Şimdi Ara

Ev için hangi wifi ıp kamera ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ev için wifi ıp kamera almayı düşünüyorum. Anker, TP-Link, Xiaomi ve İmiki gibi markaların bir kaç modeline baktım, epeyden karşılaştırdım ama karar veremedim kafam çok karıştı.

Ankeri 4k olduğu için çok beğendim ama fiyatı çok pahalı. Gerçekten değermi bu fiyata bu ürün ? Şu anda kullandığım yı iot 1080p modeli. Çözünürlüğü ve gece görüşü daha iyi olan bir ürün arayışındayım.

Bir de bu tip kameraların hepsinde aylık veya yıllık abonelik gerekiyor mu ? Kullandığım üründe aylık veya yıllık abonelik satın almazsanız reklamlardan görüntülere ulaşmak sinir krizi geçirmenize neden oluyor, bulut hizmeti ve diğer özelliklerden de faylandırmıyor. O yüzden her ay veya her sene ücret ödemek mantıklı gelmiyor.

Fikirlerinize, yorumlarınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

https://www.epey.com/ip-kamera/karsilastir/746279-884075-886336-936432-947296-952058/imilab-home-security-camera-c21_xiaomi-smart-camera-c400_tp-link-tapo-c225_anker-eufy-security-indoor-cam-s350_anker-eufy-security-indoor-cam-c220_xiaomi-smart-camera-c500-pro/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 29 Ocak 2025; 23:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, paylaşmış olduğunuz markaların hiç biri güvenlik sistemleri üreticisi değil bu sebeple konusunda uzman olan kamera sistemi üreticilerini tercih etmenizde fayda var. Hikvision ve alt markaları Ezviz, Hilook. Dahua ve alt markaları Imou, Ez-ip. UNV ve alt markası Uniwiz. Tiandy, Dayzip, Vivotek vs. bu markalar fiyat performans olarak oldukça iyidir. Hepsini mobil uygulaması üzerinden kolayca takip edebilirsiniz, reklam vs göstermez. Aylık yıllık bir ücret ödemenize gerek kalmaz, isterseniz ücretini ödeyerek cloud depolama satın alabilirsiniz. Her markanın WiFi kamerası olmayabilir ancak hangi markayı alırsanız alın hepsi işinizi görür. Ezviz ve Imou'nun ev kullancılarına yönelik ürünleri diğerlerine göre biraz daha fazladır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.