceği 100 dakikaya sahip olacak. Ayrıca akşam 7'den sabah 7'ye kadar bedava konuşma imkanı da bulunacak.

Müşteri, 100 dakikalık gün içi kullanım dakikasının tamamının kullanılması halinde de hem cep telefonu hem evi hem işi hem de 1. kademe ülkelerdeki ev ve iş telefonlarını tüm vergiler dahil dakikası 15 kuruştan arayabilecek.

Uluslararası 1. kademe ülkeleri şöyle:

ABD, Çek Cumhuriyeti, İrlanda, Macaristan, ABD (Alaska), Çin, İspanya, Malezya, ABD (Hawaii), Danimarka, İsrail, Norveç, ABD (Porto Riko), Estonya, İsveç, Polonya, ABD (Virjin Adl.), Finlandiya, İsviçre, Portekiz, Almanya, Fransa, İtalya, Rusya, Avustralya, Güney Kore, İzlanda, Singapur, Avusturya, Hollanda, Japonya, Slovenya, Bulgaristan, Hong Kong, Kanada, Slovak Cumhuriyeti, Belçika, İngiltere, Lüksemburg, Yunanistan.

İnternethaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 22 Şubat 2011; 12:49:45 >

• Çok iyi olmuş..

Zaten olması gerekende buydu.ç.ç
  • en sonunda guzel birsey yapmış
  • tt önce wirofonda sonra sabithat ta yurtdışına açıldı.
    Sıra avea'ya gelsin paket dak. İle yurtdışı özellikle ALMANYA VE TÜRKMENİSTAN cep ve sabit arayabilsek.
  • Ev Avantaj 100 paketi kullanıyorum. Her gün 100 dakika bedava şehir içi ve şehirler arası konuşma hakkım var. Doğru mu anlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KDV Beyannamesi -- 15 Şubat 2011; 10:52:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Ev Avantaj 100 paketi kullanıyorum. Her gün 100 dakika bedava şehir içi ve şehirler arası konuşma hakkım var. Doğru mu anlamışım.

Öyle anlaşılıyor. Ancak 31 mayısa kadar diyor. Bu tarihten sonra aylık 100 dakika diyebilir. Böylecede %10 zammı yapmış olur.
  • Uzatırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gsm kampanyası kalkarsa pek bi avantajı kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandjak

quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Ev Avantaj 100 paketi kullanıyorum. Her gün 100 dakika bedava şehir içi ve şehirler arası konuşma hakkım var. Doğru mu anlamışım.

Öyle anlaşılıyor. Ancak 31 mayısa kadar diyor. Bu tarihten sonra aylık 100 dakika diyebilir. Böylecede %10 zammı yapmış olur.

Ev avantaj paketlerindeki dakikalar günlük müydü yoksa? Ben yanlış mı biliyorum başından beri? Ev Avantaj 100 paketi her gün 100 dk mı demekti?

• arkadaşlar verilen dakikalar aylık, sakın yanılgıya düşmeyin. ayrıca 19.90TL olan ev avantaj 100 tarife ücreti 21.90'a yükseltilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuGGy -- 20 Şubat 2011; 13:32:59 >
  • Saçma sapan reklamlara çuvalla para yatıracaklarına, böyle kampanya yapsalar, zaten herkes ev telefonu kullanır işte

Günlük 100 dk hakikaten iyi olmuş, aylık 100 dk komikti.

Konuşmadan 15 tl sabit ücret vermektense, bu kampanya cazip gibi görünüyor.
  • Şimdi 100 dk günlük mü aylık mı? Eğer hala aylıksa zammı geçirmişler fiyat yüksek değilmiş gibi. Eğer günlükse fiyata göre iyi olmuş.
  • 31 mayıs tarihine kadar dakikaları günlük yapmışlar.

Ben 2 hattı bu tarifeye geçiş yaptım az önce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

31 mayıs tarihine kadar dakikaları günlük yapmışlar.

Öyleyse bizde geçelim artık
  • Geçici (mayısa sonuna kadar) bir kampanya yapıp tarifeye %10 zam yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Geçici (mayısa sonuna kadar) bir kampanya yapıp tarifeye %10 zam yapmışlar.

Bu şekilde iptalleri telafi ediyor adamlar. Ne güzel dünya be
  • quote:

aylık limit 600 dakika. dikkatinizi çekerim. sonra niye böyle kabarık fatura geldi diye ağlamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

aylık limit 600 dakika. dikkatinizi çekerim. sonra niye böyle kabarık fatura geldi diye ağlamayın.

Hocam şu konuyu biraz açar mısın? Hani dakikalar günlüktü? 600 dk limit de neyin nesi?
  • Arkadaşlar ben de sinir oluyorum telekom'a, ama adamlar bu sefer hakikaten güzel kampanya yapmış.

Ki 7'den 7'ye kampanyası da böyle başlamadı mı? Şimdi 2 ay 2 ay uzatıp duruyorlar. Benim pek işime yaramıyor, ama yararlanan birçok insan olduğuna eminim.

