31 mayısa kadar 100 dakika veriyor her yone, 31 mayıstan sonra gsm ler hariç diyecek, bedava dakikalar devam ..yoksa devam degil mi ? ama adı üstünde ev avantaj 100 bu, verecegi 100 dakikadan geliyordur o yüz :)
"Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası ile örneğin Ev Avantaj 100 paketine sahip bir Türk Telekom müşterisi 21.90 TL'lik yeni paket ücreti karşılığında, gün içinde, hem şehiriçi hem şehirlerarası hem cep telefonu hem de uluslararası aramalar için kullanabileceği 100 dakikaya sahip olacak."
O zaman buradaki "gün içinde" günün tüm saatlerinde -01-24 saatleri arası- kullanmak üzere manasına geliyor ?
Dakikalar günlük mü aylık mı öğrenebildiniz mi?
quote:
Orijinalden alıntı: s0ft
Dakikalar günlük mü aylık mı öğrenebildiniz mi?
Benim hattım KlasikHatt ben de cep telefonu ve yurtdışı kampanyasından faydalanabiliyor muyum? Hiçbir yerde bu bilgi verilmemiş... Bilen biri cevaplayabilirse sevinirim...
quote:
Orijinalden alıntı: ozturker87
Benim hattım KlasikHatt ben de cep telefonu ve yurtdışı kampanyasından faydalanabiliyor muyum? Hiçbir yerde bu bilgi verilmemiş... Bilen biri cevaplayabilirse sevinirim...
Tarife değiştirmen gerekiyor. Eğer Ev Avantaj 100 tarifesine geçersen 31 mayısa kadar kampanyadan faydalanabilirsin. Tarifenin ücreti 21.90 tl. Ama eski tarifene geri dönemezsin ona göre geç.
Ben hala dakikalar günlük mü aylık mı onu merak ediyorum
Dakikalar aylık olup bitirilinceye kadar her gün kullanılabilir deniyor. İsteyen bir günde süresinin tamamını isteyen azar azar 30 günde tüketir. " Türk Telekom müşterileri MEVCUT BEDAVA DAKİKALARINI sadece şehiriçi ve şehirlerarası aramalar için değil cep telefonu ve yurtdışı ev ve iş telefonları aramalarında da kullanabilecek. Böylece her yeri bedava arama dönemi başlayacak. "
quote:
Orijinalden alıntı: Asceticc
Dakikalar aylık olup bitirilinceye kadar her gün kullanılabilir deniyor. İsteyen bir günde süresinin tamamını isteyen azar azar 30 günde tüketir. " Türk Telekom müşterileri MEVCUT BEDAVA DAKİKALARINI sadece şehiriçi ve şehirlerarası aramalar için değil cep telefonu ve yurtdışı ev ve iş telefonları aramalarında da kullanabilecek. Böylece her yeri bedava arama dönemi başlayacak. "
Yani toplam aylık 100 dk gün içinde ne zaman istersen kullanabilirsin demek istemişler, bunu daha güzel anlatabilirlerdi yine birçok insanın başını yakacaklar anlamına geliyor bu, bende zaten TT bu kadar beleş vermez diye düşünmüştüm, TT net belirli saatlerde bedava vermeye alışık olduğundan gün içi gibi saçma bir ayrıntı koymuş halbuki ayda 100 dk ş.içi, ş arası ayrıca 31 mayısa kadarda bunu istersen GSM lere doğruda kullanabilirsin dese hiç sorun olmazdı
Cuma günü müşteri hizmetlerini aradım. Bedava 100 dakika günlük mü? yoksa aylık mı?diye sordum. Bize şu an merkezden bilgi gelmedi dedi.
Herşeyi gözümüzün içine soka soka gösteren Türk Telekom, birazcık şu kampanyalar da gösterse aynı samimiyeti keşke.
Demek ki ''gün içinde kullanabilecekleri 100 dakikaları olur'' ibaresini koyarak kelime oyunu yapmış Telekom. Hem bazıları bunu günlük 100 dakika olarak anlar ve tarifeye geçer, hemde bizi suçlayamazlar gün içinde derken istediğiniz zaman kullanın aylık 100 dakikayı demek istedik diyerek işin içinden sıyrılırlar.
