Şimdi Ara

EV İNTERNETİM ONLİNE OYUNLARI AÇMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okulum bitmiş eve gelmişim yaz tatilinde doyasıya oyun oynarım diyordum ki bi geldim ev internetim online oyunların hiçbirini açmıyor her şeyi denedim bütün güvenlik duvarları kapalı ama olmuyor. kendi telefon internetimden deniyorum veya başka bir internetten o şekilde açılıyor oynunlar. vpn ile denedim ama vpnler hem yavaşlatıyor hem de kotaları var. bilen biri lütfen yardım etsin ((

• adls kullanıcı adı ve şifreniz aklınızda ise kullanmış oldugunuz modemi sıfırlayın. şifre ve baglantı ayarlarını tekrar yaparak deneyiniz.
  • dostum modemi de fabrika ayarların döndürüp tekrar kurdum. bugün müşteri hizmetlerini aradım diyorlar internetinizde bir sorun yok oyundan kaynaklı afedersiniz sövecektim oyundan kaynaklıysa kendi internetimden veya vpn ile nasıl bağlanıyorum çıldırıcam burada
  • Açılmıyor derken nasıl yani ? Girdiğin zaman hata mı veriyor ?
  • BENİM İNTERNET DE AYNI SIKINTIDA 2 YIL SÖZLEŞME BİTTİ İPTAL EDECEKTİM DÜZELTTİK DEDİLER 2 YIL DAHA İTELEDİLER. OLAY ŞÖYLE EV İNTERNETİNE BAĞLI OLAN BÜTÜN CİHAZLAR GEREK SIFIR GEREK MİSAFİRİN CİHAZI OLSUN HİÇ BİR ŞEKİLDE ONLİNE OYUNA GİRİŞ YAPMIYOR. DİYELİMKİ ONLİNE OKEY İNDİRDİNİZ İNDİRİYOR AÇTINIZ AÇILMIYOR BEKLİYORSUNUZ SONRA SUNUCU BAĞLANTI HATASI DİYOR EV İNTERNETİNİ KESİP KENDİ HATTIMDAN İNTERNEDE BAĞLANIYORSUN ANINDA AÇIYOR.
  • 27atardamar27 2 kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle güvenli internete geçirmişlerdir yanlışlıkla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.