Vodafone'a hat taşıdım bu ay, turkcell çifçi tarifesindeydi, her yöne 500 dk 29'tlden, 35 tl'ye çıkardı. %20 zamdan kılpayı kurtulduk dedik. E vodafone'a geçtik 50 mesaj paketi 3 liraydı, geçtiğim hafta 4 lira yaptı, %33 zam.

Hülasa yok birbirlerinden bir farkları haberleşme operatörlerinin. Fanatik biçimde sevmek de, yermek de hatalı. İşimize geleni, yararımıza olanı kullanmak, dezavantajlı olanı yalnız bırakmak tüketici olarak yapabileceğimiz en mantıklı şey...

Aylık 600 dk olsa da - ki ben bu konuda bi not göremedim, paylaşabilir misiniz lütfen? - yinede avantajlı, zaten son faturam 16,56 lira ve faturamdaki görüşme ücreti 1,6 tl.

31 mayıs'a kadar her ay 6 liraya 600 lira her yöne görüşmem var demektir. Eğer 31 mayısta kampanyayı bu şartlardan geriye götürürse, döneriz yine klasik hatta

• @coolman

Kampanya şartları, "aylık 600 dk" diye bir uyarı bulunmuyor, siz nereden aldınız bu bilgiyi?

----------------------------------burada kes--------------------------------------
    Türk Telekom Ev Avantaj tarifeleri ile her yöne bedava konuşma dönemi başlıyor. “Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası” ile Ev Avantaj tarifelerini kullanan Türk Telekom müşterileri mevcut bedava dakikalarını sadece şehiriçi ve şehirlerarası aramalar için değil cep telefonu ve yurtdışı ev ve iş telefonları aramalarında da kullanabilecek. Böylece her yeri bedava arama dönemi başlayacak.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, 20 Şubat 2011 itibariyle geçerli olacak yeni “Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası”nı açıkladı. 2010 yılında kullanıma sunulan ve toplam kullanıcısı 6 milyonu aşan Türk Telekom Ev Avantaj tarifeleri yeni kampanya ile daha da zenginleştirildi. Ev Avantaj tarifelerini kullanan Türk Telekom müşterileri bedava dakikalarını sadece şehiriçi ve şehirlerarası aramalarda kullanabiliyorken 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak yeni kampanya ile cep telefonu ve uluslararası ev ve iş telefonlarına yapılan aramalar dahil olmak üzere, her yeri bedava aramak için kullanabilecekler.

Cep telefonu ve uluslararası aramaları ev telefonuyla yap, bedava konuş

“Ev Avantaj Her Yöne Bedava Kampanyası”nda, Ev Avantaj 100, 200, 300, 600 ve Özgür kapsamında bulunan Türk Telekom müşterilerinin sahip oldukları 100, 200, 300 ve 600 bedava dakika sadece evden şehiriçi ve şehirlerarası aramalarını değil, cep telefonu yönüne aramaları ve Almanya, Amerika, Fransa, Hollanda ve Rusya gibi yurtdışı arama trafiğinin en yoğun olduğu 36 ülkedeki ev ve iş telefonlarına yapılan aramaları da kapsayacak. Böylece Ev Avantaj'lılara bu kampanya dakikaları ile evden sadece ev ve işi değil cebi ve yurtdışındaki ev ve iş telefonlarını aramak da bedava olacak. Bu dakikaların günün her saatinde kullanılabilecek.

“7’den 7’ye bedava konuşamaya devam”

Türk Telekom’un 2010 yılında duyurduğu “7’den 7’ye bedava” kampanyası da yoğun ilgi nedeniyle 31 Mart 2011’e kadar uzatıldı. Türk Telekom’un tüm ev telefonu müşterileri, hiçbir başvuru ya da taahhüde gerek duymadan bu avantajlı kampanyadan yararlanabiliyor. Bu kampanya ile tüm bireysel Türk Telekom müşterileri hem şehir içi hem de şehirlerarası aramalar için geçerli olmak üzere, akşam saat 19.00’dan sabah 07.00’ye kadar ev telefonu ile bedava konuşabiliyor.

Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası ile örneğin Ev Avantaj 100 paketine sahip bir Türk Telekom müşterisi 21.90 TL'lik yeni paket ücreti karşılığında, gün içinde, hem şehiriçi hem şehirlerarası hem cep telefonu hem de uluslararası aramalar için kullanabileceği 100 dakikaya sahip olacak. Ayrıca akşam 7'den sabah 7'ye kadar bedava konuşma imkanı da bulunacak. 100 dakikalık gün içi kullanım dakikasının tamamının kullanılması halinde de hem cebi hem evi hem işi hem de 1. kademe ülkelerdeki ev ve iş telefonlarını tüm vergiler dahil dakikası 15 Kuruş’tan arayabilecek.

---------------------------------burada kes----------------------------------

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.