Şimdi Ara

Ev İnternet Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni bi eve taşındım.Şimdiki evde internet 3 girşli bi priz var ben o prizden bağlanmak istiyorum. O prizin arkasına herhangı bı kablolama yapmam gerekıomu. Yoksa o priz takıldığında zaten yapılmışmıdır. Bide hattı taşımak istiyorum. Gelen elemanlar direk o prizdenmı işlemi yapar yoksa eski evimde oldugu gibi bi hat kablosumu gelır pencerenın altından???

• Eğer yeni evinde daha önce hat kullanılmışsa herhangi bir işleme gerek yoktur. Sadece görevliler gelir ufak bir müdahale yapar gider. Ancak daha önce hat kullanılmamışsa kablo çekmek gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulanikadam

Eğer yeni evinde daha önce hat kullanılmışsa herhangi bir işleme gerek yoktur. Sadece görevliler gelir ufak bir müdahale yapar gider. Ancak daha önce hat kullanılmamışsa kablo çekmek gerekir

haklısınız hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eğer yeni evinde daha önce hat kullanılmışsa herhangi bir işleme gerek yoktur. Sadece görevliler gelir ufak bir müdahale yapar gider. Ancak daha önce hat kullanılmamışsa kablo çekmek gerekir

inşallah kullanmışlardır. Saol bilgilendirdiğin için. Ama kullanmamışlarsa duvardan nasıl gecırcekler acaba kabloyu prıze.Dışardan gelınce hem goruntu kırlılıgı hemde ezılmeler bukulmeler ınternetı yavaslatıo... Yaptırdıysanız duvardan nasıl bı ıslemde oldu acaba...
  • Bu kadar dert etme elektrikçiler işi çok iyi biliyor yeni bina ise muhtemelen kablo çekmene gerek kalmaz. Çekmek zorunda kalırsanda biraz para harcayıp bir elektrikçiye güzelce çektir
  • quote:

Bu kadar dert etme elektrikçiler işi çok iyi biliyor yeni bina ise muhtemelen kablo çekmene gerek kalmaz. Çekmek zorunda kalırsanda biraz para harcayıp bir elektrikçiye güzelce çektir

Saol kardeşim ilgilendiğin için. Bende böle düşünmüştüm bayram nedenıyle 1.5 haftadır netsızım cok dertlendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.