Zaten eğer dakikalar günlük olsa bangır bangır reklam yaparlardı. Biz bunları tartışırken iki lira daha zam yaptılar. En düşük sabit hat ücreti bir sene önce 9 liraydı, şimdi 22 lira.
TT'den böyle bi kampanya geleceğini bekleyerek çok büyük "saflık" yapmışım sanırım
MH bile bişey söyleyemiyorsa, beni -2 hattım ile- ve daha kim biilir kaç kişiyi "kelime oyunu" ile bu kampanyaya dahil ederek avlamış oldular.
TT, bi daha sizin kampanyanıza inananın, kafasına taş düşsün
quote:
Orijinalden alıntı: greentooth
TT'den böyle bi kampanya geleceğini bekleyerek çok büyük "saflık" yapmışım sanırım
MH bile bişey söyleyemiyorsa, beni -2 hattım ile- ve daha kim biilir kaç kişiyi "kelime oyunu" ile bu kampanyaya dahil ederek avlamış oldular.
TT, bi daha sizin kampanyanıza inananın, kafasına taş düşsün
Kesinleşti mi dakikaların aylık olduğu? İyi ki tarifeyi değiştirmedim. Şimdi en azından 17-18 ödüyoruz. Geçsek 25 in altında gelmezdi.
Kesinleşmedi, en azından ben öyle kesin bir bilgiye ulaşamadım. Ama aksi yönde de kesin bir bilgi yok.
O kadar yuvarlak cümle kurmuşlar ki, nereye çeksen oraya gidiyor.
İlgili kurum TT olunca, insan olumsuz tarafa yakın hissediyor kendini. En azından benim umudum kırıldı...
Çok büyük ihtimal günlüktür hocam. Ben mail attım size yardım etme şansını verdiğiniz için teşekkürler, mh ni arayın yazmışlar. Yardıma bak...
Umuyorum ki siz haklı çıkın, benim düşüncem de o yöndeydi başta. Fakat genel kabul görmedi, pek kimse ikna olmadı...
Dakikalar günlük olsun, ben utanıp, özür dilemeye razıyım tt'den yukarıda yazdımlarım için...
Pardon hocam ben yukarıdaki mesajımda günlük yazmışım ama çok büyük ihtimal aylık yazacaktım, yanlışlık olmuş. Çok büyük ihtimalle aylıktır. Eğer günlük olsa hem çok reklam yaparlardı hemde müşteri hizmetlerini bilgilendirirlerdi.
Bugün faturalarımı yatırırken TT bayinin müdürüne bana net bir cevap vermesini söyledim. Kendisi bizzat yetkili ağızdan haber aldığını ve 100 dakikanın aylık olduğunu söyledi.
Şu kelime oyunuyla akılları sıra yine dolaplar çevireceklerdi.
O zaman "dolap çevireceklerdi" değil, çevirdiler diyebiliriz. Zira "ben dahil" birçok kişi bu trene bindi.
E onların da amacı budur zaten, kelime oyunu ile %10 kandırsalar, öp başına koy
Şu adsl olmasa, bütün bağlantılarımı keseceğim tt ile ama, aaah ah
canları birşeyler y apmak istemiyor, sen telefonu yaygınlastırmak istiyorsan yapacaksın her yöne, cep telefonsuz dolasan mı kaldı, sabit sabit tutturmuşlar.Her yöne olmadıkça kampanya ie yaramaz, yukarıdaki arkadasın yazdıgı gibi bari boyle 17-18 veriyorduk, 3 ay cep leri de arayacagız diye 22 ye bayılıp sonra ah yandıma düştümün anlamı yok, elimizdeki tarifeyi kaybetmeyelim de :)
Demek ki adamlar sadece cep telefonu aramayı ekleyerek zam yaptılar. Dakikalar aynı kaldı ve hala işe yaramaz seviyede. Geçmiş olsun.