Şimdi Ara

Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası(YURTDIŞI VE CEP EKLENDİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BU TELEKOMUN hiçbir kampanyasına nedense kanmadım
    hala klasik hattayım
    sabit tlf.nu internet için bulunduruyorum
    ama onlarda sabit ücreti arttırıp duruyorlar
  • Konuyu güncel tutalım da başkaları da kanmasın.
  • Ben standar hattayım aylık 8-10 defa 2-3 dk şehirler arası konuşuyorum ortalama 40 tl geliyor şimdi Ev avantaj 100 e geçmiyeyim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pannekamp

Ben standar hattayım aylık 8-10 defa 2-3 dk şehirler arası konuşuyorum ortalama 40 tl geliyor şimdi Ev avantaj 100 e geçmiyeyim mi ?

Sürekli arıyorsan geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol
    BU TELEKOMUN hiçbir kampanyasına nedense kanmadım
    hala klasik hattayım
    sabit tlf.nu internet için bulunduruyorum
    ama onlarda sabit ücreti arttırıp duruyorlar

İmkanın varsa uydunete geç telrfonu da kapattır.
  • Arkadaşlar dikkat edin bedava diye ararsınız sonra 1 milya fatura geldi diye konu açarsınız.Türk Telekomun karaktersiz olduğunu biliyorsanız her şeye inanmayın.
  • Arkadaşlar şubat ayında klasik hatt dan ev avantaj 100 paketine geçtim. Kayıt işlemini yapan kişi tanıdık çıktı, konuşurken çok fazla fatura geldi diye şikayetler aldıklarını söyledi, sorun şu: 'güniçi 100 dk' kelimesini 'günde 100 dk' anlamış millet dedi. Aylık toplam 100dk bedava. Akşam 7 sabah 7 kampanyası sınırsız bedava deniyor ama onunda kotası 3000 dk aklınızda bulunsun 1 nisan da Aksam 7 sabah 7 kampanyası bitiyor ama yine değişebilir. Müşteri hizmetlerini arasanızda net bilgi vermezler bu konularda. Sonra yandım anam demeyin arkadaslar. Bu arada ev avantaj en ucuz 21,90 oldu bildiğiniz gibi tepki almamak için mayıs sonuna kadar cep ve yurtdışı aylık 100dk bedavaya dahil edildi, bu arada akşam 7 sabah 7 sınırsız bedava sadece sehirici ve sehirler arasi , cep ve yurtdışı yok. Bu arada Paket içi kalan süreler 0800 314 15 16’dan ücretsiz olarak öğrenilebilir. Aradığınızda zaten hergün 100dk bedava olmadığını anlıcaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu3745 -- 8 Mart 2011; 20:18:42 >

• Ne avantaj ne avantaj !
  • İlk okuduğumda benim anladığım; 31 Mayıs 2011 e kadar evavantaj 100 abonesi sahip olduğu aylık 100 dakikayı yurt dışıda dahil her yöne kullanabilecek...31 mayıstan sonra yine eskisi gibi bu 100 dakikayı sadece şehir içi ve şehirlerarası kullanabilecek...31 Mayıstan sonrada evanataj 100 ün ücreti yaklaşık %10 luk bir zamla 21,90tl olacak...

Ben bunu anladım, doğru mudur?...
  • Türk Telekom, 20 ŞUBAT 2011 itibariyle geçerli olacak yeni “Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası”nı açıkladı.Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası ile örneğin Ev Avantaj 100 paketine sahip bir Türk Telekom müşterisi 21.90 TL'lik yeni paket ücreti karşılığında, gün içinde, hem şehiriçi hem şehirlerarası hem cep telefonu hem de uluslararası aramalar için kullanabileceği 100 dakikaya sahip olacak.. Ev Avantaj tarifelerini kullanan Türk Telekom müşterileri bedava dakikalarını sadece şehiriçi ve şehirlerarası aramalarda kullanabiliyorken 31 Mayıs'a kadar geçerli olacak yeni kampanya ile cep telefonu ve uluslararası ev ve iş telefonlarına yapılan aramalar dahil olmak üzere, her yeri bedava aramak için kullanabilecekler. 2O ŞUBAT 2011 ' DEN İTİBAREN 21,90 aklınızda olsun. Bu arada Paket içi kalan süreler 0800 314 15 16’dan ücretsiz olarak öğrenilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu3745 -- 8 Mart 2011; 20:14:02 >
  • Gün içinde kullanabilecekleri 100 dakika ibaresi yanıltıcı olduğu için BTK'ya şikayet etmiştim. Düzelttirmişler.

quote:

Bilgi edinme başvurunuz Kurumumuz ihtisas birimi tarafından incelenmiş olup, verilen bilgi aşağıdaki şekildedir.
    " Bilgi Edinme başvurusuna konu olan ve

"http://turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay//Turk-Telekomdan-Yeni_Kampanya <http://turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Turk-Telekomdan-Yeni_Kampanya> " internet bağlantısı aracılığıyla ulaşılan sayfada Türk Telekomünikasyon A.Ş.'nin (Türk Telekom) tarife ve kampanyaları ile ilgili özet bilgilerin yer aldığı tabloda yer alan "Gün içinde şehiriçi ve şehirlerarası 100 dakika bedava" yanlış ve yanıltıcı olduğu, söz konusu ifadeden söz konusu işletmecinin Ev Avantaj tarife seçeneğine geçen abonelerine her gün 100 dakika bedava görüşme hakkı vermesi gibi bir anlam çıkarıldığı Kurumumuza bildirilmiştir.

Bu çerçevede, 12.11.2009 tarih ve 27404 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Tarife Yönetmeliği'nin "Tarifelerin Kamuoyuna Duyurulması" başlıklı 14'üncü maddesinin dördüncü fıkrasında "İşletmeciler, yapacakları kamuoyu duyurularında tarifeleriyle ilgili bilgileri açık ve anlaşılabilir bir şekilde sunmakla yükümlüdür. Son kullanıcıları ve tüketicileri aldatıcı, yanıltıcı veya tecrübe ve bilgi noksanlıklarını istismar edici kamuoyu duyurusu yapılamaz." hükmüne yer verilmektedir.

Konu ile ilgili olarak Türk Telekom yetkilileri ile görüşülmüş olup, yukarıda yer alan ve yanlış yönlendirmeye sebebiyet verebilecek olan ifade ile ilgili düzeltme işlemi Türk Telekom tarafından gerçekleştirilmiştir. Bununla birlikte, tarifelere ilişkin detaylı bilgilerin açık ve anlaşılabilir bir şekilde ilgili işletmecinin internet ana sayfasında yer alan "Tarife ve Ücretlendirmeler" başlığı altında yer aldığı ifade edilmiştir. "

Bilgilerinizi rica ederiz.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Basın ve Tüketiciler ile İlişkiler Müşavirliği

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.